четвртак, 2. август 2018.

Ljubavni horoskop za period od 10.08 do 24.08.2018








Ovan

Резултат слика за images astro chartVaš vladar Mars je I dalje u retrogradnom hodu I stalno priziva ljude iz prošlosti. Međutim Venera planeta ljubavi, inspiracije i lepote već je ušla u vašu kuću partneskih odnosa pa stoga možete očekivati dinamične periode u ljubavi.  Sunčevo pomračenje 11. avgusta  neće dati završetak vašeg kreativnog stvaranja već nastavak i novi impuls u poboljšanju zajedničke udobnosti i  uživanja. Ne može se reći da je u ljubavi sve bilo glatko I slatko ali to stanje se menja na bolje jer će Merkur krenuti diretnim hodom 19. avgusta. On donosi period lakše saradnje i lakog dogovora u vaš ljubavni život. Zato da bi uživali u avgustovskom Suncu potpuno, preporuka je da sa voljenom osobom odete na odmor gde možete imati nezaboravne trenutke sreće.
On
Ne trudite se da obnovite vezu iz prošlosti. Izaberite ipak nekog Lava ili Strelca iz bliske sadašnjosti.
Ona
Ako ste već pristali na dogovor sa partnerom onda se potrudite oko romantike. On to očekuje od vas.

Bik

Slabo se osećate energetski. Nikako da ispunite planove o zajedničkom cilju. Možete slobodno okriviti čak dve planete koje se kreću retrogradno . Da tako je Mars koji vam daje energiju i Merkur koji dobro planira potpuno su podbacili kod vas. Dobro je da se vaš ljubavni život menja na bolje sa komunikacijom baš od 19. avgusta. Period gluvih telefona je iza vas. Napokon se u vaše ljubavno gnezdo vraća harmonija. Potpunu sreću I zadovoljstvo očekujte kad  Sunce uđe u znak Device 23.08.2018. Tada možete očekivati prave promene inspirisane ljubavlju I razumevanjem.
On
Nije sve u novcu potrebno je da posvetite pažnju svom partneru I porodici.
Ona
Depresivno stanje se nece izmeniti samo od sebe. Potrebno je da se pokrenete. Udovoljite sebi I partneru napravite izlet u prirodu.

Blizanci

 Merkur je vaš vladar  I  retrogradan je od 26 jula do 18. avgusta kada imate I dalje odjeke nezdovoljstva. Merkur svojim kretanjem jače  utiče na vaš znak pa osećate strah I frustracije u radu. A veliko nezadovoljstvo zbog odlaganja planiranih puteva. Međutim od 18 avgusta sve se pokreće u boljem pravcu. Iako ste ljubitelj dramskih scena period ispred vas donosi jaku senzitivnost. Ljubavna magnetna vibracija se širi oko vas kao tornado. Ne čekajte da vam ljubav padne u krilo krenite joj u susret. Ne propuštajte društvene događaje planirane duge ili kratke puteve. Svuda oko vas je ljubav. To privlačite pa makar samo I čitali dobru ljubavnu knjigu. Ne brinite mnogo strela mogu vas promašiti dovoljna je samo jedna ali prava amorova.
On
Tuđi planovi ne mogu biti vaši. Tuđa žena takđe. Okrenite se pravim vrednostima.
Ona
Vaša magnetičnost flertuje sa okolinom. Ne nervirajte se partner sprema iznenađenje.

Rak

Ovo je period koji donosi velike senzacije osećanja emotivnh stanja I pobunjeničkih misli. Sada želite sve I odmah ne želite da čekate strpljivo I skromno. Apetiti su ovladali vama I vašim mozgom. Period ljubavnih strastvenih avantura izaziva direktne rasprave sa partnerom. Ne želite da odustanete od zabranjenog voća ali ne želite ni kraj braka. Krajem avgusta posle puno neprospavanih noći I rasprava možete doneti odluke o budućnosti.Buran avgust će ipak mnoge stvari razrešiti I napokon doneti dugo očekivani mir u ljubavni život. Koji će partner biti ljubav vašeg života. Saznacete sami najkasnije do polovine septembra.
On
Ulaskom u aferu možete dobiti nezaboravnu kratku romansu a izgubiti tlo pod nogama.
Ona
Veoma senzitivan period u komemožete doživeti ljubavnu bajku.

Lav

Vi se još uvek služite parolom nije kraj dok ja ne kažem da je kraj. Rekli ste do sada već nekoliko puta da je kraj I ništa se nije znaćajno promenilo. Loša vest je da ni u ovom periodu se neće ništa krucijalno dogoditi. Međutim sada ste vi na redu da uživate u pažnji drugih. Tako da vam neće nedostajati flertovanja malih osvajanja ali ozbiljnih stvari I odnosa neće biti. Uostalom ovo je vreme vašeg opuštanja stoga odmarajte I ne razmišljajte mnogo o budućnosti. Dovoljna vam je sadašnjost da potpuno uživate.
On
Kreativni period naglašava ljubavnu inspiraciju. Vi ne zavodite vi osvajate.
Ona
Odmor daleke destinacije I ljubavna letnja avantura jeste ono sto puni vaše baterije.

