среда, 21. март 2018.


Ovan

Image result for aries constellationSa ulaskom Sunca u znak Ovna počinje nova astrološka godina. Sunce je u znaku svoje egzaltacije zato osobama koje su rođene od 21.03 do 23. 04 daje odlične organizacione sposobnosti. Ovnom vlada Mars a vatreni  muški element naglašava dinamičan karakter. Ovan vlada glavom i vodi glavom. Komadant zodijaka nimalo blag već vatren, žestok, subjektivan dinamičan  ali neobično pošten i častan.   
  Velika je je retkost da sretnete Ovna koji nije u stanju da završi nekoliko stvari odjednom. Zato ako želite pored sebe osobu koja pod jakim pritiskom daje odlične rezultate   izaberite osobu rođenu u  znaku Ovna.  Ovo su frontalni borci  sa jakom pravednom i moralnom energijom koju zdušno brane. Požrtvovani u poslu rade do iznemoglosti. Lako savladavaju svako znanje i odmah ga primenjuju.  Dobri prijatelji koji će stati ispred vas i poneti  breme vaših nevolja na svojim leđima ali samo ako ste nemoćni. Iako ne žele nikog da povrede često ostavljaju utisak egoiste i ekscentrika ali to je samo  odraz jake volje i nagle prirode. Ovan je znak koji  odlikuje pravednosti i moral pre svega. Zato ih lako možete prepoznati u ulozi drvenog advokata jer često zastupaju potrebe i prava drugih moguće nepoznatih ljudi.  Ovo su bespoštedni borci pravde ali ne samo svoje već i tuđe. Zato će vaš prijatelj Ovan dok vi čutite zastupati  vas  bolje nego vi sami.  Pripadnici ovog znaka i podznaka sve stiču svojim radom samo ako nije potrebna velika fleksibilnost. Nisu fleksibilni ali su zato veoma  lojalni.

 Muškarci rođeni u znaku Ovna često su dobri sportisti i ne manji avanturisti, ratnici, borci. Mogući ovisnici adrenalina koje često možemo naći među ekstremnim sportistima. Seksualnost Ovnova je vatrena i žestoka a erotske igre svakodnevna potreba. Ovan je sportista u krevetu a strast je neprekidno prisutna i stalno se obnavlja i ponavlja. Zato ako želite redovan stimulans birajte muškarca sa Suncem ili podznakom Ovna
U ljubavi i porodičnom životu više nego korektni ali samo ako je njihova reč zadnja. Drugačije stvarno ne vredi. U kasnijim godinama vezani za decu i posvećeni ženi u koju mogu biti zaljubljeni čitav život. Ako sretnete muškarca Ovna ne zaboravite... da nikad ne odustaje od plena. Može praviti kratke pauze u osvajanju sve dok  ne osvoji vaše srce. Ratne taktične igre često primenjuje u brzim ljubavnim osvajanjima. Ovaj muškarac ako vas osvoji ne sme da se ohladi, zato  mu je potreban stalni izazov neosvojivosti.

Neumerena, brza, ekscentrična, strasna, magnetična, fanatična, pravedna, obožavana ili omražena ali nikad neprimećena žena Ovan.

Ženske pripadnice znaka Ovna ne zavode, one osvajaju. Njih je nemoguće osvojiti ako vas nisu izabrale. Dominantne ratnice u večitoj igri moći biraju uzimaju osvajaju. Stalna želja da ovladaju partnerovim životom dovodi do nesporazuma. Međutim iako daju malo slobode bračnom partneru časte ga  obiljem erotike. Daju malo nežnosti a mnogo strasti, zato su u potrazi za jakim muškarcem koji može da zadovolji njihovu strast I ponudi više nežnosti.  Problemi u emotivnim vezama nastaju kada je bitka dobijena. Ne podnose kapitulaciju protivnika ili partnera. Zato napuštaju teren... jer kad nema izazova nema ni osvajanja. Žena  Ovan je strastven I voli inicijativu u svemu pa I u ljubavnim igrama. Ništa nije bolji stimulans za njega od svađe koja se završava u erotskom zagrljaju. Žena Ovan je magnet za muškarce jer njena eruptivna strast izaziva osvajački poriv kod suprotnog pola. Nije preterano  romantična ali voli da bude uvek prva nikad druga. Ona nije tip ljubavnice, ona je ili žena ili ništa. U vezi želi slobodu I dominaciju nad partnerom . Ekstremna, eksplozivna u životu pa I u ljubavi ova amozonka voli I traži stalno nešto novo. Jer sve što je novo I ne doživljeno za nju privlačno. Tako I u seksu voli nove poze ili nova mesta na kojima može da uživa.
 U prijateljstvu žena Ovan je kao bubuljica. Pojavi se napravi haos I histeriju a u sledećem trenutku stavi tečni puder i stiša  strasti .   Njen tempo je brz I snažan a ambicije ogromne, zato ima veoma širok krug prijatelja jer se interesi stalno šire I menjaju.   .

