среда, 11. јул 2018.

Venera u Devici

Venera u Devici - od 10.07. - 07.08.2018

Image result for venus in virgoVenera je 10. jula ušla u znak Device i počela stabilno druženje sa Saturnom u Jarcu i Uranom u Biku. Praveći povoljan trigon ka ovim planetama Venera učestvuje u velikom zemljanom trigonu. Veliki trigon je konfiguracija koja prirodno spaja znake istog elementa. Ovde su  aktivirana tri zemljana znaka, Bik, Devica i Jarac.  Tako će upliv planeta iz zemljanog elementa osetiti svi pripadnici zodijaka a najviše ova tri  znaka.
To je taj jak stabilan i fascinantan veliki zemljani trigon koji daje osećaj jake moći i zadovoljstva.   Obzirom da je moć često vezana za novac ovo  je period kada možemo računati na stabilnost , materijalnu radost i  neobičnu upornost. Iako je vreme godišnjih odmora zemljani trigon daje  veliku snagu  za sticanje materijalnih dobara. Uz sve to ide i krojenje stabilnih planova i ciljeva.  Međutim čuvajte se lažnog osećaja sigurnosti koji daje novac. Uran iz Bika uvek iznenada može doneti velike nepromišljene troškove. Ničim izazvane gubitke novca, zato često gledajte u svoj novčanik da ga ne ispraznite skroz. Nemojte ulagati i trošiti brzinom svetlosti. To posebno važi za Lavove koji će biti usmereni na procenu vrednosti u ljubavi i poslovnom segmentu. Sada je vreme za pametna planska ulaganja koja će se isplatiti u daljoj budučnosti.
 Venera ne voli baš da se nađe u znaku Device jer tu njena esencijalna uloga u padu.Ona obično oslikava  analizu , kompromis, nesigurnost, nedoslednost a najviše personalno nezadovoljstvo. A kada hrani  nezadovoljstvo njeni pogledi  usmereni su  na rezultate kojim nikada ili veoma retko može zadovoljiti svoja očekivanja. To naravno moraju ispratiti neudobni kodovi u natalnoj karti i aspekti Merkura koji kao dispozitor uvek ispriča krajnju sliku doživljaja. Venera u Devici traži logiku u ljubavi i poslovnim aktivnostima. Da li ima puno logike u nekim ljubavima?  Kada su aspekti povoljni tada Venera u Devici donosi izuzetnu posvećenost, marljivost,jaku mentalnu snagu i skromnost....
Međutim Merkur u Lavu kao dispozitor Venere priča potpuno drugačiju priču.  Ovo je kreativni period u kome Device Jarčevi i Bikovi mogu izraziti svoj skriveni talenat. Isto tako je ovo period ljubavi koja neće biti pametna ali strastvena svakako hoće. Zar to nije dovoljno da oprezne pripadnice znaka Device izgube tlo pod nogama i dožive ljubav na prvi pogled. Naravno, iznenadnu, neplaniranu nenajavljenu, neizanaliziranu. Užasnute takvim događajem naći će se u periodu kada će osetiti da sve isplivava iz njih. Nema više ovde ni pameti ni logike ni praktičnih rešenja na koja su navikle, već samo ljubav. Gola ljubav koja je večito tinjala u njima duboko naslagana godinama. Erupcija emocija i snage volje sada mogu probuditi kreativni deo ličnosti. Posvećenost i odanost nisu problem. Ovde je problem u konzumiranju lepote života.  Zaplovite rekom ljubavi divan brod čeka da se ukrcate.

2 коментара:

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...