недеља, 23. септембар 2018.

Ljubavni horoskop od 21.09 do 05.10.2018


Резултат слика за avatar slike
Ovan

Ovo je period u kome možete očekivati turbulentne situacije sa novcem.Ne trošite svoju dodatnu energiju u poslovnoj sferi neće vam doneti očekivane rezultate. Jednostavno je ako uložite više truda novčana nagrada će ostati ista. Planeta ljubavi u znaku Škorpije obećava interesantan period neobičnih strastvenih susreta. Za osobe koje su u stabilnoj vezi rasprave oko finansija  rešavate kreditom ili pozajmicom.
On
Nekad tajna treba da ostane tajna.
Ona
Strast koju osećate nestaje brzo.

Bik

Naporniji period nego prethodni. Povedite računa o finansijama razvijte dobru strategiju štednje. Nakon perioda toplo – hladno najzad palite vatre strasti. Želite da sredite I poboljšate odnose sa partnerom međutim treba vam strpljenja koje vam neće nedostajati. Priuštite zajedničke trenutke sa malom dozom romantike.
On
Problem sa nekretninama biće rešen.
Ona
Partner je ipak i vaš najbolji prijatelj i savetnik.

Blizanci

Zahvaljujući nezadovoljstvu u finansijama raspoloženje varira od ushićenja do depresije.Međutim opet zatvarate finansijske bunare i čekate sledeći period. Prisutna napetost na poslu može izazvati novčane gubitke. Ljubav je posao zato u ovom periodu nemate vremena za romantiku. Osobe u stabilnim vezama ili braku napetost leče zajedničkim projektom ulepšavanja doma. Možda mirišljave sveće mogu pomoći u opuštanju.
On
Amplitude u finansijama ne moraju unositi napetost u vaš dom.
Ona
Najlepše je kad radite ono što volite ali potpuno zadovoljstvo nije samo posao.

Rak

Finansije se polako i dalje poboljšavaju. Vreme je da se još više aktivirate povlačenje ne dolazi u obzir. Nezapolsleni pripadnici znaka Raka mogu dobiti posao. Ko čeka taj i dočeka. Ovo je period kada planeta ljubavi donosi blagostanje u vaš partneski život. Ponovo osećate strast koju ste dugo čekali. Uživajte u darovima univerzuma.
On
Pažljivo ste rukovali sa finansijama pa i nagrade neće biti male.
Ona
Sada kad je ljubav zakucala na vaša vrata otvorite ih širom.

Lav

Finansije su dobre ali ih trošite na skupe projekte. Pokušajte da štedite možete završiti  finansijsku konstrukciju sa gubitkom. Ako ste u stabilnoj vezi jedini problem pravite vi. Sujeta je loš prijatelj u ljubavi. Obuzdajte prohteve bar na kratko i opustite vezu. Ne zaboravite da posedujete vrednosti koje ne treba da naglašavate.
On
Napravite dnevne prioritete I  reultati neće izostati.
Ona
Drugi poštuju vaše kvalitete ne morate se boriti za naklonost.

Devica

Puno projekata I započetih poslova donosi nagradu. Ne širite se dalje dok ne zaokružite prethodno možete imati gubitke. Sledi zanimljivo poznanstvo u bliskom okruženju ili na putu. Ne glumite čvrstinu već pokažite da ste veoma senzitivni. Odgovor partnera može vam se jako dopasti.
On
Ne oklevajte izborite se sa nesigurnošću osetite emocije.
Ona
Želite da ovaj period provedete u ljubavnom zagrljaju. Što da ne učinite to.

Vaga

Ovo je period u kome želite da zaokružite finansijsku konstrukciju. Kredit koji priželjkujete može biti sa nepovoljnim ugovorom. Kasnije može prouzrokovati gubitke u kućnom buđetu. Želite da reskirate. Dobro izračunajte koliko vas to može koštati. Promene u vašem domu donose lakše funkcionisanje sa partnerom. Ljubavni i emotivni život daje esenciju vašoj kreativnosti.
On
Samoća vam ne prija, potražite partnera.
Ona
Ako želite da reskirate I igrate na kartu sreće očekujte obe mogućnosti.

Škorpija

Vreme I energija koju ste uložili u posao donosi rezultate. Međutim ovo je period blage stagnacije koja nagoveštava buru događaja. Povoljan period za ugovore sa strancima ili odlazak u inostranstvo. Planeta ljubavi Venera jeste u vašem znaku i donosi dozu fatalizma u ljubavi. Ugušite posesivnost uživajte u esenciji ljubavi koju već dugo niste osetili.
On
Volite to je dovoljno.
Ona
Uspešna veza postavlja temelje ljubavi.

Strelac

Ovo je period u kome ništa ne možete kontrolisati  a ni isplanirati. Reagujete prerano ili kasnite sa reakcijama. Posao možete dobro opservirati ali očekivane nagrade mogu izostati.  Ne primenjujte sopstvene standarde ljubavi  u vezi jer i druga strana ima šta da kaže. Skupite snagu I dogovorite se sa partnerom oko planiranog putovanja. Osećaj zajedništva opušta vaše telo I duh.
On
Nekad I prejaka reč može napraviti problem.
Ona
Ne možete biti sami a u vezi potrebno je da čujete i partnera.

Jarac

Ovo nije period da se povučete nego da delujete. Ništa spektakularno na finansijskom planu ali je potrebno da održavate nivo koji ste postigli. Finansije zadovoljavajujuće I ne traže ekstremne poteze da biste ih povećali. Dovoljno je da se držite proverenih puteva poslovanja. Ljubav je nekako u drugom trećem planu jer ste vi tako odlučili. To neće dugo trajati već u narednom periodu možete očekivati promenu I poboljšanje u emotivnim odnosima.
On
Držite se ustaljenih I proverenih principa.
Ona
Vaša lista pripriteta je odlična ne menjajte ništa.

Vodolija

Ovo je period u kome možete očekivati novčane gubitke. Zato se čuvajte nepromišljenih ulaganja. Novac će pristizati ali još brže oticati iz vaših ruku. Imate podršku da započnete nove dogovore I planove koji vam mogu doneti zadovoljstvo u periodu ispred vas. Sklonost ka raspravama u partnerskim odnosima pokušajte da minimalizujete. Dovoljno je da prihvatite poneku kritiku na svoj račun I pokažete smisao za saradnju.. Sada su vam važni prijatelji I njihova podrška. Partner čeka vaše odluke rešenja I poteze.
On
Troškovi su vaše drugo ime u ovom periodu.
Ona
Spustite loptu I umirite bes ako želite da nastavite sa starim partnerom.

Ribe

Vaši kapaciteti prate vaše poslovne zadatke. Promene na poslu koje očekujete sada su na rasporedu da se dogode. Promene su na bolje tako da nema razloga za brigu. Ljubavni I emotivni život je u blagoj stagnaciji I traži da se probudite iz bajkovitog sna. Pogledajte stvarnosti u oči nije loša. Kada otvorite oči možete lako susresti nećiji pogled koji dugo čeka na vas. Ljubav je blizu vas samo čeka da je primetite.
On
Anestezija uma ne rešava emotivni problem. Trgnite se.
Ona
Ne maštajte o bajkovitoj sreći već uzmite onu koja je već pored vas.



Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...