недеља, 22. јул 2018.

Ljubavni horoskop od 27.07. do 12.08.2018 god




Ovan


Image result for universe
Vaš vladar je u retrogradnom hodu zato vam donosi čudnu promenljivu energiju koja vlada u vašim partnerskim odnosima.  Stara izreka suprotnosti se privlače, ne deluje u ovom periodu. Baš te suprotnosti zajedno sa nepovoljnim aspektima početkom ovog perioda daju napetost I dobro raspoloženje za prepirku I svađu. Taman nekako dođete do sporazumnog rešenja zajedničkih planova a onda se ponovo spotaknete na sledećem cilju. Prisutne tenzije oko nebitnih dogovora čine vaš ljubavni život napetim. Međutim povoljan aspekt  Venere ka Marsu već 8. avgusta donosi diplomatske dogovore kojih se oboje pridržavate. Putovanje koje ste posle mnogo nesuglasica isplanirali donosi balans u vaš ljubavni život. Najbolje od svega da na zasluženi odmor krenete u prijatnom društvu dragih prijatelja. Lep provod čeka na vas.
Ona
Ljubavni partner se povukao jer ne želi  svađom da reskira vaš odlazak iz veze. Ne reagujte na prvu loptu sačekajte prepustite organizaciju putovanja partneru neće ispasti loše.
On
Vaš retrogradni vladar Mars donosi vam interesantno poznanstvo koje može postati ozbiljna ljubavna priča. Pustite neka vas za promenu osvoji osoba koja vam se dopada.

Bik

 Na samom početku ovog perioda napetost i razdražljivost u partneskim odnosima možete zahvaliti nepovoljnom aspektu retrogradnog Marsa i Urana. Kada vam je glava u prošlosti a noge u budućnosti nedostaje vam realnost sadašnjosti.  Opet vas nerviraju događaji iz prošlosti, nikako da se okrenete vremenu ispred sebe. Opterećujete se stvarima koje su prošle. Iskoristite vreme odmora da poboljšate ljubavni odnos. Nigde vas ne vodi stalno raspoloženje iz prošlosti. Vreme u društvu i sa voljenom osobom iskoristite za opuštanje i razmenu ljubavi.
Ona
Partner se trudi da poboljša vase ljubavne odnose. Zakopajte prošlost I počnite da uzvraćate ljubavlju. Ne vredi da odlazite iz ljubavne priče niste spremni za to.
On
Tvrdoglavost vas nikada nije odvela nigde. Ne očekujte da vas sada partner potpuno razume u sebičnim prohtevima. Recite šta želite možda je to baš ono što želi i vaš partner. Čutanje vam nije dobar saveznik.

Blizanci

Različite želje i potrebe donose napetost u prvom delu ovog perioda. Srce I razum mešaju karte u vašoj glavi. Iako vam izgleda da od planiranog odmora neće biti ništa , sledi preokret kod vašeg partnera.  Međutim ako ne brzate po svom starom običaju u drugom delu ovog perioda sledi dogovor oko putovanja I troškova odmora. A vama više od toga trenutno i ne treba. Sunce more I beskrajno plavetnilo je ono što će vam napuniti baterije. Nemojte zaboraviti naočare I šešir kao zaštitu od Sunca.
Ona
Svoje nezadovoljstvo ne lečite prebacivanjem krivice na partnera. Njemu to nikako ne može biti jasno ni razumljivo. Komunikacija je bitna. Iskrenost je ponekad okrepljujuća.
On
Tražite stalno a ne možete naći ono što vam nedostaje u braku ili dugoj vezi. Tako će i ovaj period obeležiti promašaje I neosnovani zanos koji brzo nestaje. Možda je potreban iskren razgovor sa ljubavnim partnerom koji bi rešio vaše nezadovoljstvo i napetost.

Rak

Image result for universePojačano nezadovoljstvo donosi promene u vašoj rutini. Partner to vidi I oseća. Pokušajte da provodite više vremena sa ljubavnim partnerom to vam može doneti više pažnje I nežnosti za kojom toliko žudite. Međutim ako je vaša ljubavna priča nekvalitetna I površna vreme je da prekinete i krenete dalje. Nove osobe samo što nisu ušle u vaš ljubavni život.
Ona
Ponekad je dobro zatvoriti jedna vrata da bi se druga otvorila. Na pomolu je nova ljubavna priča koja će vam zaustaviti dah.
On
Veze koje započnu u ovom periodu mogu prerasti u dugotrajan odnos. Više se družite I krećite. Ljubav je bliže nego što očekujete.

Lav

Mars u svom retrogradnom hodu I nepovoljnom aspektu ka Uranu uzrokuje problematične ljubavne odnose. Borbu ega nikako ne možete zaobići. Nadmudrivanje I isterivanje samo vaše pravde ne može poboljšati odnose u početku perioda. Ako budete bar malo spremni na kompromise možete sačuvati živce I dočekati drugi deo perioda koji neće izazivati jaku tenziju.
Ona
Osoba iz vaše ljubavne prošlosti kuca na vaša vrata. Međutim nista značajno neće pokrenuti u vašim otkucajima srca. Vi ste to davno stavili u ad akta. U pravu ste nova priča je ipak I nova energija.
On
Osoba iz vaše rane mladosti ili daleke prošlosti iznenada ulazi u vaš život.  Još jednom počinje priča koja će se završiti pre nego je počela. Raspršiće se vaši snovi.

