уторак, 2. јул 2019.

OSVETLITE SVOJ PUT!




OSVETLITE SVOJ PUT!

Potpuno pomračenje Sunca 2 jula 2019 godine generalno svima donosi promene, a njegov uticaj najviše će osetiti Rakovi i  Jarčevi.
Сродна сликаPomračenje Sunca nastaje kad se Mesec nađe između Zemlje i Sunca. U zavisnosti od međusobnog položaja ova tri tela, razlikuju se i vrste pomračenja, pa tako pomračenje (u trenutku maksimuma) može biti delimično, totalno i prstenasto.
Totalno pomračenje nastaje kad Mesečeva senka u potpunosti sakrije Sunce. Totalna solarna eklipsa dešava se u utorak 2. jula  u 20 sati i 33 minuta (u odnosu na našu geografsku širinu i dužinu). Pomračenje se događa u prirodnoj četvrtoj kući  zodijaka i na 10 stepenu znaka Raka. .
Sunce kao vladar pomračenja rezultanta je istog. I upravo zbog te rezultante, svi znakovi zodijaka osetiće njegov uticaj. Međutim, najviše Rakovi, jer se eklipsa događa u tom znaku.  A Jarčevima  ova opozicija donosi sudbinske odluke. Solarna eklipsa stavlja nas na test.
Naša unutrašnja motivacija i integritet su na ispitu. Koliko i na koji način će se solarna eklipsa manifestovati na svakog od nas, zavisi od postavke celog natalnog horoskopa. Generalno, eklipsa donosi promene, odbacuje stare obrasce i ustupa mesto novim. To je novo svetlo u vašem životu. Zato je na testu mogućnost izražavanja naše unutrašnje svetlosti, odnosno, koliko možemo osvetliti svoj put.
U zavisnosti od toga u kojoj kući natalnog horoskopa vam pada pomračenje, ta oblast života aktiviraće se u predstojećih šest meseci. Sunce, koje je vladar pomračenja, simbolično predstavlja volju, moć, ambiciju, uticaj, društveni status. Tako će osobe koje imaju planete na 10 stepenu. stepenu  ili ascedent, jače osetiti uticaj pomračenja. Naglašene su temeljne promene na poslu, u statusu, moći, vitalnosti, zdravlju, volji…

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...