петак, 6. децембар 2019.

Mesečni horoskop za znak Blizanci


Blizanci
1.12 do 31.12.2019

Posao

Резултат слика за images Gemini
Jupiter je 2. decembra ušao u vaše polje prirodno osmo polje i naglašava pitanja vezana za kredite, dugove pa odatle vas obuzimaju  strahovi vezani za novac. Jedan od roditelja može biti predmet vaše brige. Ne brinite biće sve u redu. Ovo je period u kome želite da promenite svoje stavove prema okolini koja vas okružuje i guši. Uspećete u jednom delu da dovedete stvari u normalu. Do kraja meseca možete zatvoriti svoju finansijsku konstrukciju iako ne u potpunosti. Ako se bavite uslužnim delatnostima možete očekivati povoljne finansijske nagrade. Kreativnost vam je na visokom nivou tokom celog perioda. Zato budite prilagodljivi i pravno zaštićeni, rezultati neće izostati. Kraj meseca decembra ipak završavate zadovoljni.

Ljubav

Partnerski odnosi su spremni da im posvetite veću pažnju. Potrebno je da odete sa partnerom na kratak vikend u kome oboje možete uživati. Zajednički trenuci osame mogu vam vratiti snagu i podići pozitivnu energiju na najviši nivo. Decembar je mesec u kome želite da se potpuno posvetite partneru i porodici. To je ono što vam je potrebno. Puno je obaveza koje su vas udaljile od porodičnih odnosa. Zato je sada povoljan period da nađete svoj mir u okruženju porodice. Slobodni Blizanci mogu napokon zakazati sastanak sa osobom koju dugo priželjkuju.

Zdravlje

Vama nedostaje relaksirana fizička aktivnost. Iako se dugo pripremate da krenete u teretanu ali i dalje se samo pripremate. Krajnje je vreme da sa reči pređete na dela i počnete da radite na vitalnosti svog tela i zdravlja.  Prijala bi vam za početak i masaža koja može blagotvorno delovati i na um i telo. Pijte više tečnosti. Šetajte trenirajte plivajte pokrenite telo. Izađite iz automobila.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...