среда, 4. март 2020.


Venera u Biku


Od 5. marta do 3. aprila 2020.

Stavite ljubav u đžepove!!!

Kakvo nam materijalno i ljubavno zadovoljstvo donosi tranzit Venere kroz znak Bika?
Резултат слика за venus images mercury planetSvake godine Venera uđe u svoj znak kojim vlada, a ovog puta  od 5. 3. do 3. 4.2020 godine gostuje u Biku. Ona budi ceo zemljani element. Zato će Bikovi. Device i Jarčevi osetiti jače od drugih znakova njen pozitivan ili negativan upliv. Dok će Lavovi Strelčevi i Ovnovi biti podstaknuti kvadratom od strane Venere koja ih podseća da moraju da se aktiviraju na emotivnom i materijalnom nivou. Izazove i krize osetiće i Vodolije , Blizanci i Vage jer ih  ova planeta podstiče da pokažu osećanja. Šta nam donosi, čime nas daruje i u čemu nas ograničava trazit Venere kroz znak Bika? To pre svega zavisi od natalih planeta koje aspektuje tranzitna Venera, dispozicije ali  i od vaše natalne postavke vaše planete ljubavi . Koliko ste spremni da primite dajete i konzumirate darove Venere.
Kada su aspekti nepovoljni bilo da se radi o tranzitnoj ili vašoj natalnoj Veneri možete očekivati probleme u materijalnim satisfakcijama. ljubavnim i seksualnim blokadama.  Svakako izazovi u finasijskim i emotivnim odnosima mogu biti veoma naglašeni. Problemi u vezama mogu nasatati zbog materijalne nesigurnosti i nedovoljne posvećenosti. Nije redak slučaj da su i prevelika očekivanja jednog od partnera kamen spoticanja. Potrebno je iskoristiti ovaj tranzit od mesec dana gde Venera doprinosi razumevanju na uštrb tvrdoglavosti i sebičnosti.
U suprotnom slučaju a na našu radost kada su Venerini aspekti, položaj i dispozicija povoljni,  spremni smo da koristimo sve ženske atribute da  bi ostali u zoni sigurnosti. Venera u Biku jeste čulna boginja koja ne može da ima potpuno zadovojstvo bez materijalne sigurnosti . Ali to samo zato što materijalna  nesigurnost ruši njen osećaj zadovoljstva i zonu konfora.
 Međutim ovo je planeta koja donosi odlične kreativne potencijale koje koristimo u ljubavi ali i na poslovnom i prijateljskom planu. Inspirišite sebe ali i druge.  Ovladajte svojom osećajnom prirodom da bi mogli da stabilizujete sebe i svoju potrebu . Venera svojim tranzitnim kretanjem kroz Bika donosi praktičnu vibraciju sreće u ljubavi braku i porodici. U svojim koferima nosi  umeće vođenja ljubavi, harmoniju, plodnost, bogatstvo luksuz, umetnost...  Tako nam ova planeta ljubavi  donosi eliksir uživanja  i hedonizma iako uvek ima šta da kaže o novcu imovini i potrebi za sigurnošću.  Dobra organizacija lakši dogovori i izbalansirani poslovni i prijateljski odnosi jesu njen cilj.  Već na samom početku perioda gostovanja u Biku Venera se susreće sa Uranom i obeležava ekscentrične događaje. Uran podstiče Veneru na dozu lucidnosti i neshvatljive poteze. Zbunjuje on Veneru ali taman toliko da je drži uz sebe.  Neočekivane događaje daje i na poslovnom ali i na partnerskom nivou. Zato se nemojte začuditi ako vam se dogodi ljubav na prvi pogled ili flert  preko društvenih mreža. Ovo je i aspekt neobičnih i nekonvencionalnih veza koje ljubav jesu ali drže pažnju baš svojom neobičnošću. Zato se spremite na iznenadne i neobične događaje koje vas kao grom iz vedra neba pogađaju. Merkur koji se vratio u Vodoliju u svom retrogradnom hodu čini da vam misli budu jasnije a želje osnovane. Zajedno sa Venerom u Biku donosi drugačiju energiju koja nije ratničkog i borbenog  karaktera već  laganija mirnija logičnija i pre svega praktična. Zato je ovo period u kome Venera dozvoljava bolji ljubavni,  socijalni i društveni život.
Nemojte se plašiti viška sreće koji brzo curi već konzumirajte dobre vibracije Venere u Biku, pokrenite svoje emocije i priuštite sebi  male luksuzne darove makar to bio i samo vaš omiljeni orginalni parfem.


1 коментар:

  1. Water Hack Burns 2lb of Fat OVERNIGHT

    At least 160k women and men are trying a simple and secret "liquids hack" to lose 2 lbs each night while they sleep.

    It is easy and it works on everybody.

    Just follow these easy step:

    1) Hold a drinking glass and fill it up with water half the way

    2) And now learn this awesome hack

    and be 2 lbs thinner the next day!

    ОдговориИзбриши

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...