четвртак, 26. децембар 2019.

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini


Резултат слика за images pluto and saturn
Ništa više neće biti isto!!!!


Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se na svakih 33 do 38 godina. Zato su ovo bitni planetarni događaji koji često deluju na mundanom i  globalnom nivou.  Odnose  se na specifične promene  na civilizacijskom nivou pa su neminovne   transformacije društva, uređenje društvenih struktura, rušenje stare  politike,  neretko  može doći i do  ratnih   sukoba.  Obzirom da je ovo autentična planetarna pojava ova  konjukcija Plutona i Saturna  ima svoj potpis u istoriji svetskih događaja.  Susret  ove dve planete nije lagan tranzit ni aspekt , već je ovo astrološki događaj koji nagoveštava  temeljne promene društva  koje  se u velikom delu istorije izražavaju kroz  rušenje stare strukture moći  da bi se izgradila potpuno nova . Ovo je slika svake pobune koja ruši temelje poznatog   sistema vrednosti ali ne samo na  materijalnom nivou nego i u  preraspodeli moći u finansijskom pravnom i civilizacijskom sistemu. I ništa više od starog sistema neće biti isto pa čak ni slično.  Svakako je ovo nagoveštaj umiranja starog sistema koji mora ustupiti mesto novim pogledima i vizijama. Tako su kroz istoriju krajem septembra 1914 godine Saturn i Pluton bili u konjukciji na 2. stepenu Raka. Prvi svetski rat je uveliko već bio u toku. Sledeća konjukcija se desila 4. avgusta 1947 i bila je egzaktna na 12.stepenu Lava. Znamo da je 1947 godine došlo do podele Indije i stvaranje dve države, Indije ii Pakistana 15. avgusta 1947. Iste godine britanska vlada je se povukla iz Palestine i prepustila je mandat ujedinjenim nacijama. Tako je 14. maja 1948 godine proglašena nova država Izrael.
Potrebno je naglasiti da konjukcija Plutona i Saturna deluje u orbisu od 10. stepeni. A obzirom da su ove dve planete sporog kretanja upravo ovakvi susreti planeta obeleževaju periode od godinu do dve godine dana. Samim tim i ova konjukcija sporih planeta Plutona i Saturna koja se događa 12. januara obeležava događaje u celoj 2020 i 2021 godini. Obzirom da ovi događaji ukazuju na promene u strukturi vlasti a ponajviše funkcionisanje vlasti na globalnom i civilizacijskom  nivou, očekujmo da više ništa neće biti isto posle 2021 godine. I eto nam promena sve do 2053 godine kada će se ova konjukcija opet desiti ali ovog puta u znaku Riba. Međutim tada se nećemo baviti svetskim vladajućim strukturama, već nam je bitniji duhovni razvoj kao i medicinski pomak ili skok u izlečenju civilizacije na fizičkom i duhovnom nivou.

 Zato je ovo samo početak jednog velikog dugoročnog ciklusa sa jakom energijom zemljanog elementa koji nas upućuje i čini da se menjamo i postanemo odgovorniji i praktičniji.





Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...