четвртак, 18. јул 2019.

16. jul

Zaokret za Škorpije Rakove i Jarčeve

Резултат слика за slike raskrscaPomračenje i  pun Mesec, utiču na sve znake zodijaka. Međutim sem Jarčeva, Vodolija, Riba, i Bikova, Škorpije će ovu nebesku egzibiciju  osetiti na dubljem nivou. Ovo su periodi koji naglašavaju važne trenutke u životu. Zato i nastaje nesvesna želja za promenom ne samo jedne stvari nego promenom svega mogućeg . Svakako da ovo nisu kozmetički površni zahvati već korenite promene koje donose zaokret menjajući život u celosti. Zašto su Škorpije prozvane u vremenu?  Upravo zato što njihov prvi vladar Pluton učestvuje u ovoj nebeskoj egzibiciji, pomračenja i punog Meseca u Jarcu.  Pluton je u egzaktnoj konjukciji sa Mesecom u Jarcu i opziciji sa Suncem u Raku. Sledećeg dana imamo značajan aspekt Venere u Raku  i Saturna u Jarcu koji kao dispozitori Meseca i Plutona naglašavaju veliki zaokret. Jarčevi, Rakovi i Škorpije završili su pripremu koja ih je dovela do konačne odluke i želje za promenama. Nije ovde u pitanju samo rad na sebi, pripreme za ovaj momenat trajao je dugo. I sada kada ste došli na raskrsnicu života sami donosite konačnu odluku na koju stranu idete.
Promene se tiču uverenja, vere, istine, savladavanje starih obrazaca, profesionalni zaokret, partneski odnosi bilo da se radi o prekidu ili uspostavi potpuno novih odnosa. I više nećete biti isti. Sazreli ste unutar sebe i želite  da se menjate. Rakovi Jarčevi i Škorpije otvaraju oči i gledaju ispred sebe u put budućnosti. A taj put ih vodi u novi svet i među nove ljude. Tako će sva ti znaka koja učestvuju u pomračenju i punom Mesecu u Jarcu imati nove uvide, nova saznanja i želje.  Tako će  personalne transformacije koje im daju nove vizije o budućem životu napraviti zaokret u dosadašnjim obrascima. 

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...