недеља, 3. децембар 2017.

Tranzitni Mars u Škorpiji

Tranzitni Mars u Škorpiji

Related image

Mars ulazi u Škorpiju 09.12. 2017 gde ostaje do 26.01. 2018. Očekujte povećanu energiju u svemu što radite, više agresije i još više ambicije. Ne dozvolite da vas pokreću ljutnja i bes ipak je ovo mesec poklona i lepih praznika.
  Mars zajedno sa Plutonom vlada znakom Škorpije tako da ova intezivna jaka, seksualna, opsesivna,  moćna, isceljujuća energija vlada zadnjim mesecom u godini.  Zato nam je decembar mesec želja, svako od nas sabirajuci utiske poželi još po neku želju u godini koja se završava..  Međutim  tranzit Marsa kroz Škorpiju upozorava, pazite šta želite!!  Većinu želja Mars će pretvoriti u akciju a odlučnost Škorpije pobrinuće se da dobijemo upravo ono što želimo. Zato je bitno šta želite i koji vam je cilj jer vrlo brzo možete stići do njega.  
Kada Mars gostuje u tajanstvenoj moćnoj Škorpiji često je volja jača od želje. Tako je period ovog tranzita povoljan za odlične rezultate u karijeri, poslu, završavanju istraživanja ili edukacije. Pogotovo ako vam Mars prolazi kroz desetu  ili prvu kuću natalnog horoskopa. Dobar period naglašava i povoljan aspekt Marsa i Saturna u Strelcu pa tako daje uspešnost u poslu na dugoročnim projektima. Nikad nije sve povoljno i sjajno uvek ima i druga strana medalje. Zato ako nemate jasne ciljeve ili želje ili još gore nemate motivaciju ne možete bilo šta očekivati jer nećete ništa uraditi. Prepustićete se jakim lošim uplivima Marsa u Škorpiji i tada osećate pojačan bes i ljutnju jer vas nepovoljan aspekt Marsa ka Uranu u Ovnu puni napetom energijom.  Osobe koje imaju naglašenu osmu kuću ili Plutona u natalnoj karti mogu očekivati bujicu besa, ljubomore pa i opsesije na svim nivoima.

Tranzit Marsa kroz Škorpiju budi ambiciju ali i jaku intezivnu strast. pa ovaj period naglašava tajne strasne susrete. Moguća je tu i ljubav  ali strast je ono što se oseća u vazduhu pogledu i rečima. Ova duboka i jaka energija strasti čini da 10 puta umremo  i oživimo u istom danu i baš kada nam  zastane dah. i  pomislimo da je gotovo da ne možemo više mi  nastavimo. Tako nam Mars u svom sedištu u znaku Škorpije donosi strast koju nikada nismo doživeli i oživeli.  jaki su to doživljaji koji se utisnu u naša sećanja. Tako će  Ovnovima tranzitni Mars kroz osmu kuću doneti manje zdravstvene tegobe  sa urinarnim traktom.  Ne ulazite u kredite koji vas mogu opteretiti. Sa partnerom zanimljivo i turbulentno a nikako dosadno. Bikovi spremite strastvene strelice, nova ljubav stiže. Posesivnost i zlovolju obuzdajte. Moguće partnerstvo u poslu. Blizancima tranzitni Mars gostuje u šestoj kući posla. Povoljni poslovni projekti vraćaju entuzijazam i energiju. Ovo je vaš najproduktivniji mesec zato ga dobro iskoristite. Rakovima Mars gostuje u petoj prirodnoj kući pa donosi probleme sa decom. Dobro je što će se problemi brzo rešiti.  Neočekivani događaji otvoriće nova poglavlja u vašem životu. Sredite odnose sa kolegama. Lavovi dobijaju podršku u poslovnim projektima. Preporučuje se malo predaha od napornog rada. Smanjite nesporazume u porodici na najmanju moguću meru. Devicama ovaj tranzit donosi dobru energiju na poslovnim angažmanima. Završavate sve što ste zacrtali. Finansije dobre. Vage nemojte biti razočarane finansijskim rezultatima. Biće ih ali ne ono što ste očekivali. Mogućnost novog poslovnog početka. Sa novim poslom naravno i bolje finansije. Škorpije dočekuju tranzit Marsa u prvoj kući pa će energetski biti u top formi. Vaša harizma i intuicija direktno vas uvodi u bitan susret sa osobom koja će vam dugo značiti. Strelčevi imaju puno želja i planova. Većina će se realizovati. Ostavite nešto  za sledeću godinu. Veoma dinamičan period. Jarčevi se dobro osećaju jaka ambicija i dobre finansije obeležavaju ovaj period tranzitnog Marsa kroz Škorpiju. Nova ljubav na pomolu. Vodolije će napokon biti zadovoljne. Pomak na finansijskom planu oraspoložiće mnoge pripadnike Vodolije. Odličan period za ulaganje i investicije. Ribe će imati uzbudljiv period sa puno kretanja i komunikacije. Ovo je vaš mesec kreativnosti i zabave.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...