среда, 24. октобар 2018.

Ljubavni horoskop od 5.10 do 19.10.2018


Ljubavni horoskop od 5.10 do 19.10.2018


Резултат слика за zodijak


Ovan

Pažljivo rukujte sa finansijama jer vam dolaze zaostali računi na naplatu. Ne ulažite u nove projekte nije vreme za reskiranje.  Bez obzira na prepreke ipak je ovo period rešavanja finansijskih poteškoća. Venera je krenula u svoj retrogradni hod 5. Oktobra i donosi stare ljubavi koje će vas samo podsetiti na prošlost. U ljubavnim i partneskim odnosima manje prepirke oko finansija mogu doneti napetost. Međutim dogovorom oko zajedničkih prioriteta vraćate balans u partneski odnos.
On
Ne reskirajte u finansijama već zakružite stare dugove.
Ona
Stare ljubavi donose samo lepe uspomene.

Bik

Rutina na poslu i finansijama može biti narušena povremenim nesporazumima sa nadređenima. Zato zvezde preporučuju da se držite svog sporijeg ritma u kome pravite najmanje grešaka. U ljubavnim odnosima pokušajte da izbegavate napetost koja dovodi do svađe. Vrlo brzo dolazi do komunikacije koja donosi mir u vaš dom. Slobodnim Bikovima dolazi kratka i površna avantura.
On
Brzina u odlukama ne donosi rezultate.
Ona
Neće vam prijati kratka avantura.

Blizanci

Vaša naglašena intuicija neće vam pomoći u finansijskim dogovorima i pregovorima. Obzirom da je Venera započela svoj retrogradni hod donosi vam sve nezavrsene poslovne zadatke na obradu. Puno obaveza i posla u ovom periodu donosi vam napetost i smanjenu toleranciju. U partneskim odnosima naglašena je vaša osetljivost. Međutim nejasnoće u ljubavnom odnosu možete prevazići obostranim poverenjem. Vreme je da zajedno promenite bar jednu naviku.
On
Čak i neizgovorena laž jeste laž. Čuvajte se od sopstvenih laži.
Ona
Osetljivost zamenite poverenjem, lakše je.

Rak

Nije dobar period za rizične poteze i ulaganja. U poslu i finansijama dolaze zaostali računi koje sada morate rešavati. Saradnja sa poslovnim partnerom može biti prekinuta. Dobar je period da započnete novu. Nije vreme za kretina zaduženja. U ljubavnom odnosu nezadovoljstva donose napetost. Nepohodan je razgovor sa partnerom da bi mogli da razjasnite nedoumice. Slobodni pripadnici znaka Raka u novoj vezi mogu napokon osetiti zadovoljstvo i radost.
On
Ako se odlučite na pomirenje sa sa starom ljubavi očekujte skladnu vezu.
Ona
Prolazna kratka veza samo priziva onu bolju.

Lav

Ovo je period realizacije starih projekata i ideja. Reorganizujte svoje ciljeve i krenite svom svojom snagom. Rezultati neće izostati. Stari saradnici odlaze u prošlost a novi donose svežinu u vaš poslovni ambijent. Veza koju konzumirate ima mogućnost dužeg trajanja. Dovoljno je da želite nešto više od kratke avanture. Nesporazumi u dugim vezama prevazilazi zajednički put.
On
Promena ponašanja donosi zadovoljstvo kod vašeg partnera.
Ona
Strastvena veza može prerasti u ozbiljnu ljubavnu priču.

Devica

Bez obzira na prpreke i neugodan period vaša finansijska situacija će se poboljšati. Prevazilazite finansijske probleme i stvarate nove uslove za zaradu. Dovoljno je da ste racionalni to vam donosi uspeh. U partneskim odnosima tražite više pažnje. Međutim morate razumeti trenutnu posvećenost partnera domu i poslu. Vaša zapostavljenost brzo ustupa mesto lepim zajedničkim trenutcima sa voljenom osobom.
On
Ako tražite pažnju morate je i pružiti.
Ona
Kada ne možete ostvariti bliskost sa inteeresantnom osobom sačekajte neko će naći vas.

