петак, 6. децембар 2019.

Mesečni horoskop za znak Rak

Rak
1.12. do 31.12.2019


Posao

Резултат слика за cancer zodiac signs imagesJupiter u Jarcu naglašava vašu oblast prijatelja neprijatelja, poslovnih, bračnih i svih partnerskih odnosa. Tako vas na poslovnom planu očekuje dosta angažovanja. Kako mesec decembar prolazi tako će i vaše osobe polako jenjavati. Dogovore koje očekujete da zaokružite neće biti ispoštovani. Međutim nagrade su odlične jer ste mnoge poslove završili pre zadatog roka. U ovom periodu potrebna vam je odlična organizacija. Poređajte prioritete da bi mogli sve na vreme da završite.  Krajem perioda očekujte ponude za novu saradnju. Odluka je na vama ali je donesite krajem decembra kada će vam mnoge stvari biti jasnije. Mnogi Rakovi mogu dobiti ponudu za javne nastupe ili rad u javnosti. Prihvatite takvu ponudu jer možete napraviti odličan projekat koji u vremenu ispred vas donosi nagrade i priznanja.

Ljubav

Naglašeno polje partneskih i bračnih odnosa osvežava Jupiter. Univerzum vam je pripremio stabilizaciju u bračnim odnosima koju niste imali u prethodnom periodu. Sada kad je odnos sa partnerom prošao kroz transformaciju vreme je da se posvetite zajedničkom životu. Tako da u toku ovog perioda možete očekivati romantične trenutke sa partnerom .  Puno strasti romantike i lepih zajedničkih momenata možete očekivati tokom decembra.Neće nedostajati zabave druženje sa prijateljima a u poslednjim danima ovog perioda možete otići na putovanje. Možda iskoristite neke ponude last minit šanse. Slobodni Rakovi imaju priliku da sretnu srodnu dušu.

Zdravlje

Problemi sa kožom su rešivi. Opšte zdravstveno stanje je dobro sa povremenim stomačnim tegobama. Vodote računa o ishrani. Jaka i začinjena hrana vam više ne prija. Promenite jelovnik i mnogo bolje se možete osećati.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...