среда, 21. март 2018.

Oduvek te znam


Venera sekstil Pluton

Oduvek te znam



 Još se nije završio najkraći mesec u godini a 27. februara imamo interesantne aspekte Venere koja gradi sekstil sa Plutonom , kvadrat sa Marsom i trigon sa Jupiterom.  Da li će Venera iz vodenog elementa znaka  Ribe natopiti  zemljani element Plutona u Jarcu? Možda ostvariti večnu bajku?
Venera u Ribama u  povoljnom aspektu sa Jupiterom u Škorpiji daje mogućnost većeg zadovoljstva na ljubavnom i finansijskom planu. Pripadnici vodenog elementa Rakovi, Ribe i Škorpije imaju povoljan period za edukaciju i kreativni izraz.  
Image result for true love imagesZadovoljstvo na ljubavnom planu potvrđuje aspekt između Venere i Plutona koji nagoveštava korenite promene u partnerskim odnosima. Za one osobe koje su u vezi ovaj tranzit opisuje posebnu senzibilnost  na telesnom nivou.  Intimne igre dobijaju novi oblik.  Pripadnici zodijaka koji nisu u vezi  dobijaju vreme  koje donosi ljubav u život. Obzirom da je u pitanju  kratak tranzit i ograničeno vreme trajanja aspekta Venere sa Plutonom potrebno je da se uklopi i ostatak ličnog horoskopa  da bi se ljubav pojavila.
 Ako smo uklopljeni  sa natalnim planetama a tranzitna Venera proziva naše vreme ljubavi  može nam doneti  sudbinsku, karmičku ljubav.  Ili tek onu jedinu utisnutu u srce do kraja života.
  Zato je ovo period koji  donosi ljubav ali ne običnu, mlaku već ekstremnu jaku, začinjenu dubokim  strastima i najjačom esencijom života. Ovde se muški i ženski princip privuku kao magnet.  Bez reči, oči govore, samo je dodir važan a govor tela  najlepša ljubavna pesma. Sada je vreme za ljubav koja može i da unesreći. Ovo su moćne energije ljubavi a aspekt Venere i Plutona uvek su  prejakog inteziteta. Pogotovo ako postoje   nepovoljni aspekti  sa natalnim planetama.
 Svega je ovde previše nema balansa nema sredine, ljubavi,  straha,  strepnje, nema  pravila ali  opsesivnog i manipulativnog ponašanja ima.
  Ovaj  aspekt donosi   zavisnost od ljubavi. Zato ako u ovom periodu sretnete osobu i  uđete u emotivan odnos pokušajte da dozirate susrete možda će ublažiti jačinu i silinu groma strasti. Možda uspete tu esenciju piti gutljaj po gutljaj. Međutim budite sigurni da  krećete u ekstremnu ljubavnu avanturu koja  obuzima svaki molekul vašeg tela.  Opsesivno ponašanje i neprestana žudnja  jeste drugo ime aspekta izmedu Venere i Plutona. Kada  zastane dah u grudima a obuzima  vas  onaj osećaj da se poznajete dugo.... godinama...  to je ta energija koja vas obuzima. Ne možete ili ne želite da se borite protiv tog osećaja potpune pripadnosti i  zato  ostajete jer u bajke  verujete.  Zato imate  onaj osećaj kada ne možete da ne mislite na partnera svake sekunde a uprkos amplitudama koje vas povređuju vi ipak uživate u ljubavnom zagrljaju i uvek se vraćate po još pa nek ide život.  Baš ta jaka vibracija da se poznajete dugo možda godinama, vekovima ne dozvoljava da odete iz tog odnosa.

   Naravno da osobe koje u natalnoj karti imaju aspekt  Venere i Plutona  osećaju jači upliv tranzitnog aspekta i jači ljubavni zanos. Ovde Venera iz Riba svom svojom vodom  želi da leči i neguje Plutona da bi ljubav bila večna stabilna i sigurna. Natapa Venera,  vodom zemlju Plutona u Jarcu jer misli da tako daje mogućnost beskraju i zanosu kojem zauvek teži. Tajanstvena nežna i romantična Venera u Ribama u nepovoljnom tranzitnom  ali aktivnom odnosu sa avanturističnim Marsom u Strelcu isto želi ljubav iz bajke ili ljubav koja nalikuje filmu Engleski pacijent.   Međutim kvadrat Marsa iz znaka  Strelca i Venere u znaku Riba,  aktivno učestvuje u ljubavnoj priči strasti  dodavajući seme razdora koje se uvek iznova sadi. Zato  kvadrat Marsa i Venere aktivira strasti ali i sukobe sa dozom neosnovane ljubomore.  I eto nam svađe i loše komunikacije začinjene mržnjom. Ovde je pomirenje lepše od ljubavi same. Mnogo je pomirenja i lepote da bi mogli to živeti beskrajno. I tako  kada prestanu svađe prestaje i komunikacija, nestaje lepota pomirenja  i tada  Mars kreće da  traži dalje. On  želi više jer kad strasti nestane,  mentalni podsticaj se hladi. zato se  on sprema za novu avanturu. A Venera iz Riba večno pati za Plutonom jer je bajka trajala kratko a samo su sećanja ostala.  Zato je tako intezivan aspekt  Venere i Plutona koji ostavlja trag na srcu, ožiljak na  dusi. koji večno boli  i nikad ne zaraste.
   

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...