петак, 6. децембар 2019.

Mesečni horoskop za znak Devica



Devica
1.12. do 31.12.2019


Резултат слика за images zodiak virgo
Posao

Vaš vladar Merkur će 9. decembra ući u znak Strelca pa tako doprinosi aktivnosti koja vas tera da završavate poslove kojim ste se zatrpali.  Ova planeta sem što vas tera na kreativnu akciju donosi vam nove buduće projekte koji vam mogu doneti dobru zaradu. Dozvolite univerzumu da otkrije vaše kreativne sposobnosti. Jupiter u Jarcu donosi vam samopouzdanje volju i snagu da se angažujete više i fokusiranije na posao koji volite. Uvedite nove oblike poslovanja nećete pogrešiti. Slušajte svoju intuiciju .  Vaše zanimanje ili hobi može vam doneti lepe nagrade tokom ovog perioda.
Odlična saradnja sa polovnim okruženjem daje vam dobar vetar u leđa. Sve što ne uspete da završite u decembru, ne brinite. Dobijate produžene rokove jer su poslovni partneri zadovoljnisa dosadašnjim saradnjom. Finansije su u blagom porastu. Zadovoljni ste posle dužeg vremena.

Ljubav

Nerazumevanje i nesuglasice i dalje postoje u vašim partnerskim odnosima. Međutim u drugoj polovini perioda problemi popuštaju i ustupaju mesto razumnim rešenjima. Sukobi oko porodičnih pitanja će se smanjiti i nalazite zajedničko rešenje. Tako se u drugom delu decembra možete opustiti i posvetiti voljenoj osobi. Prijaće vam izlasci i druženje sa starim prijateljima. Pametno je da zajedno posetite lekara i obavite redovne kontrole. Posle umirenih tenzija možete izabrati destinaciju na kojoj želite doćekati novogodišnju noć. Usamljene Device imaju šansu da uđu u vezu koja može da traje.

Zdravlje

Naglašena nervoza i stomačni problemi jesu razlog vaše hronične nesanice. Koristite prirodne suplemente za opuštanje poput čajeva ili biljnih kapi.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...