петак, 6. децембар 2019.

Mesečni horoskop za znak Jarac


Jarac
1.12. do 31.12.2019

Posao

Резултат слика за capricorn zodiac imagesPosle dvanaest  godina Jupiter 2. decembra ulazi u vaš znak i naglašava ličnu promociju i samoprezentaciju.  Radili ste i do sada temeljno predano i odlučno. Međutim sada vas Jupiter tera da preduzmete akcije koje će poboljšati vaš posao. Marketing i poznanstva koja imate su ključ vašeg poslovnog uspeha. Tako da je ovaj period dobar za pripremu novih i starih projekata koji će biti poboljšani i tehnološki unapređeni. Vaš tud neće biti neprimećen a i nagrade neće izostati. Zato ovaj mesec iskoristite za akciju ili planove koji vam poboljšavaju status ugled i satisfakciju. Finansije su i do sada bile dobre ali vi želite da budu odlične. Aktivnost koju pripremate doneće vam ono što želite. Nezaposleni Jarčevi lako mogu doći do posla ako imaju određene veštine. Za one koji nemaju neka se odluče za kurs edukaciju ili seminare koji će im dati samopuzdanje.

Ljubav

Venera je u Jarcu do 20. Decembra, planeta ljubavi nagoveštava ulazak bitne osobe u vaš život. Veza u koju uđete tokom decembra može biti upravo ono što ste dugo čekali. Partnerski odnosi ili bračni  mogu uživati u miru i blagostanju koje su dugo gradili. Razumevanje i zajednički dogovor jesu okosnica vašeg mirnog intimnog života. Druženje zabava i izlasci sa prijateljima obeležiće poslednji mesec u godini.

Zdravlje

Estetski zahvati koje ste planirali sada su došli na red. Stariji pripadnici znaka treba da povedu računa o kolenima , kičmi izubima. Artritis. Provera krvne slike i imuniteta.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...