Devica

Zar i vi imate tajne? Nepovoljno je to što će partner saznati za neke od njih. Eto razloga za svađu i prepirku.  U ovom periodu morate uložiti mnogo truda da povratite poverenje kod voljene osobe. Zvezde će vam pomoći u tome jer  sledi harmoničan odnos nakon vaše posvećenosti u ispravljanju grešaka iz prošlosti.
Ona
Razočarenje i skidanje ružičastih naočara nikada nije prijatno. Morate realno pogledati u osobu koja je pored vas. Nemojte pristajati na odnos koji je hladan I čudan. Sada je vreme da to rešite I krenete dalje. Razmena ljubavi je normalna stvar. Ne odustajte od ljubavi nikada.
On
Nekada je bolje biti sa vešticom koju poznajem nego sam. To je vaša trenutna parola. Ni zvezde ne mogu pomoći da promenite odluku.

Vaga

Kao I kod većine pripadnika zodijaka u početku perioda velika nepetost I tenzija. U drugom delu perioda ako delima pokažete da vam je stalo do partnera vreme saradnje I komuniacije menja energiju u vašem ljubavnom životu.Pokušajte zajedno sa partnerom da uređujete  dom. To će omekšati vašu napetu atmosferu. Nakon zajedničkog zalaganja možete očekivati još kvalitetniji odnos.
Ona
Nije rešenje u bežanju ili promeni mesta boravka, već u trudu da uvidite gde je zapelo u vašoj ljubavnoj priči. Malo vremena posvećujete partneru. Posao uvek može da sačeka.
On
 Kada sedite na dve stolice uvek dođe dan odluke. Na kojoj želite ubuduće sedeti je vaša odluka. Nevolja je što je ovo period koji zahteva konačnu odluku.

Škorpija

Image result for universeIako vam u početku perioda sledi konflikt u ljubavnom odnosu neće dugo trajati. Brzo ćete shvatiti šta je potrebno da vratite ravnotežu u vašu ljubavnu priču. Tako da vas u drugom delu perioda očekuju prijatni intimni trenutci sa voljenom osobom. Neophodan novi pristup ka vašem ljubavnom partneru donosi veliko olakšanje u vaš ljubavni život.
Ona
Bez ljubavi ne možete da živite. Zato ne dozvolite da vam se uspavaju nade u ljubav večnu jer će sve da se promeni ako vi promenite svoje prioritete. Zašto komplikujete sebi partneru odnos koji može da bude potpuno balansiran. Nikako da prestanete sa zatrpavanjem obavezama. Posvetite se partneru I uživajte.
On
Dugo vam je trebalo da nađete osobu koja vam odgovara. Nemojte ugušiti vezu svojom posesivnošću. Niko to ne može da podnese u takvoj količini koju sipate na svoju voljenu osobu.

Strelac

Na pragu ste da osvežite svoj ljubavni život . Partner je popustio i sve vaše zahteve pokušava da ispuni. Čuvajte se prejako izgovorenih reči koje mogu ceo trud baciti u vodu. A kada i ako voda odnese razumevanje, povratka nema. Zato se opustite I manje razgovarajte a više nežnosti razmenite. Izlet koji planirate sa partnerom može doneti mnogo radosti u vaš život. Uživajte u razmeni osećanja.
Ona
Budite zahtevni sa pokrićem. Nije uvek bitno gde idete već sa kim. Partner čeka vas poziv koji se ne odbija.
On
Može se reći da je uobičajeno da vam se sviđaju dve osobe ali više od toga je nezrelo. Sakupite svoje rasulo.  Odlučite se za jednu da ne ostanete sami u najlepšem dobu godine.

Jarac

Posle dugo vremena sa partnerom odlazite na put. On će vam učvrstiti odnos I doneti radosne trenutke. Intima I ljubav koju ste dugo čekali sada je pored vas. Razmenite osećanja slobodno bez predrasude biće vam iznenađujuće lepo. Praktični ciljevi mogu vas dovesti do planiranja budućnosti. U ovom periodu ljubav baca svoje čini na vas I vašeg  partnera. Uživajte u darovima ljubavi.
Ona
Nekada je dovoljno reći da i bez plana I razmišljanja. Ne zapostavljajte sopstvena osećanja već ih izrazite. Nećete ostati bez pozitivnog odgovora.
On
U ovom periodu nije dobro biti suzdržan I tajnovit. Može se desiti da propustite priliku konzumiranja ljubavi.

Vodolija

Početak perioda donosi velike izazove. Tajne priče se završavaju. Vodolije u stabilnim vezama mogu očekivati odličan period sa voljenom osobom koji je pun razumevanja. Izvesno zajedničko putovanje na odmor donosi još više druženja I izlazaka. Ljubav se uselila u vaš partnerski odnos I nema nameru da ode. Uživajte u razumevanju I razmeni pozitivne energije.
Ona
Intezivna napetost nestaje onog trenutka kada saznate vreme zasluženog odmora. Zajedničko putovanje sa voljenom osobom donosi radost u vaš ljubavni život.

Ribe

Pripremite se, tajne izlaze u javnost. To je razlog zbog kojeg dolazi do svađe I sukoba sa voljenom osobom.  U drugoj dekadi avgusta prelazite preko nesporazuma. Sitnice koje su remetile vaš odnos ostavljate u prošlosti. Dobrom komunikacijom poboljšavate svoj ljubavni odnos. Ispred vas je period lepih romantičnih zajedničkih trenutaka. Uživajte u razmeni osećanja I ljubavi.
Ona
U ovom periodu ne možete se odbraniti od ljubavi. Spremite se na sreću. Nećete skidati zaljubljeni osmeh sa lica.
On
Ako ste već našli svoje ljubavno remek delo nemojte gubiti vreme. Krenite na put uživanja I opuštanja. Dajte sebe 100 posto nećete zažaliti.


Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...