петак, 6. децембар 2019.

Mesečni horoskop za znak Lav


Lav
1.12. do 31.12.2019

Posao

Резултат слика за images leon zodijak singsNiste stali sa poslom cele godine i to se neće promeniti u ovom periodu. Interesantno je da se ponašate kao da je sutra smak sveta a vi ne stižete da završite zacrtano. Pojačavate tempo na poslu i to prenostite na saradnike. Zato su mogući sukobi na radnom mestu. Nisu svi spremni na aktivnosti koje su vama svakodnevnica. Ne ulazite u sukobe sve će se završiti. Nagrade su veće od očekivanih. Finansije su dobre i bilans na kraju godine će u potpunosti zadovoljiti vaša očekivanja. Odlični odnosi sa poslovnim klijentima donose vam nove projekte koje sa radošću prihvatate. Zato je ovo plodonosan period  koji vam donosi zadovoljstvo na poslovnim i finansijskom nivou.

Ljubav

Veoma ste praktični ambiciozni i naglašeno produktivni ali baš zbog toga partneski život trpi. Tako da su vam partneski odnosi zaleđeni. Morate naći vreme za predah da bi mogli da se posvetite partneru. Upotrebite svoju volju i šarm posvetite deo vremena da oživite ljubav koja se samo uspavala. Partner će biti zadovoljan ako vidi vaš trud da poboljšate odnose. Neće nedostajati strasti ni ljubavi. Međutim ako se ne potrudite bar malo odnosi mogu potpuno zahladiti. Ne dozvolite da se vaš partneski odnos pretvori u santu leda, niko od vas neće biti zadovoljan. Slobodni Lavovi jesu zainteresovani za zabavu druženje i provod ali trenutno nisu zainteresovani za ozbiljne veze.

Zdravlje

Naporan rad doveo je vaš organizam u stanje iscrpljenosti. Potreban vam je pre svega san. San je lek za vas i brzo vas regeneriše. Kosti kičma i zubi su na redu da se kontrolišu. Krvnu sliku proverite jer dugo niste.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...