среда, 11. октобар 2017.

Jupiter u Škorpiji 2017 - 2018 – nove vizije nove perspektive!!!

Tranzitni Jupiter u Škorpiji – nove vizije nove perspektive!!!


Image result for jupiter in scorpio 2017Škorpije ovo je vaših trinaest meseci. Ovo je vreme iskrenosti , srčanih odluka, magnetskih strasti, transformacija, novih vizija I perspektiva.

Jupiter  u prethodnom periodu od 9. septembra 2016 do 10. oktobra  2017 godine gostujući u znaku Vage doneo je energiju koja je testirala naše odnose.  Vage su kroz prethodni period bile nezadovoljne.  To nezadovoljstvo izazavala je  najveća planeta u solarnom sistemu. Jupiter  nije ispunio očekivanja. Većina rođenih u  znaku Vage,  tvrdi da im taj tranzit nije ništa doneo. Da li je baš tako? Dok je Jupiter gostovao u  prirodnoj sedmoj kući partnerstva i znaku  Vage,  bavili smo se odnosima. Bilo da su to odnosi u na  ljubavnom, poslovnom ili  prijateljskom nivou, pokušavali smo da transformišemo odnose. Da napravimo najbolje moguće. Međutim Jupiter u Vagi nije mogao do kraja da preoblikuje, izbalansira naše odnose jer je većim delom perioda  trpeo je negativne uticaje Plutona iz Jarca i Urana iz Ovna.  Upravo te unutrašnje  bitke nisu zadovoljile očekivanja kod mnogih rođenih u znaku Vage. Nesigurnost začinjenja stalnim promenama dala je osećaj nezadovoljstva. Zato će  Jupiter u Škorpiji  intezivno tražiti rešenje i  tako prodreti u samu  suštinu  cele emotivne i poslovne personalne priče. Neki pripadnici ( Vodolije, Blizanci ) zodijaka mogli su da iskoriste povoljne aspekte ka svojim natalnim planetama i uspeli su da konstruišu i uobliče odnose ali bez duboke suštine.  Zato u periodu u kome Jupiter ulazi u osmu kuću i znak Škorpije imamo mogućnost da radimo na suštini odnosa na svim nivoima. Ipak kada je emotivni nivo u pitanju, Škorpija kao fiksni znak opisuje sve intezivne emocije pa će odnosi prolaziti kroz sve faze ljubavi, neće nedostajati ni  mržnje i opsesije da bi na kraju dobili čistu suštinu.
Sada se menja vibracija čak trinaest meseci ispred nas. Jupiter ulazi u fiksni znak Škorpije 10.10.2017 gde ostaje do 08.11.2018. Tako Jupiter svoj planetarni ciklus tranzitnog kretanja nastavlja kroz Škorpiju gde je zadnji put boravio 2005 godine. Ako pogledate unazad kakva je energija vladala  okolnostima u vašem životu ne očekujte isto. Međutim neka osnovna vibracija može imati sličnosti.. . Setite se  energije te godine jer je i ovaj period odsjaj tadašnjih događaja. To samo znači da će kod nekih osoba doneti nove poglede, početke, širenje vidika,  znanja  I  uvida. Ova planeta visokog obrazovanja dalekih putovanja itekako može uticati na filozovski pogled u događajima ispred vas.
Jupiter između ostalog u natalnoj karti opisuje vaše potencijale, ostvarenje sreće i uspeha ali i efikasnost. Efikasnost i ulaganje ali svakako i promene u finansijskom delu jako su naglašene baš  u celoj 2018 godini. To znači da ce  finansijski deo,( ulaganje kupovina, trošenje, krediti ),  kod većine osoba biti naglašeni  I  skloni nagloj promeni.   Koliko će Škorpije iskoristiti mogućnost uticaja ove ekspanzivne planete mnogo zavisi od postavke natalnog horoskopa. Međutim glavni akteri ovog planetarnog događaja  su  osobe sa naglašenim vodenim elementom,  znakom,  podznakom ili stelijumom planeta u Škorpiji .  Škorpije pripremite se za nova iskustva koja menjaju vaš pogled na život, vaše vizije.
 Jupiter svojim ulaskom u vodeni element  donosi  jaku, intezivnu, duboku energiju koja menja,  transformiše i prilagođava se novim oblicima. Ova Škorpionska energija koja se stalno regeneriše omogućava da aktivno iskoristite svoje najdublje resurse i podelite ih ili spojite sa drugim osobama.  Koliko intezivnu energiju živimo u periodu ispred nas opisuju dva vladara Škorpije, Mars i Pluton. Ove dve planete  jesu rezultanta  Jupiterovog tranzita. Zato u zavisnosti od položaja i aspekata koje grade u natalnoj karti zavisi  intezitet perioda ispred nas.  Jupiter donosi jaku emotivnu strastvenu i istraživačku vibraciju a budi duhovnu energiju. Zato će osobe koje su dugo radile na sebi osetiti jak intezivan naboj buđenja i spremnost  za aktivno korišćenje  većine duhovnih iskustava.  Pri tome Mars nas  tera da aktivnije učestvujemo u svemu što duboko u sebi nosimo i osećamo.   Škorpije aktivirajte se  i kao magnet privucite sve pozitivne stvari što vam Jupiter donosi. Ništa se ne događa samo od sebe, zato je bitan naš natalni Mars koji će dati taj neophodni energetski impuls u promenama.