Vaga

U ovom periodu možete imati administrativne probleme koje brzo prevazilazite. U finansijama pokažite svoju odlučnost. Ažurirajte svoje poslovanje i uredite administraciju. U  ljubavnim i partneskim odnosima posle napetosti koju rešavate urođenim talentom za diplomatiju očekuju vas romantični periodi.  Naleti posesivnosti ostaju iza vas. Oslobodite se ljubomore i pružite šansu ljubavi.
On
Vratite sklad u život . Vi to umete.
Ona
Ne razmišljajte o prošlim ljubavima ova sadašnja je željna vaše pažnje.

Škorpija

Ovo je vreme kada možete osetiti zastoj u poslovnom i finansijskom delu života. Međutim to traje samo do kraja oktobra, već sledećeg meseca osetićete olakšanje. Napetost u ovom periodu donose zaostala dugovanja koja se ipak rešavaju. Novi saradnici donose svežinu u vaš poslovni segment. U partneskim odnosima vraća se poverenje a s tim i lepši trenuci sa voljenom osobom. Unesite novine u vaš ljubavni odnos koje će vam doneti potrebnu svežinu u ljubavi.
On
Poverenje čuvajte.
Ona
Trenutnu osetljivost zamenite sa poverenjem.

Strelac

Retogradna Venera može vam doneti komplikovane transakcije sa novcem. Ne reskirajte i ne pozajmljujte novac. Izvesno je da ga nećete dobiti nazad. Uprkos nezgodnim preprekama vas očekuju dobici koji donose dobro raspoloženje. Obzirom da je ovo period u kome svi po malo čeprkamo po prošlosti. Vama se može desiti da saznate neke tajne vašeg partnera. Niste gubili vreme nego ste verovali. Sumnje su u ovom periodu vaš neprijatelj. Udahnite život punim plućima sve je to već iza vas.
On
Finasijske nagrade su dobre ako ih ne ulažete u tuđe projekte.
Ona
Sledi vam odlično poznansvo koje vam donosi radost.

Jarac

Gubici i teškoće su iza vas.  Nemojte biti brzopleti to može doneti napetost.Novi poslovni saradnici čine vaš poslovni segment plodonosnim. Ne menjajte nista u ovom periodu držite se poznate rutine. Finansije mnogo bolje nego u prethodnom periodu. U partneskim odnosim dolazi vreme posvećenosti. Ne izbegavajte bliskost. Korigujte zajedničke planove na obostrano zadovoljstvo. Zajedničke aktivnosti u partnerskim odnosima donose veliko zadovoljstvo.
On
Posvetite više vremena svom intimnom životu.
Ona
Pokažite ljubav partner će biti zadovoljan.

Vodolija

Sve što ste odlagali u ovom periodu dolazi do vas. U poslu i finansijama rešavate zaostale dugove. To vam stvara napetost i neraspoloženje. Dobra vest je da brzo i uz neophodna odricanja rešavate finansijske probleme. U partneskim odnosima dugo čutite. Sada je period u kome vas očekuju dugi razgovori oko problema i nedoumica koje vas pritiskaju. Komunikacija može poboljsati vaš ljubavni život.
Slobodne Vodolije nalaze novu ljubav. Simpatija koju dugo gledaju izdaleka polako prelazi iz prijateljstva u nešto više.
On
Idete napred jer više ne možete da čekate.
Ona
Razgovor sa partnerom pomaže u vašim odlukama.

Ribe

Posle kracih prepreka na poslu dolazi naglašen period prosperiteta. Vaša motivacija donosi nove sveže ideje koje će poboljšati finansije. Dobra saradnja i uspešna završnica započetih projekata. U ljubavi nesporazumi i nesuglasice ustupaju mesto ravnodušnosti. Možda vam je potreban odmor od stalnog servisiranja vašeg ljubavnog odnosa. Prepustite inicijativu partneru.
On
Izuzetna motivacija i inspiracija.
Ona
Prepustite partneru da udahne život vašem ljubavnom odnosu.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...