петак, 6. децембар 2019.

Mesečni horoskop za znak Bik


Bik
1.12. do 31.12.2019

Posao


Резултат слика за images taurusVreme je da se pomerite sa mrtve tačke. Jupiter iz Jarca podržava vaše Sunce u Biku. Jaka podrška koja neće trajati samo u decembru već i tokom 2020 godine. Dodatne aktivnosti možete fokusirati na  edukaciju. U ovom periodu možete postići dobre dogovore i odličnu saradnju sa poslovnim saradnicima. Iskoristite povoljne aspekte. Karijera može doživeti preporod samo ako ne čekate dugo da se pokrenete. Reagujte  brže nego inače, ne dozvolite da povoljne prilike prođu pored vas. Polovinom decembra možete dobiti zasluženu nagradu. Čuvajte se od gubitka ili krađe novčanika. Finansijski deo je odličan i završavate godinu u pravom bikovskom hedonističkom maniru.

Ljubav

Vaš vladar Venera jeste u znaku Jarca i u povoljnom aspektu sa vašim Suncem donosi vam svežinu u partnerske odnose.  Zato će vaša zajednička rutina biti ispunjena zajedničkim romantičnim trenucima. Budite boginja u praznicnim danima i osetite radost hedonizma koji istinski volite. Bikovi koji nisu u vezi mogu očekivati bitno prijateljstvo koje prerasta u ljubav. Spremite se za dugu vezu.

Zdravlje

Kolena kosti kičma i zubi su vaša slaba tačka tokom ovog meseca. Možete zakazati i neki estetski zahvat. Posetite kozmetičara.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...