уторак, 2. јул 2019.


Mars u Lavu od 2 jula do 18 avgusta.

Резултат слика за lav slikeBudite strastveni,  iskoristite navalu adrenalina!!!

 Mars u Raku dao nam je pojačane obaveze oko doma, porodice. dece ... Kao da nam nije bilo dovoljno uzbuđenja oko mature male,  velike i završetka šestomesečnih projekata nego je  on svojim boravkom u Raku oslabio našu izdržljivost. Bili smo na pola snage sa mnogo obaveza.  Mnogo puta smo mogli da izgovorimo da nam je previše svega. Često smo osećali umor dok nam je energija Marsa u Raku dodavala  obaveze oko porodice doma i dece.  Međutim  sve se kreće i okreće pa tako i Mars menja svoju energiju ulaskom u Lava. Vraća nam se snaga energija optimizam i želja za uživanjem odmorom i ponekim zadovoljstvom. Mars u Lavu nosi  jaku volju veliku ambiciju i istrajnost. To je  energija  koja nam ne donosi predah nego  jak udah kako bi punim plućima  krenuli snažno  napred. 
  Ova  planeta uvek opisuje  ličnu energiju koja je potrebna za promene. Stoga  nam tranzitni  Mars  u Lavu daje dobar vetar u leđa i puni nas energijom koja menja sve što želimo. Pogotovo  jer je dispozitor ovog Marsa Sunce  koje je vladar Lava. Zato snagu, volju i moć sadašnjeg trenutka možete naći u vašem natalnom Suncu. To je mesto koje će dobiti dodatni adrenalin i snagu kako bi mogli da konzumiramo ovu jaku energiju. Pripremite se Ovnovi,  Lavovi i Strelčevi stiže sveža energija.  Ovo je  povoljno vreme da zablistate, iskoristite navalu adrenalina i pogodite cilj.
 Nije bitno što je vreme odmora i relaksacije Mars u Lavu garantuje  nezaboravnu akciju. Gostujući u vatrenom elementu on  dominira snagom volje i želje koja nema kompromis. Takođe je  dobar period za jak intezivan ljubavni I kulturni život jer  Mars u Lavu obećava dobar provod i jaku seksualnost.  Flertujte , zavodite ali ne precenjujte sebe jer  ne možete kanalisati i moguće  negativne emocije. Zato što  tranzitni Mars u nepovoljnom delovanju može  doneti svađe, varničenje i nesporazume. Dok će u povoljnom  delovanju  opisati  pojačanu aktivnost, zabavu, razonodu I naglašenu seksualnost.
Obzirom da nikad nemamo samo dobru energiju nego je uvek mešavina jedne i druge već ,  9. jula Mars u Lavu pravi konjukciju sa retrogradnim  Merkurom  pa nam taj aspekt  donosi trenutke rasprave. Ali to nisu aktuelne rasprave već neke nezavršene razmirice iz bliske prošlosti.  Zato je ovo period interesne rasprave a ne konstruktivne svađe.  Ovu raspravu sa pojačanom agresijom, pokušajte  izbeći koliko je moguće.
Mars kvadrat Uran donosi nam neočekivani obrt  na nivou novca i zadovoljstva. Evidentno je da ovaj nepovoljan kvadrat donosi svađe nesporazume i agresiju. Tog dana možemo ući u raspravu sa partnerom imati nepredviđene rashode i jaku nervozu. Pad raspoloženja nedostatak ushičenosti  ali samo na kratko Uran u kombinaciji sa Marsom daje kontra raspoloženje . Tako ako ste vezani za nekog želite da se odvežete a ako ste slobodni naglašeno  želite vezu. Uvek je kontra očekivanje od stanja u kojem se nalazite. Tako u mešavini adrenalina strasti i nepovoljnih aspekata sa Merkurom i Uranom ovaj period garantuje intezitet u svemu što nam se događa.Tako pred sam kraj Marsovog gostovanja u vatrenom Lavu, 25. jula, imamo povoljan aspekt trigona sa Jupiterom u Strelcu. I eto nam opet pojačanog adrenalina. Opet nam je svega malo i zadovoljstva i hrane i uživanja na Suncu. Zato svaki dan udišemo punim plućima jer znamo da je neponovljiv.  Trigon Marsa i Jupitera  obleležava ovaj period  i naglašava  sexsualnost,  vitalnost  i zadovoljstvo koje nam  koristi da slavimo život  koji nas voli.
Ako ste Ovan u znaku,  Mars vam donosi odličnu energiju vitalnosti koja vas vodi u nove avanture personalnog zadovoljstva.  Unutrašnje barijere popuštaju i vode vas ka hedonizmu ali ne samo u privatnom životu već i na poslovnom planu. Bikovi će ovaj period iskoristiti za porodicu i sigurnost ostvarenja planova koje su odavno zacrtali. Blizanci pojačavaju sarkazam i oštrinu reči. Međutim ako ima povoljnih aspekata ka natalnim planetama ovaj period donosi  ozbiljne odluke koje menjaju budućnost. Rakovi  već dugo razmišljaju od dodatnom prihodu. Ovo je vreme da se pokrenete. Dobijate ponudu za posao. Lavovi  znaju da je svake godine kada Mars uđe u njihov znak vreme koje dugo pamte. Nalet strasti i adrenalina je ono što vi najviše volite. Tako da vam se pruža zadovoljstvo u  novim zanimljivim susretima, nove ljubavi,  festivalu života i svih radosti koje vatrena energija pruža. Jedina briga je da ovaj period konzumirate  dozirano, da ne sagorite prebrzo.Device uvek imaju obaveze pa će ovo vreme iskoristiti za još veće zalaganje i rad . Sve to u ime pripreme za odmor. Tako one ubrzano završavaju sve moguće i nemoguće.  Kada završe svoje planove Device žele odmor na dalekoj destinaciji .  Vage su rezervisale ovo vreme za druženje,  izlaske i prijatelje koje dugo nisu videle. Potpuna socijalizacija koja može i da umori. Škorpije ovaj intenzivan period koriste za aktivnosti , pokret i planove bez obzira da li su na odmoru ili u radnom okruženju. Strelčevi  su već unapred isplanirali putovanje. Moguć je i rad u inostranstvu. Svakako jedna želja i volja za pokretom i fizičkom aktivnošću. Menjate posao.  Jarac opet menja planove, želi uspeh na poslovnom planu ali želi i odmor na nekoj dalekoj destinaciji. Šta će izabrati zavisi od natalne karte. Vodolije dobijaju krila slobode i osećaj neverovatnog zadovoljstva. Planovi se realizuju čak i bez njihovog velikog upliva. Ribe nikako da se izbore sa dosadom koja ih guši. Preporuporuka  da se puste da stvari koje dolaze ne odbacuju. Sada je period kada možete biti zadovoljni  ako napravite mali iskorak. 


1 коментар:

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...