Žena Ovan će svakom modnom trendu dati lični pečat koji ističe njenu energiju I ličnost. Voli da izrazi ekscentričnu autentičnost. Ovo je žena od akcije I zato će birati modu koja joj daje slobodu pokreta I izraza. Niko neće ostati ravnodušan kada se pojavi ova energična žena jer obožava sve nijanse crvene boje. Voli da se sportski oblači a kada je to potrebno ume da bude i krajnje elegantna.  Samostalna brzog hoda izduženog vrata ona je reflektor crvene boje.  Egzotično izgleda u kožnim odevnim kombinacijama.Voli svetlucavo I sjajno a njen zaštitni dragi kamen je dijamant. A upravo on jeste sinonim za  za snagu, nevinost i čistoću što su glavni kvaliteti znaka Ovna. Omiljeni deo garderobe su pantalone jer daju slobodu pokreta. Međutim sportski stil je uvek deo trenda kod žene Ovna. Praktičnost je njeno drugo ime zato nosi jednostavne I lako održive frizure. Žena Ovan zna šta želi da kupi I  koliko da potroši.  Zato kupuje impulsivno brzo I možete je videti kako nestrpljivo cupka u redu na kasi u shoping molu.
 U svojoj svakodnevnoj ishrani trebalo bi da izbegava namirnice bogate masnoćom i gotovu ili konzervisanu hranu. Voli  obroke sa dosta povrća, naročito cveklu, rotkvu, šargarepu, crni luk, krastavac, dosta voća: jabuke, limun, orahe, urme i integralne žitarice.

Iako Ovnovi nisu bas preokupirani kuvanjem i kuhinjom, za svoje goste prirediće izvrsnu trpezu punu probranih jela I vina.

  
U znaku Ovna rodene su modne ikone danasnjice, Victoria Beckham, Lady Gaga i Sarah Jessica Parker. Glumice Keira Knightley, Jennifer Garner i Reese Witherspoon.
Miris žene Ovna treba biti jak, moćan, iritantan.  Idealni parfemi su „Mistero di Roma“ Laure Biagiotti, „Belle d' Opium“ YSL-a, Diorov „Dolce Vita“, Guccijev „Guilty“ i „Si Lolita“ Lolite Lempicke.

Sunce u Ovnu garantuje vulkan kreativne I nadljudske energije kojom dolazite do željenih rezultata. Tražite pomoć od moćnih ljudi I dobiće te je.  Očekujte posebnu pomoć od ostvarenih I slavnih ljudi.  Novac nije problem Sunce I Jupiter u povoljnom aspektu donose darove. Iako je Jupiter 8. marta krenuo retrogradno  pomaže vam da prelistate greške I sada delujete sa više iskustva.  Ne brinite oko novca budite kreativni I nećete izgubiti poverenje koje vam je dato. Dobijate podršku čak I od novih ljudi.   Ostvarite svoje ranije snove ali obavezno napravite I nove.

·         Ovan
·         Iskoristite vulkanski naboj energije. Ostvarite stare i nove ciljeve. Budite ljubazniji sa saradnicima višetruko će vam se isplatiti. Prikažite se u najboljem izdanju ne ulazite u konflikte. Provedite divan vikend sa partnerom. Prepolovite tvrdoglave stavove u partnerskim odnosima koliko je moguće.
·         Bik
·         Zastoj I prepreke u poslu možete prevazici tajnim dogovorima. Finansije standardne ali morate vratiti stare dugove.  Potrudite se da nesporazume sa partnerom prevaziđete. Nervoza.
·         Blizanci
·         Vas vladar Merkur  retrogradnim kretanjem  donosi zastoje na poslu. Iskoristite svoje adute, komunikacije I organizacije. Finansije manje od očekivanih. Nesporazume sa partnerom rešite razumnom komunikacijom.
·         Rak
·         Uložite dodatni napor da prevaziđete prepreke na poslu. Isplatiće se. Finansije se polako poboljšavaju. Moguć ulazak u vezu koja neće biti dugotrajna. Čuvajte se prejedanja.
·         Lav
·         Edukacija donosi više uspeha na poslu. Nesporazumi sa saradnicima uvlače vas u svađe. Unesite novine na poslu I prevaziđite nerazumevanje. Nezadovoljstvo partnerskim odnosom. Uredite životni prostor to će vas oraspoložiti.
·         Devica
·         Novi projekat donosi uspeh u poslovnoj sferi. Finansije stabilne I imaju tedenciju rasta.  Partnerski odnosi stabilni . Slobodni pripadnici Device očekujte pomirenje sa bivšim partnerom.  Puno razumevanja I ljubavi.
·         Vaga
·         Povoljan period za ortački posao. Nestabilna finansijska situacija. Neočekivani izvor prihoda balansira finansije. Povoljan period da unesete novine u partnerske odnose. Popravljate  emotivni odnos.
·         Škorpija
·         Ako se budete ponasali odgovorno finansije će biti stabilne. Na emotivnom nivou nista značajno se ne događa . Osoba iz prošlosti neće zainteresovati vaše srce. Iskoristite svoju kreativnost a zapostavite tvrdoglavost. Pazite na kilograme.
·         Strelac
·         Dobra radna energija donosi finansijske rezultate. Odličan period za opuštanje sa emotivnim partnerom.  Slobodni  ulaze u vezu koja može da se pretvori u dugoročan brak. Uživajte u vikendima nabijenim emocijama I strastima.
·         Jarac
·         Puno volje i mogućnosti za poslovnu saradnju. Dobar period da ostvarite poslovne ciljeve. Finansije u blagom uzletu.  Ljubav neće kucati na vrata vašeg doma. Izadite iz kuće, mnogo su veće mogučnosti da popijete kafu sa interesantnom osobom.
·         Vodolija
·         Napokon stabilan priliv novca. Stabilizujete I posao. Finansije bi bile odlične ako smanjite apetite u trošenju novca. Ljubav se može pojaviti  na mestu gde radite. Zadovoljni ste.
·         Ribe
·         Posao odličan. Finansije nikad bolje. Moguća promena radnog mesta. Putovanje izvesno . Jedna osoba može da vas toliko fascinira da se ludo zaljubite.
·          
·          
·          

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...