недеља, 1. децембар 2019.


Jupiter u Jarcu

Od 2.12.2019 do 19.12.2020

Резултат слика за images jupiter in capricorn transitŠta znači Jupiterov tranzit kroz znak Jarca, za Jarčeve i Rakove i druge znake zodijaka


Jupiter je planeta velike sreće a njegov položaj u natalnoj karti ukazuje oblast u kojoj možete na lakši način da napredujete, širite svoje vidike a naročito da osetite dobar upliv sudbine i radosti.
Jupiter će  2.12. 2020 godine posle punih dvanaest godina ući  u znak Jarca. U prethodnom periodu Jupiter je boravio u Jarcu od 18.12.2007 do 5.1.2009 godine  pa se podsetite energije i vibracije koju ste imali u tom vremenu. Neće biti isto ali generalna energija iz prošlosti može se ponoviti u tragovima. Kakav vam je Jupiter takva vam je sreća. U kom znaku se nalazi i kakve aspekte pravi u vašem natalnom horoskopu takvu sreću i napredak  možete imati.  Ne voli on da se nađe u Saturnovoj kući koja uvek traži da uradite nešto da bi dobili nagradu. Jupiter voli da dobija nagrade i kad nema naročitog razloga ili bar nema uslova. Jer on kad daruje on to radi na slepo iz potrebe darivanja. Zato što dobro zna da je sreća u bezuslovnom davanju. Upravo  zato Jupiter u Jarcu jeste na ispitu izdržljivosti, lojalnosti , skromnosti , pravednosti,  na ispitu zasluženih nagrada. Ko je koliko zaslužio toliko i može dobiti.  Svi znaci zodijaka osetiće borbu sa strpljenjem i ambicijom. Baš zato što ove dve stvari ne idu zajedno.  Ambiciju uvek prati snaga i jačina volje koja nije uvek i strpljiva već kao talas plime zauzima svoje mesto u prirodi.
  Godina numerološke četvorke obećava veliki trud i zalaganje na svim nivoima a posebno naglašava profesiju posao i karijeru. Upravo zato ako imate ugroženog natalnog Jupitera dobijate realnu sliku gde ste i ko ste u društvu na poslu i svim drugim odnosima. Pripremite se da sagledate realnu sliku sebe i svojih mogućnosti.
U generalnom smislu šetnja Jupitera kroz Jarca tokom 2020 godine donosi vam snagu,  volju i veće zalaganje na personalnom nivou. To znači da stavljate u fokus sebe svoja dela na prvo mesto. Bilo da ste znak ili podznak Jarac.  Jupiter prolazi kroz vaše prirodno prvo polje horoskopa. Zato će mnogi Jarčevi poželeti da menjaju neke stvari na sebi ili u sebi.  To mogu biti kozmetički zahvati radi lepote ili korenite promene u personalnoj prezentaciji sebe posla i porodice kojoj pripadaju.  Svakako je ovo godina Jarčeva koji će sa snagom  Jupitera Saturna i Plutona dobiti jaku energiju promena koje će koristiti sledećih 12 godina.
Kada Jupiter prolazi kroz Jarca to za Ovnove znači da šeta njihovim prirodnim desetim poljem karijere. Tako će kod ovih pripadnika zodijaka biti naglašena profesija rad sa ljudima i autoritetima. Mnogi Ovnovi mogu se nadati laganom napredku na nove pozicije koje će dugo zadržati. Bikovi će ovaj tranzit dočekati kao podstrek da završe fakultet ili da se edukuju u inostranstvu. Menjaju pogled na život usvajaju nove principe i prave nove planove i projekte koje mogu ostvariti u inostransvu ili sa strancima. Za Blizance ova šetnja Jupitera je važna jer će se baviti novcem, svojim partnerovim ili tuđim. Velika je verovatnoća da će kroz kredit rešiti pitanje nekretnina ili automobila. Rakovi će se baviti partneskim braćnim i poslovnim odnosima. Tako da mogu promeniti posao sa kojim nisu zadovoljni . Otići na bolje. A i partnera mogu promeniti da bi došao novi. Lavovima Jupiter prolazi kroz prirodno šesto polje posla,  saradnje,  svakodnevnih obaveza i zdravlja. Zato će se baviti poslovnim saradnicima i unapređenjem poslovnih aktivnosti. A o zdravlju moraju povesti računa u pogledu kičme zuba i kolena. Device ovaj tranzit dočekuju spremni da poboljšaju uslove rada i zarade. Mnogi mogu očekivati prinovu u porodici. Vage su spremne da dugo odlagano renoviranje kuće pokrenu u 2020 godini. Posvetite se porodici domu i kreativnom dizajnu sopstvene kuće. Škorpije će morati da počnu da komuniciraju sa okolinom jer im to može doneti lepe nagrade. Kratki poslovni putevi mogu dobro uticati na vaše raspoloženje. Pisanje komunikacija i putovanje obeležava ovaj period. Strelčevima Jupiter donosi dobru finansijsku godinu samo ako budu mogli da poređaju prioritete. Jupiter u Jarcu može vas naučiti štednji. Jarčevi su posle 12 godina dočekali svog Jupitera i sada su spremi da iskoriste sve ono što su naučili prethodnih godina. Sve će da primene da bi podigli na bolji nivo svoj položaj na poslu, u karijeri i društvu. Sada je godina kada možete poboljšati svoj položaj na društvenoj lestvici ali i u biznisu. Neka vam zvezde otvore sve puteve. Vodolije  se menjaju na duhovnom i moralnom nivou i žele da krenu svojim novim stazama. Slobodno krenite u nove pobede Jupiter sedi na vašem ramenu i čuva vas.  Ribe dočekuju tranzit Jupitera kroz 11 prirodno polje horoskopa. To znači da će sve završavati kroz dobre odnose sa prijateljima . Mnoge poslovne projekte mogu dobiti na osnovu poznanstva. Ovo je polje svih mogućnosti sigurno je da će Ribe iskoristiti bar jednu.


Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...