недеља, 10. јун 2018.

Horoskop za period od 1.06 do 14.06. 2018




Ovan

Related imageZa Ovnove I dalje važi veliki oprez sa finansijama.  Nepovoljni aspekti iz znaka Jarca naglašavaju  ograničenja u materijalnom delu . Dobra poslovna pozicija donela je  adekvatne  nagrade. U periodu ispred vas ne očekujte previše.   Krajem perioda očekuju vas neharmonični odnosi  sa emotivnim partnerom. Ne brinite, nervoza  I nezadovoljstvo brzo prolazi.  Zato pokušajte  da izbegnete rasprave sa voljenom osobom. Glavobolja.

Bik

U ovom periodu  voleli bi sve da promenite. Posao , ljubav, pa I mesto prebivališta. Bikovi sa puno nezadovoljstva dočekuju mlad Mesec  u svom znaku,  13. Juna.  Finansije su  bolje  ali ne očekujte čudo.  U ovom periodu izbegavajte dugoročne dogovore, sačekajte I razmislite. U partnerskim odnosima  loša komunikacija. Kod vas je prisutna velika  želja za promenom koja  vodi u nove susrete. Uvećava se  mogučnost da upoznate interesantnu osobu koja vam može pomoći  I u poslu.  Čuvajte se oštrih predmeta.

Blizanci

Dobar I naporan posao donosi  zadovoljstvo. Adekvatnu finansijsku nagradu prati veliki trud, ipak ukradite vreme da malo uživate.  Krajem perioda ulažete u svoj dom. Dobro rasporedite novac  da zakrpite sva ulaganja.  Blizanci imaju povoljan aspekt koji im dovodi interesantnu osobu u život.  Nije nemoguće da to poznansvo preraste u ozbiljnu ljubavnu priču. Oni sa stalnim partnerima neznatno popravljaju svoj emotivni odnos ili brak. Putovanje izvesno . Prehlada.

Rak

Finansije I posao dobri. Moguća dobra saradnja sa strancima. Međutim saradnja sa kolegama može doći do usijanja. Vodite računa sa kim I šta pričate. Reči mogu biti izvučene iz konteksta. U emotivnim odnosima čekaju vas romantični dani. Ovo je vaš period jer je planeta ljubavi u vašem znaku. Zračite I delite ljubav. Prija vam porodično okruženje. Upala grla.

Lav

Finansije stabilne, novac stiže. Poslovni dogovori urodili plodom I adekvatnom nagradom. Potrebno je da povedete računa sa troškovima. Nemojte se zaduživati, smanjite apetite. Ovaj period donosi vam puno druženja I lepe dane provoda. Ljubav mora da čeka na vaše obaveze. Zapostavljate partnera.  Nikako mu se to ne dopada zato bolje rasporedite svoje obaveze.  Duge veze Ili osobe u  bračnnim zajednicnicama planiraju egzotična putovanja. Ostalo je da  uživate ako ste se finansijski dobro organizovali. Želudac.

Devica

Finansije kao I do sada,  solidne. Dobra saradnja sa strancima donosi veliki posao. Nagrada neće izostati. Ovo je period u kome se maksimalno aktivirate jer imate cilj. Sve možete završiti. Samo gledajte unapred ne obazirite se na prošlost. Emotivni odnosi  se stabilizuju. Više komunikacije donosi razumevanje.  Prijatni dani I druženja u ovom periodu donose radost.  Nervoza.

Vaga

Finansije se bitno popravljaju. Stiže novac sa svih strana. Vizu koju čekate stiže krajem perioda. Sve ugovore pročitajte I  dobro rastumačite. Emotivni odnosi se poboljšavaju. Vaš partner može da pomogne u problemima sa porodicom. Vaš stav I komunikacija olakšava emotivne odnose. Maksimalnu toleranciju koju pokazujete partneru urodiće dobrim I stabilnim emotivnim odnosima. Obratite pažnju na ishranu.

Škorpija

Poslovni ambijent odličan ali spreman za velike promene. Finansije stabilne. Ovo je period koji donosi promene posla ili poboljšanje radnog okruženja. Sada je trenutak da uradite sve po vašem planu I projektu. Emotivni  izazovi su izvesni. Možete upoznati osobu koja je veoma slična vama. To bi značilo da spojite ljubav , posao I zadovoljstvo. U braku ili dugim vezama Škorpije mogu očekivati ljubomorne scene. Stomak.

Strelac

Posao je opterećen konkurencijom. Međutim va[a snaga I upornost rešava sve prepreke. Finansije su na stabilnom nivou. Ako razmišljate o novom projektu u okviru poslovanja nemojte se plašiti. Krenite u realizaciju. Emotivni odnosi nisu baš za komunikaciju. Što manje komunikacije manje su tenzije između vas I vašeg partnera. Budite konstruktivni  I sačekajte povoljniji period kada hladne glave možete razgovarati sa partnerom.  Kičma.

Jarac

Posao dobro funkcioniše, finansije su koliko toliko stabilne. Postavljate nove temelje u poslovanju. Emotivni odnosi u početku perioda su veoma hladni. Međutim krajem perioda situacija se menja a vi pokušavate da poboljšate brak ili dugu vezu. Uspećete da voljom I poverenjem nastavite miran emotivni život. Putovanje u dvoje nije loš izbor. Cirkulacija.

Vodolija

Vodolije su napokon zadovoljne  iako im je  poslovni ambijent isti. Novac je dolazio a u ovom periodu još brže će odlaziti. Trošili ste zato sada uživajte u stvarima koje ste kupili. Povoljniji period za finansije tek dolazi. Emotivni odnosi su uzdrmani  nepovernjem I manjim fletrom.  Nista ozbiljno da može ugroziti brak ili ozbiljne veze. Planirajte kratak put sa emotivnim partnerom.  Krvna slika.

Ribe

Blago poboljšanje u finansijama . Novac dolazi  baš koliko i odlazi. Krajem perioda možete očekivati manje poboljšanje u finansijama. Krediti nisu dobar izbor u ovom periodu uzdržite se od prekomernog trošenja. Možete upasti u dugove. Emotivni odnosi su poljuljani  nezadovoljstvom zbog finansija. Odvojite ljubav od novca I emotivni partner će predahnuti . Nekad I mala pažnja ucini čudo. Glavobolja.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...