  Finansije, sponzorstva, ulaganja, rizici,  krediti važni su u ovom periodu. Obzirom da Jupiter daje ekspanziju u svemu što radimo sa nepovoljnim aspektima ka natalnim planetama ili nepovoljnim položajem Marsa i Plutona u natalnoj karti možemo očekivati probleme u finansijama.  Zato smanjite rizična ulaganja na minimum. Analizirajte svoja dugovanja i ulaganja, napravite dobar finansijski plan, i čvrsto se držite za njega. Kada rešite finansije opušteno zadovoljite svoje davne želje za putovanjem.  Već u prvom kvartalu Jupiterovog tranzita imate otvorene horizonte dalekih destinacija. Zadovoljite svoj avanturistički duh i proširite vidike.  Ovo nisu obična putovanja  već iskustva koja se pamte ceo život. Jupiter  obećava neobično pozitivan osećaj Škorpijama koji ih puni  jakim samopouzdanjem.  Iskoristite povoljne poslovne situacije sada su vam  mogućnosti uvećane.
  Znak Škorpije vlada produktivnim organima a Jupiterovo gostovanje u ovom znaku može proširiti zdravstvene probleme ako ih ima. Zato upotrebite i crpite  jaku energiju vodene Škorpije i poboljšajte svoje zdravstveno stanje.  Pred nama je intezivan, regeneracijiski period. Jupiter nam donosi potragu za istinom mudrošću I neiskorišćenim resursima koje smo zakopali duboko u sebi.  Zato je ovo povoljan period da razumemo I izlečimo naslagane probleme koje smo  potisnuli I sakrili od sebe..   Ovaj tranzit  opisuje vreme u kojem se bavimo samoizlečenjem od trenutnih i prošlih problema koje smo zatvorili, zaključali  u ličnu datoteku.  Lekovita energija I snaga Jupitera u Škorpiji daje nam intezivnu volju kojom iniciramo promene. To nisu bilo kakve nove stvari to su promene kroz transformacije naše duboke svesti. Ovaj trinaestomesečni tranzit  može biti izazovan za rođene u Vodoliji, Biku I Lavu. I to samo ako ne mogu da kontrolišu preterano ponašanje u okviru ulaganja novca, prejakih nagona ljubomore,  jakih želja za kontrolom drugih osoba. Isto tako svaka manipulacija može dovesti do štete. Zato se preporučuje kontrolisana I umerena aktivnost koliko god je moguće. Jupiter gostuje u znaku gde vladaju Mars I Pluton pa  akcija traži  promenu  u načinu rešavanja prepreka .  Aktivnost je pre intezivna nego tvrdoglava. Zato će osobe sa natalnim Jupiterom u Škorpiji  imati uvećane promene koje im donose poboljšanje u realnim okolnostima.  Uz promenu perspektive mogu imati iznenađujuća rešenja I postignuća.  
  Osobe sa znakom , podznakom ili stelijumom planeta u znaku Škorpije imale su neudoban period, ograničenja štednje i  zdravstvene probleme.  Nikako nisu mogle da predahnu a lekcije su se nizale jedna za drugom.  Mnoge Škorpije su završile emotivne odnose, donosile teške odluke, I borile se neuspešno.  Međutim sada Jupiter  donosi novi energetski impuls omogućava transfomaciju.  Zacelite rane regenerišite dušu I telo. Ovo je prvi Jupiterov povratak od 2005 godine  zato  Škorpije posle 12 godina dobijaju svoju novu priliku da poprave, zacele, regenerišu  sve otvorene rane.  Sada kada je planeta sreće ponovo u vodenom elementu I znaku Škorpije,  vreme je da se fokusirate na ciljeve koji vam najviše znače. Lekcije su bile zahtevne tokom predhodnog perioda. Tako da sve ono što je otpalo, otišlo I  završilo se uz veliki emotivni bol sada može da  zaceli, otpusti, transformiše I ozdravi. To je prilika koju daje Jupiter u toku trinaest meseci dok boravi u prirodnom osmom znaku zodijaka. Osobe koje imaju ascedent u znaku Škorpije osetiće potrebu za daljim rastomi i duhovnim uzdizanjem. To će im pomoći da izbalansiraju svoj um i telo.   Ako se vratite u vreme od oktobra 2005 do novembra 2006 prepoznajete vibraciju koja će označiti period ispred vas.  Mnoge osobe su u tom periodu započele ili završile epizode na emotivnom ili poslovnom delu.  Ako ste tada završili  odnos otpusite ga I krenite napred I oprostite.  Ne propuštajte najsrećniji period posle dvanaest godina.  Za one osobe koje su doživele pozitivnu ekspanziju  pre 12 godina sada mogu očekivati više.  Kako god period ispred vas ponovo obećava promenu u poslovnom I emotivnom delu  života.  Zato postavite svoje želje  ispred vas I dozvolite Jupiteru da vam olakša  prolazak kroz cilj.


