петак, 2. фебруар 2018.

Venera u Vodoliji u 2018

Venera u Vodoliji u 2018

Related imageNakon boravka planete ljubavi u tradicionalnom  znaku Jarca  18. januara  dočekujemo ulazak Venere u Vodoliju. Evo ga period optimizma, slobode demokratije u kome je nevažna boja kože religija ili ime. Venera u Vodoliji vodi nas u eksplozivnu budućnost gde želimo slobodu u svemu, dosta je bilo ograničenja, dogmi i hladnoće tokom boravka u znaku Jarca.
Venera je ušla u Vodoliju 18. januara gde ostaje do 11. februara 2018 godine. Završava se ocenjivanje, produbljivanje ozbiljnih strategija u emotivnim i poslovnim odnosima.  Povoljnu vibraciju ovog tranzita osetiće svi znaci zodijaka ali najviše Vodolije,  Blizanci i Vage. Zato uključite svoje unutrašnje  motore stiže eksplozija univerzalne ljubavi. Venera u Vodoliji tera nas  da zakoračimo u budućnost  promenimo svoju rutinu i ne gledamo u prošlost. Ovo je period iznenadnih odluka, pa možete da se priključite  nekom pokretu za zaštitu životinja, planete ili se prilagodite i onim osobama koje su vam bile čudne.  Venera u Vodoliji donosi  odlične vibracije kolektivne slobode udruživanja i prilagođavanja. Jaku želju da  lične ciljeve stopimo sa kolektivnim, grupnim, univerzalnim. Zato je ovo period kada možemo više pažnje fokusirati na dobrobit grupe ili zajednice . Mlad Mesec je  17. januara u Jarcu najavio nove ciljeve i početke ali uz tranzitno kretanje Venere kroz Vodoliju dobijamo neočekivan vetar  promena . Venera u Vodoliji uvodi nas u period neobičnih slobodnih , eksperimentalnih stvari i ideja. Ovo nije vreme rutina već testiranja neobičnih želja. Ovaj nebeski festival  uvodi nas u vibraciju idealističkih ljubavi i odnosa. Venera u Vodoliji je muza i inspiracija dok nam  Merkur iz Jarca  u povoljnom aspektu  sa Neptunom u znaku Riba naglašava vreme odlične kreativnosti  za sve znake zodijaka.  Zato konzumirajte neobične sklonosti i interesovanja. Neće nikom nedostajati dobra i jaka mentalna energija jer se za to brine susret Merkura i Plutona u Jarcu. Ovnovi, Lavovi i Strelčevi iskoristite ovaj period do 11. februara i fokusirajte se na istrajnosti u istraživačkom radu.
 U ovom periodu reči imaju naglašen značaj.  Zato će Rakovi, Ribe i Škorpije osetiti jak naboj energije koju će ispoljiti u zavisnosti od natalne postavke planeta. Kada su aspekti povoljni donose  strastvene misli i  dobru komunikaciju preko društvenih mreža. Međutim ako su nepovoljni bes ljutnja i rasprava biće veoma naglašeni.
 Tranzit Venere kroz znak Vodolije Ovnovima donosi lepe prilike za ulazak u jaku i strastvenu emotivnu priču. Povoljne mogućnosti za nove poslovne prilike. Bikovima sleduje aktivan poslovni period. Skladni odnosi i dobra komunikacija sa partnerom. Blizanci se pune entuzijazmom a njihov nenadani optimizam boji partnerske odnose. Velika aktivnost koja je usmerena na realizaciju već započetih projekata. Rakove drma duboka emotivnost i stalna promena raspoloženja. Povećan nivo obaveza i svakodnevnog posla. Lavovi tokom tranzita Venere kroz Vodoliju mogu ući u tajnu vezu. Mnogo truda puno poslovnih susreta donosi finansijiski dobitak. Device će odahnuti jer su poslovni zadaci biti lakši . A u emotivnim odnosima sledi turbulentan period ako uđu u avanturu koja može potrajati. Vage ako započnete emotivni odnos u periodu tranzitne Venere možete očekivati ozbiljnu ljubavnu priču. Poslovni segment bez većih oscilacija. Škorpijama Venera donosi priliku za novu sudbinsku vezu. Pojačavate i reorganizujete svoj posao koji će vam doneti fantastične rezultate. Strelčevi  spremite se za više zabave i flertovanja. Nagomilan stres rešavate aktivnostima u nekoj teretani. Jarčevi neobavezne odnose mogu pretvoriti u ozbiljnu ljubav. Stabilni prilivi novca. Vodolije su spremne za sve izazove. Nemate razloga za brigu vaše se pozicije stabilizuju. Uživajte u tranzitu Venere kroz vaš znak jer vam donosi inspiraciju u emotivnim i poslovnim odnosima. Ribe će imati bolju komunikaciju. Emotivni odnosi sem lakih flertova ne donose ozbiljne i zapažene situacije. Vas trud i talenat biće nagrađeni.
 Zato se ne brinite ako vas zapljusnu  neobični odnosi, neočekivani obrti bez obzira koliko ste se uozbiljili u predhodnih četiri nedelje. Sasvim je očekivno da vam se dopadne neobična osoba sa kojom stupate u emotivni ili poslovni aranžman. Ako želite nešto novo neobično sada je vreme da to isprobate. Ukrcajte se na jahtu slobodne ljubavi  oslobodite se stega i dišite punim plućima. Izadite iz rutine  doživite i oživite ljubav na novi način.


Poznati sa Venerom u Vodoliji: Sharon Stone,  Bruce Willis, Paris Hilton, Oprah Winfrey, Isaac Newton, Mel Gibson,  Janis Joplin, Quentin Tarantino, Elton John,  Ricky Martin, Yoko Ono….

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...