недеља, 10. јун 2018.

Horoskop za period od 15. do 29 juna 2018



Ovan

Related imageČini  se da je posao i poslovni ambijent prešao u rutinu  A  to vas jako uznemirava. Budite strpljivi sa novim predlozima i idejama. Krajem perioda možete uneti novine u svoj posao. Finansije su više nego stabilne obzirom da niste preterano vodili računa o troškovima. U emotivnim odnosima ispitujete svoje granice strpljenja. Nemojte otići predaleko do tačke sa koje nema povratka. Recite na glas ako vam nešto smeta ili pak nedostaje. Za slobodne period je bogat emotivnim I  ljubavnim događajima. Potreban vam je odmor.

Bik

Posao je stabilan. Finansije su dobro isplanirane I plodonosne. Međutim imate neodoljivu želju da se vraćate unazad. Poslovni potezi u prošlosti nisu za sadašnjost,  ne mogu vam doneti  boljitak. Okrenite se novim izazovima.  Bolje isplanirajte preostali deo godine. Iskoristite svoju snažnu kreativnu energiju I krenite napred. Emotivni odnosi trpe zato je potrebno da ih ne upoređujete sa prošlim ili bivšim odnosima. Uhvatite talas sadašnjosti  koji vas vodi u zonu sigurnosti. Ovo je odličan period da saznate šta želite u svojim vezama ili braku. Migrena.

Blizanci

Naglašena poslovna dinamika ne prestaje u ovom periodu. Međutim potrebno je da se malo odmorite I izađete iz zone odgovornosti. Finansije su dobre zato dozvolite sebi da se relaksirate. Unosite novine u poslovni ambijent. To vam daje veliko samopouzdanje. Ljubavni I emotivni odnosi su mnogo jasniji u ovom periodu.  Nekako vam se čini da je sve je jasnije I bistrije. Međutim ovo je period koji traži slobodu Opuštena I slobodna varijanta je najbolji izbor u ovom periodu. Verujte svojim instiktima I opustite se u ljubavnim I bračnim odnosima. Želudac.

Rak

Polovna dinamika je pojačana tokom ovog perioda. Potrebno je da iskoristite naboj energije I napravite dobru percepciju u daljem poslovanju. Finansije prate vašu jaku polovnu aktivnost. Bračni odnosi I duge veze su I dalje u veoma osetljivom  periodu. Tobogan emocija I dalje vozi vaše raspoloženje. Za one koji nisu u ozbiljnoj vezi slede lepi ali kratkotrajni susreti. Varenje.

Lav

Prethodan odličan poslovni period se nastavlja. Finansijske nagrade neće ni sada izostati. Novca ce biti.  Vodite računa da se ne sukobite sa nadređenom osobom koja može lako da vam ukine neke beneficije koje ste stekli. Emotivni I ljubavni odnosi neće biti baš laki ali samo zato što namećete svou volju. Potrebno je nekada popustiti I dozvoliti da partner vodi igru. Verujte možete uživati. Slobodni Lavovi mogu ući u ljubavnu vezu sa dosadašnjim prijateljem. Umor.

Devica

Posao odrađujete rutinski ali nemate jasnu ideju ili cilj šta želite da postignete. Finansije su u stalnom riziku. Potrebno je da odredite želje ili cilj lakše je kada imate ambiciju. U ovom periodu slede malo pojačani troskovi.Osobe u dugim vezama ii braku skloplie su plišani mir. Odnosi su na staklenim nogama. Slobodne Device imaju mogućnost ulaska u tajne veze. Uglavnom period nije povoljan za ljubav. Nesanica.

Vaga

Odličan period za dobre poslovne I finansijske rezutate.Vrhunac poslovanja očekujte krajem ovog perioda. Ulažete mnogo truda tako da ni finasijska nagrada neće izostati.  Iscrpljenost može da vam donese loše odluke zato koristite pauze da obnovite snagu. Emotivni segment  je opterećen ljubomorom I posesivnošću. Slobodne Vage mogu ući iz prijateljstva u ozbiljnu ljubavnu priču. Odmor.

Škorpija

Poslovni ambijent je dobar ali u ovom periodu obratite pažnju na troškove. Ovo je period fantastične transformacije zato možda pokušate da dizanirate svoje novo ja . Srećna okolnost ovog perioda je optimizam . Tako da vam predstoje manja I lakša očekivanja koja donose radost u vaš život.  Emotivni I bračni odnosi trpe vašu trasformaciju. Novi pravac koji zauzmete donosi nove temelje u odnosima. Upala grla.

Strelac

Posao je dobar ali ste spremni za malu pauzu. Finansije vam dozvoljavaju da odete na kraći put ili bar na neki izlet. Potrebno je da napravite predah I da sakupite snagu za nove projekte. Emotivni odnosi kao I bračni su prilično mirni I ustaljeni. Unesite malo svežine da vas dosada ne obuzme. Slobodni Strelci mogu ući u ljubavnu vezu koja obećava . Koža.

Jarac

Posao ide onim tokom koji ste sami zacrtali. Finansije se popravljaju. Međutim u sferi emotivnih I bračnih odnosa situacija je sve više zategnuta. Ne budite tvrdoglavi  I kritički raspoloženi. Nekada je dobro prespavati I razmisliti. Najlakše je sve prekinuti bez objašnjenja. Komunikacija je važan deo rešenja napete situacije. Upala mišića.

Vodolija

Posao I finansije su standardni. Međutim vi ste nezadovoljni. To je samo posledica umora. Dozvolite sebi malo predaha. Uplatite neki vikend sa  voljenom osobom. Napunite baterije do velikog odmora. Emotivni I bračni odnosi mogu biti opterečeni ljubomorom . Slobodne Vodolije čeka ljubavna letnja romansa. Zubi.

Ribe

Poslovni uspeh iz predhodnog perioda još uvek ima uticaja I tokom drugog dela juna. Finansije su opterečene nepredviđenim troškovima. Stoga vodite računa kako raspoređujete novac. Napravite prioritete. Emotivni odnosi su došli u fazu ravnodušnosti I čekate da se nešto krucijalno desi. Međutim odnosi između vas I partnera zahtevaju dublju transformaciju koja se neće završiti u ovom periodu. Slobodne Ribe mogu očekivati pomirenje sa bivšim partnerom. Stopala.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...