уторак, 18. фебруар 2020.

Mars u Jarcu 2020


Mars u Jarcu
16.02. do 30.03.2020

Nije uspeo samo onaj koji nije probao


Резултат слика за images brad pitt ahilMars je promenio znak i probudio ceo zemljani element. Gostuje u prirodnoj desetoj kući zodijaka i pokreće pitanja karijere novca  i statusa. Zato će Bikovi i Device zajedno sa Jarčevima želeti da ostvare neostvareno. Tako će pripadnici zemljanog elementa dobiti snagu jakog impulsa da iskoriste ovo vreme da bi udružili svoje potrebe i želje.  Mars u Jarcu donosi posebnu energiju doslednosti , samostalnosti, unutrašnje discipline i odgovornosti.
Obzirom da na samom ulasku u znak Jarca Mars pravi pozitivan aspekt trigona ka retrogradnom Uranu u Biku donosi nam jak priliv adrenalinske energije koja ceo zodijak podstiče da razmisli o budućim ciljevima. Nije dovoljno da samo mislimo već i da osmislimo ozbiljan plan na koji način nešto što nije ostvareno ostvarimo.   Dnevni tranzit Meseca u Jarcu grli hladnog Marsa pa nam tako daje jednu mentalnu hladnoću i egoizam jer želimo da uspemo bez obzira na cenu koju treba da platimo.  Bitno je znati da Mars u Jarcu ne donosi dilemu u izborima jer on izbor i nema ima samo jedan cilj –  a cilj je da uspe po svaku cenu. Zato je energija koju donosi Mars u Jarcu u znaku svoje egzaltacije bitan momenat u godini za svaki zodijački znak jer on daje pogonsko gorivo  na duge staze. A kada imate snagu volju i nepokolebljivost jednog Marsa u Jarcu  nema izbora.
Rakovi, Ovnovi i Vage  posebno će  biti prozvani u vremenu ovog tranzita  jer će osetiti da su na raskrsnici i da moraju da deluju na jednu stranu. Probudiće ih Mars u Jarcu na realan grub i nedvosmislen način. Rakovi da vode računa da ne ulaze lako u sukobe sa partnerom a Vage ne moraju u ovom periodu rušiti sve mostove iza sebe. Ovnovi shvataju da im je ovo period kada im je statusni simbol najbitnija stvar u životu. Ostali pripadnici zodijaka osetiće istu energiju koja budi ambiciju u ostvarenju statusa, karijere ili zarađivanja novca.
Pluton Saturn, Jupiter i Južni čvor, čekaju Marsa u znaku Jarca. Zato će ovo gostovanje u zemljanom elementu doneti spoznaju sopstvene boli koja nam daje odgovor zašto nešto nismo mogli da učinimo. Prvo će se sastati sa Južniim čvorom da bi otišao u davnu prošlost i postavio  pitanje da li zaslužuje da uspe. Odgovor zavisi od natalnog vladara južnog čvora  i od toga koliko ste spremni da date sebe i sve iza sebe da bi uspeli. Kakav god odgovor da dobijete Mars u susretu sa Jupiterom daje vam mogućnost da uspete uz veliki naporan trud.  Da bi kasnije u martu susret Marsa i Saturna doživeli kao tešku odgovornost  koju smo svesno prihvatili na putu do ostvarenja sopstvenih ciljeva.  Mars u Jarcu je spor ali dosledan međutim u ovako kratkom periodu on nas vodi kroz sve faze koje su potrebne da bi došli do cilja. Ko se ne plaši sebe a ima volje Mars u Jarcu mu daje snagu da  ostvari baš ono što nekada nismo mogli ili smeli.

1 коментар:

  1. Water Hack Burns 2lb of Fat OVERNIGHT

    At least 160 000 women and men are utilizing a easy and SECRET "water hack" to burn 1-2 lbs every night in their sleep.

    It is proven and it works all the time.

    Here's how you can do it yourself:

    1) Go get a clear glass and fill it up with water half the way

    2) And then learn this weight losing HACK

    so you'll become 1-2 lbs lighter the very next day!

    ОдговориИзбриши

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...