среда, 24. октобар 2018.

Horoskop od 2.11 do 16.11.2018


Horoskop od 2.11 do 16.11.2018

Резултат слика за zodijak

Ovan

Period je povoljan za rešavanje poslovnih projekkata iz prošlosti. Finansije su bolje u ovom periodu. Jednostavno, možete očekivati iznenadne prihode. Vasa planeta ljubavi nalazi se u sedmoj prirodnoj kući i donosi vam zategnute odnose sa partnerom. Ljubav se stalno preispituje. Dobro je to što je nategnuta situacija u ljubavnim odnosima prolaznog karaktera.
On
Spustite loptu ne reagujte na svaku reč.
Ona
Sada zaboravite na svoju tvrdoglavost.

Bik

Poslovna sfera je začinjena romantikom. Finansije su stabilne. Obratite pažnju na potrošnju. Obuzdajte svoje apetite u obilasku tržnih centara. Partnerski odnosi donose kvalitet u vaš život. Sve se nekako složilo. Moguća ljubavna afera ili flert na poslu. Vodite računa o ishrani.
On
Čuvajte se skandala.
Ona
Ljubav kuca na vrata vaše kancelarije.

Blizanci

Ovo je period kada napokon možete predahnuti i osetiti zadovojstvo. Poslovna sfera će biti manje napeta i sve možete završiti na vreme. Finansije nisu podložne promenama. U partnerskim odnosima možete očekivati romantične trenutke. Sada je bitno da se opustite pa iskoristite slobodno vreme za zajedničke trenutke.
On
Ne brinite finansije su stabilne.
Ona
Pokušajte da se opustite.

Rak

Nije dovoljno da želite bolje finansije potrebno je da se potrudite. Nagrade neće izostati. U partneskim odnosima očekujte zajedničko zalaganje u poboljšanju svakodnevnog života. Ovo je period kada zajedničke planove lako ostvarujete. Moguće je i da odete na kraći put sa partnerom.
On
Zauzmite stav na poslu isplatiće se.
Ona
Zajednički izazovi su uspešni.

Lav

Saradnja i putovanje sa strancima su u povoljnim aspektima. Tako da vas čeka uspešna finansijska nagrada. Jedino što se novac koji dolazi do vas ne zadržava dugo u vašim rukama. U partneskim odnosima napokon mir i harmonija. Usaglasili ste se sa partnerom pa možete očekivati romantične trenutke.
On
Štednja nije vaš manir.
Ona
Umesto dve tašne kupite jednu.

Devica

Rasipate svoju energiju u prazno. To vam pravi napetost. Moguće manje kupovine koje vam mogu olakšati svakodnevni život. Napravite priortitete u poslovnoj sferi. Tada možete očekivati bolje rezultate. U partneskim odnosima stanje je status kvo. Neizmenjeno. Potrebno je da komunicirate sa partnerom o svojim očekivanjima.
On
Ne možete sve postići. Izaberite jednu važnu stvar.
Ona
Komunicirate sa partnerom.

Vaga

Odlična energija donosi rezultate na poslu kojim se bavite. Puni ste samopuzdanja koje svi primećuju. Novac stiže iz nepoznatih izvora. A povoljan je period i za honorarne poslove. U partneskim odnosima očekujte neočekivano. Moguć ulazak u tajnu vezu koja ide ka ozbiljnoj priči. Više odmarajte.
On
Tajna veza
Ona
Spavanje je vaš lek u ovom periodu.

Škorpija

Svi poslovi koji su vezani za prijateljstvo ili protekciju su sada aktivirani. Donose vam dobre preporuke i finansijske nagrade. U partneskim odnosima napokon možete očekivati da se dugogodišnje prijateljstvo pretvori u ljubav.  Pripadnici ovog znaka u dugim vezama uživaju u stabilnim odnosima. Energetski potencijal na optimalnom nivou.
On
Nova ljubav na pomolu.
Ona
Dobra personalna energija donosi zadovoljstvo.

Strelac

Sve što ste započeli u prethodnom periodu sada završavate. Posao vam donosi očekivano zadovoljstvo. Finansije se ipak neznatno uvečavaju. U partneskim odnosima dolivate vatru na vrelo ulje. Čuvajte se reakcije partnera jer mogu biti uraganskog karaktera. Fizički napor koji dugo traje traži predah. Regeneracija je slabija u ovom periodu zato vodite računa o rasipanju energije.
On
Zadovoljni ste finansijama.
Ona
Sakupite svoje snage tebaće vam.

Jarac

Pasivnost u poslovnoj sferi neće narušiti vaše finansije. Postavilste dobre temelje. U partneskim odnosima bez većih oscilacija. Biće flerta, romantičnih susreta ali niša ozbiljno i dugotrajno. U dobroj ste fizičkoj formi.
On
Kratke avanture.
Ona
Dobro se osećate.

Vodolija

Ovo je period kada ste zauzeti poslom. Veliko angažovanje neće doneti više finansijskog užitka. Izvesta poslovni put može vam doneti olakšanje. U partneskim vodama je stabilna situacija. Partner čini sve da se osećate voljeno. Moguće konfliktne situacije su kratkog daha. Pokažite emocije.
On
Preterana nervoza.
Ona
Preterane emocije dovode do konflikta.

Ribe

Potreban vam je odmor i predah. Zavšili ste poslovne projekte uspešno i sada je vreme da se malo usporite. Prijaće vam. U partneskim odnosima potrebno je da unesete esenciju novih događaja. Isplanirajte zajednički izlet. Iznenadite partnera i priredite romantično veče.
On
Ne spavajte, udahnite dan.
Ona
Romantični trenutci sa partnerom donose jako zadovoljstvo.




Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...