Devica 

Saturn I dalje hladi vaše emotivne I ljubavne odnose. Međutim ako vas strpljenje nije izdalo krajem avgusta možete doživeti preporod u braku I dugim vezama. Solarna eklipsa 11. Avgusta  donosi vam transformaciju u ljubavnom I bracnom životu. Nedelje ispred vas možete sasvim realno sagledati I prošlost ostaviti u prošlosti. Tada kreće period razumevanja I harmonije koja dugo nije vladala u vašim emotivnim odnosima. Svakako vam sledi ozbiljno romantično buđenje.
On
Realnost nikada nije prijatna za vas. Međutim ako to sažvačete I progutate sledi vam veoma lep ljubavni period.
Ona
Ako ste oprostili ne pominjite ako niste razrešite. Nemojte mučiti sebe uvek postoji rešenje.

Vaga

Venera je vec 7. avgusta ušla u vaš znak I donosi vam balans u ljubavi I poslu. Sada sve što ste želeli da promenite ili popravite u kući ili u braku uradite bez čekanja. Familijarni odnosi takođe su spremni da se izbalansiraju. Povoljan period ispred vas donosi zadovoljstva u vaš život. Možete biti ponosni na partnera decu ili nekog iz uže porodice. Proslave svadbe I krštenja neće biti bez vašeg prisustva. Slobodne Vage mogu iz prijateljskog odnosa ući u ljubavnu vezu.
On
Vaša prijateljica iste emocije gaji kao I vi. Međutim mora neko od vas to I da kaže.
Ona
Posvećeni ste partneru I to vam donosi radost.

Škorpija

U ovom periodu Jupiter I Neptun su na cašoj strani. Čine sve da izbalansirate svoj emotivni život. Nekada je potrebno otopiti srce pustiti mašti na volju I uživati u ljubavi sa partnerom koga volimo ali mu nedovoljno pokazujemo ljubav. Univerzum podržava razmenu ljubavi , uživajte. Slobodne Škorpije uz pomoć Venere mogu započeti strastvenu tajnu ljubavnu aferu. Partner koga budu izabrale neće biti slobodan. Afera može biti kratkog roka.
On
Dugo ste usamljeni. Sada je povoljan period da to promenite.
Ona
Hteli ili ne vama se smeši lepa ljubavna priča.

Strelac

Lošu komunikaciju I osećaj razdvojenosti sa partnerom možete zahvaliti nepovoljnim retrogradnim planetama Marsu I Merkuru. Prosto I jednostavno ne čujete vi vašeg partnera kao ni on vas. Kao da živite u dve različite dimenzije.  Svađe prepirke I sveprisutna nervoza nažalost aktuelne su I tokom ovog perioda. Dobra vest da se to umnjuje I završava posle 19. avgusta. Tada je moguća postavka novih kompromisnih temelja koji mogu doneti balans u svakodnevni zajednicki život.
On
Nije ljubav sve što sija. Nekad je dovoljan pogled pa da znate da je to ono pravo.
Ona
Koliko god da jurite za ljubavi ona sve više beži od vas. Zato usporite I sačekajte, doći će sigurno.

Jarac

Veneru uvek vezujemo za ljubav ali kod vas ona naglašeno donosi finansijske  nagrade. A Mars je taj koji vam pravi probleme na ljubavnom planu. Ako ste ušli u vezu pre dve nedelje shvatili ste da niste dobili ono što ste očekivali. Vaša potraga za pravom ljubavi se nastavlja. Tokom ovog perioda želite ozbiljnu vezu međutim plašite se da pokažete ljubav. Nekad prava reč ima moćno dejstvo pa iskoristite svoj bogat vokabular.
On
Ljudi greše dok su živi ali uvek imaju pravo I na drugu šansu.
Ona
Otvorite srce da bi ljubav koja kuca mogla da uđe.

Vodolija

Retrogradni Merkur otežava komunikaciju sa partnerom. Bez obzira što je teška komunikacija vi se u ovom periodu ipak bavite starim nerazrešenim problemima. Ovo je vreme istine. Zato je moguće pomirenje pa I venčanje a s druge strane nerazumevanje neiskrenost I razlaz. Napet period sa puno emotivne problematike koje će samo istina I iskreni razgovori moći dovesti u balans . U suprotnom jedinio moguce rešenje je razlaz ili razvod. Slobodne Vodolije upoznaju osobu koja je ljubav njihovog života.
On
Ljubav je lepa I divna ali iskrenost je poverenje. Ljubav ne može bez poverenja.
Ona
Sve ima svoje granice. Ljubav ako je prava opstaje ako nije nestaje. Bolje je da nestane I da ustupi mesto pravoj.

 Ribe

Sve što vas je žuljalo prethodne dve nedelje prolazi krajem ovog perioda. Nesuglasice loša inspiracija, komunikacija, nervoza,… Sve su to osećanja koja su potpuno učinila da se usporite zakočite I umorite od svega. Krajem avgusta kada Mars I Merkur krenu u svoj direktan hod vaši resursi energije se vraćaju. Ponovo možete da se zaljubite da volite a I da se konsolidujete u partnerskim I bračnim odnosima.
On
Partner ćeka vašu odluku. Presecite u glavi pa nek ide život.
Ona
Vreme je za prave stvarne a ne virtuelne ljubavi. Pa srećno.


Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...