среда, 21. март 2018.


Venera I Merkur u Ovnu


Image result for images of holi
Pokazati emocije je hrabrost koju donosi Venera svojim tranzitom kroz znak Ovna. Iskoristite njen dinamizam I otvorite vrata emocija.

Merkur u Ovnu od 6. do 13. maja. Kada je Merkur u Ovnu donosimo brže odluke sa manje zabrinutosti o ličnim stavovima. Planeta komunikacije daje nam spontane,  direktne misli i ideje.
Ponekad je najbolja stvar koja nam se može desiti početak. Uzbudljiv period koji donosi nesto novo,  sveže,  prijatno.   Kao jutarnja svežina posle letnje tople noći. Baš takvu svežinu I buđenje nove energije donosi nam tranzit Venere kroz znak Ovna. Ovo je Venera koja nikad ne odustaje niti želi da neko umesto nje odradi posao. Ovo je ratnica koja se bori do poslednje kapi krvi. Ona samo želi da sve trenutke svog postojanja iskoristi odmah I sad.  Dok je Venera šetala kroz prethodni znak Riba tražili smo srodnu dušu, kupali se u iluzijama I razočarenjima a samo retki doživeli ljubavnu priču svojih snova. Sada je vreme za  nove aktivne emotivne I mentalne vibracije.   Venera će zajedno sa Merkurom boraviti u  kući energičnog Marsa.  Naglašenu promenu dinamizma u periodu ispred nas podstiče  Mars kao dispozitor Venere I Merkura u aspektu sa Uranom u Ovnu.  Odluke donosimo brže  a spontane misli I ideje vode nas u pravu martovsku avanturu. Konjukcija Venere I Merkura u Ovnu imaju početkom marta edukativno dejstvo. Neke stvari možemo naučiti ili druge obučiti. Zato je povoljan period za držanje seminara , predavanja , radionica. Tako će mnogi savladati nove veštine koje kasnije nadograduju. Merkur I Venera u znaku Ovna naglašavaju I poboljšavaju  volju I želju za potpuno novim iskustvima.   Međutim Merkur koji će krenuti u retrogradni hod 23. marta  donosi greške u odlukama, nesporazume svađe I brzopletost. Imate onaj osećaj  kao da ste u danu Mrmota stalno dolazite na pogrešan cilj. Uprkos tome I mešanju dobrih I loših odluka  dočekujemo 13. maj kada Venera izlazi iz Ovna I privremeno gasi  naš vulkan želja.   
Venera u Ovnu od 6.03. do 31.03. 2018. Ovo je period kada želite sve odmah I sad. Reči brže od pameti, a vrela glava ne zadržava ništa u sebi.    I eto nam energične motivacije brzih odluka I rešenja koja retko prate naša ubeđenja.  Venera u Ovnu ovara poklopac na malom vulkanu želja I svaku  hoće da ostvari. Nije ovo period samo energične akcije već I vreme  spontane I direktne ljubavi. Planova nema jer je glavni začin svakog trenutka spontanost. Ovo nije  period  prošlosti već sadašnjosti. Duboko punim plućima uzima se udah života. Ovde su Merkurovi mentalni procesi brze munje akcije a Venerine intervencije kratke i strasne . Venera u Ovnu daje nam osećaj hrabrosti pa sa nestrpljenjem očekujemo nove izazove.  Sada iskazujemo ljubav direktno otvoreno bez zadrške. Ovo je period kada nismo zainteresovani za  prošlost čak ni da  mislimo Ili pričamo o prošlosti . Ovo je  energija sadašnjosti, energija trenutka. Zato nas Venera u vatrenom Ovnu inspiriše na spontano energicno ponašanje u svim sferama života.   Osobe koje imaju natalnu Veneru u znaku Ovna nisu spremne da budu zavedene, već da zavedu. Ova Venera osvaja I uzima ono što joj je potrebno. Zato je  ovo je period  kratkih ljubavi, jakih strasti i munjevitih odluka. To je ono što podiže I čuva adrenalin. Upravo Venera I Merkur u znaku Ovna pospešuju radoznalost I razmenu novih ideja želje da eksperimentišemo.  Nema ovde romantičnih dana već buka radosti života. I bez obzira koliko je buka snažna možete čuti svoju krv koja vri I gori od konzumiranja strasti  života. Nema snova ni sveta mašte I iluzije. Sada se koristi trenutak svakog udaha. Vreme je za jake nezavisne žene koje znaju šta hoće. Zato je dobro vreme da iskoristite dinamizam Venere I njenog tranzita kroz znak Ovna da nađete bolju vrziju sebe I uživate u svom ratnom plenu.
Poznati sa Venerom u Ovnu: Merlin Morno, Džordž Kluni, Albert Ajnštajn, Rijana, Lejdi Gaga, Šakira, Dženifer Aniston, Elizabet Tejlor, Džek Nikolson, Bob Marli, Sigmund Frojd, Sara Džesika Parker


Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...