 Jupiteru je potrebno   12 godina da napravi krug kroz sve znake horoskopa, a u svakom znaku  se zadržava oko godinu dana. Sad je na redu znak Škorpije i važno je kojom kućom vlada ovaj znak u natalnom horoskopu jer će ta oblast života biti naglašena trinaest meseci.
Kada vam Jupiter prolazi kroz prvu kuću natalnog horoskopa znači da ste ascedentalna Škorpija I ovaj period obeležava baš vas, promenu izgleda ličnu transformaciju..Zato možete dobiti ili izgubiti težinu.  Bez obzira na težinu Jupiter vam donosi privlačnost,  magnetizam I dozu egzotičnosti koja se zadnjih godinu dana uspavala. Mnoge planove pokrećete u ovom periodu ali sada na realnim osnovama.  Ova planetarna egzibicija donosi vam nove poglede i uvide. Prioriteti se menjaju, ređate ih drugačije.  Promenite frizuru stil oblačenja i promešajte karte sudbine. Kada Jupitera dočekujete u drugoj kući natalne karte sa ascedentom u Vagi, očekujte poklone. Novac I pokloni mogu vas obradovati u ovom periodu. Međutim ako su aspekti Jupitera nepovoljni ukazuju da možete trošiti preterano. Zato uštedite bar nešto od onoga što dobijete ili zaradite. Čuvajte svoje resurse I pametno rukujte novcem.
Jupiter u trećoj kući ako ste u podznaku Devica, budi vas istraživački um. Kada želite znanje učitelj se pojavi,  zato ne žurite. Međutim ako ste kreativni ili pišete možete  dobiti I kvalitet I kvantitet. Dobar trenutak je I za ponovno uspostavljanje dobrih odnosa sa braćom , sestrama ili rodbinom.
 Kada ste u podznaku Lav,  Jupiter gostuje u vašoj četvrtoj kući natalne karte I donosi vam odlično povezivanje sa porodicom. Osobe koje su u finansijskim problemima mogu očekivati podršku od bliže familije. Nije isključena mogućnost da I vi pomognete bliskom rođaku. Ovo je takođe dobar period za ukrašavanje,  renoviranje,  redizajniranje doma u kome živite. Velika želja za promenom u domu naglasena je tokom celog perioda.  Ascedentalni Rakovi sa Jupiterom u petoj kući  počinju da uživaju u zabavama,  kreativnom radu I dobrim ugovorima i dogovorima. Nepovoljan odnos Jupitera ka natalnim planetama dovodi do povećanog nekontrolisanog straha pri donošenju odluka.  Velike šanse za ulazak u novu vezu.
Osobe koje su ascedentalni Blizanci ulaze u povoljan period koji donosi napredak u poslu. Jupiter u šestoj kući naglašava brigu o zdravlju I promenu u svakodnevnoj rutini. Kada su aspekti nepovoljni  izmedu tranzitnog Jupitera I natalnih planeta donose izazovan period koji će vas ojačati.
Jupiter u sedmoj kuci ascedentalnog Bika daje odličan period za upoznavanje partnera.  Sklapanje dobrih poslova I ugovora. Za one Bikove koji su u vezi povoljno vreme za  venčanje. Značajna osoba u ovom periodu može vam promeniti pravac koji ste zacrtali.
Rođeni sa podznakom u  Ovnu očekuje bolje finansijsko poslovanje. Jupiterov tranzit kroz osmu kuću opisuje  naglašenu seksualnu energiju i bolje emotivne odnose. Osobe sa podznakom u znaku Riba  tranzit Jupitera kroz njihovu devetu kuću nagoveštava edukaciju, putovanje ili konačno dobijanje diplome. Susreti sa osobama iz druge kultute ili religije. Osobe sa podznakom Vodolije I jupiterovim tranzitom kroz desetu kuću karijere trinaestomesecni period donosi promenu posla. Dobre šanse za napredovanje. Drugi deo perioda mnogo povoljniji I lakši. Jarac  na ascedentu dočekuje Jupitera u svojoj 11 kući opisuje više prilika za finansijsku dobit. Vaša energija je na zavidnom nivou samo pojačajte samopouzdanje. Period ispred vas daje više mogućnosti u emotivnom I poslovnom ambijentu.   Strelac na ascedentu rešava sve prepreke I dostiže odličan produktivni rezultat. Međutim period tranzitnog Jupitera obeležava traženje balansa između posla I privatnog života.




Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...