уторак, 23. јул 2019.

23. 07. 2019

Sunce u Lavu,  Mesec u Ovnu!

Резултат слика за slika sampanjca Ovaj dan leta miriše na more,  trave i poljsko cveće  a tranzitno  Sunce i Mesec na strast i ljubav.  Mesec u Ovnu u povoljnom aspektu sa Suncem čini da konzumirate energiju ekspanzije, strasti, radosti, i sopstvene snage koja je bila uspavana...Pozdravljam Sunce u Lavu koje uvek kada uđe u vatreni element donese posebnu energiju.
   Možda niste dobro spavali noćas oči  nisu htele da se sklope. Verovatno  ste se neobično rano probudili. To je zato što je Sunce u Lavu zajedno sa tranzitnim Mesecom u Ovnu probudilo sve sokove života u vama. Ako ne umete da baratate sa ovom kuglom energije udahnite je punim plućima i prepustite se neka vas danas vodi. Energetski naboj nije svakodnevna pojava zato je bitno da se pustimo da nas vodi ka konzumiranju života. Danas je bitno gde želite da provedete slobodno vreme, sa kim želite da podelite dan. Bitno je sa kim nazdravljate Aperol špricom i koga ljubite uz šampanjac i jagode. Jer danas je vaš dan, dan dobre volje, energije,  dan kada se slavi život..  Divna je  energija vatrenog elementa koja budi i slavi život zato ne gubite vreme.   Rezevišite dan za bar jednu želju koja vas čini radosnim. Pošaljite je univerzumu i kupajte se u u radosti života. Prolazi još jedan utorak okujte se energijom kreativnosti do večeras. Sve što ste planirali za večeras uradite u toku dana. U večernim satima popušta povoljna energija koju narušava aspekt Meseca u Ovnu i retrogradnog Saturna u Jarcu. Da bi lakše podneli kvadrat ove dve planete napojite se pozitivnim vibracijama dana. Ublažite napetost nervozu i svađu koja nikako ne sme da zatvori današnji dan dobre volje. 

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...