петак, 13. јул 2018.


Horoskop za period od 13.07 do 27.07.2018


Image result for horoscoop week

Ovan

U ovom periodu vaš vladar retrogradni Mars donosi ponavljanje neurađenih zaostalih obaveza. Komunikacija vam nije na dobrom nivou. Zato vodite računa da se ne sukobite sa  autoritetima. Poslovne prilike uglavnom liče na bitke iz prošlosti. Emotivni život takođe donosi osobe  iz prošlosti. Za sada ništa od noviteta. Oprez u saobraćaju.

Bik

Poslovne pozicije su stabilne ali su  gubici izvesni. Ne žurite sa investicijama razmislite pre odluka. Planetarna konfiguracija zahteva da ne mešate poslovni i prijateljski odnos. U emotivnim odnosima savetuje se manje sebičnosti a više kompromisa. Jedino tako možete izbeći rasprave. Partner je na ivici živaca opustite ga mlakom kupkom. Prejedanje.

Blizanci

Ovo je period za opuštanje zato niste naročito raspoloženi za poslovnu aktivnost. Ne možete da se fokusirate na poslovne zadatke. Obaveze će biti urađene na brzinuiI bez nekog velikog upliva. Proći će ali ne bez sukoba sa autoritetima.. Nemojte baš do kraja isprazniti novčanik sačuvajte nešto I za predviđeni odmor.. Emotivni život donosi ravnodušnost,  malo flerta I manje  znacajne društvene događaje.Moguć kontakt sa osobom iz prošlosti. Odmor.

Rak

Kod vas nema predaha taman završite jednu obavezu dođe sledeća. Pitate se dokle tako. Ipak je  ovo  period koji donosi novi pristup u poslovnom segmentu. Zato ste u gužvi.  Krenite sa novinama isplatiće se.  Prošlo je vreme nesigurnosti u emotivnim odnosima.  Čeka vas više druženja i intezivnog društvenog života. Tako će se  pojaviti novi ljudi sa svežom energijom koja vas čini radosnim. Dehridacija
.
Lav

 Ovo je period vaše odlične energije I samopromocije.  Zato imate gradite dobar  plan na poslovnom nivou, ispatice se.. Pripremite sve jer vas čeka blistav period. Novac može da kasni ali sigurno stiže. Emotivni život vrca od zavođenja. Više osoba se može boriti za vašu pažnju. Naravno uvek vi birate, pa nemojte propuštati dobre vibracije. Skočni zglob
.
Devica

Sada je vreme da iskoristite sve svoje resurse I zaokružite posao koji ste započeli. Finansije su skladne vašem zalaganju. Dugo niste osetili zadovoljstvo nakon uspešnog posla. Uživajte u sopstvenoj radosti. Interesantno prijateljstvo može preći u emotivnu vezu. Slobodne Device imaju priliku da sretnu zanimljivu osobu. Pustite da srce govori zanemarite malo svoj mentalni alarm. Probava.

Vaga

Ovo je vreme u kojem tražite izlaz iz trenutne situacije. Posao ne možete odmah promeniti. Morate sačekati jesen. Tada možete postaviti stvari na svoje mesto. Priliv novca nije dovoljan zato možete pronaći I dodatni posao. Emotivni život liči na istorijski ljubavni roman. Svi iz prošlosti su se vas setili , međutim ništa dobro iz tih susreta nemate. Nervoza.

Škorpija

U ovom periodu želite promene. Sada sagledavate propuste iz prošlosti.  Odličan period za nove odluke I prioritete. Klonite se sukoba sa kolegama na poslu.  Novac stiže iako ga ne čuvate. Smanjite troškove. Ovo je period čudnih emotivnih odnosa. Osobe koje ulaze ili su već tu oko vas nose neobičnu crtu ponašanja. Susreti sa osobama iz prošlosti koje ne donose stabilne ljubavne priče. Umor.

Strelac



Slaba finansijska sigurnost  neće ugroziti vaš optimizam. Niste adekvatno nagrađeni na poslu kojim se bavite. To vas čini nezadovoljnim. Zato ko traži više I bolje ponekad I nađe. Ne čekajte već krenite u pohod za novim poslom koji je bolje plaćen ili manje zahtevan. Srećno. Emotivni partner vam ne dozvoljava da se osamite. Stalno vas nazire kao pravi avaks avion. To donosi nesuglasice koje narušavaju partneski odnos.  Povratite poverenje da možete da odahnete od napetih I ljubomornih scena. Hormoni.

Jarac

Napeta situacija na poslu jenjava krajem perioda. Svađe sa autoritetima pokušajte da izbegnete. Novac koji čekate stiže sa zakašnjenjem. Na samom kraju kad upadnete u paniku zbog finansija stvari će se razrešiti. Emotivni odnosi su napokon stabilni. Slobodni pripadnici Jarca mogu očekivati neobaveznu avanturu koja kratko traje.  Alergije.

Vodolija

Dobro je što je prošao period neudobnih situacija na poslovnom planu. Osećate zamor jer ste puno energije istrošili da pokažete svoje kvalitete. Ovo je period u kome I dalje osećate zamor ali bez tenzije. Partneski odnosi su opterećeni slabom komunikacijom I obostranim nezadovoljstvom. Potrebno je da prepoznate problem da bi mogli da ga rešite. Društveni kontakti  se pojačavaju I tu imate svoje parče slobode. Želudac.

Ribe

Poslovni deo vašeg života je ukočen. Osećate se kao u nekoj staroj vremenskoj kapsuli. Niste zadovoljni poslom a ni finansijskom naknadom. Zato su finansije veliki  izvor nezadovoljstva. Potrebno je da menjate posao I okruženje. Potebna vam je nova energija I svežina. Novac vam uvek nedostaje jer nemate kočnicu u troškovima. Emotivni život čeka promene, niste spremni da nastavite po starom.  Izvesni sukobi I svađe. Međutim ako odete na zajedničko putovanje pritisak može popustiti I popraviti medusobni odnos. Nesanica.



Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...