субота, 21. октобар 2017.

Merkur u Škorpiji od 17.10. - 05.11. 2017.

Merkur u Škorpiji

Merku u Škorpiji od 17.10. - 05.11. 2017.

Image result for free images mercury in scorpioVladar znaka Device i Blizanaca simbolično opisuje komunikaciju, pisanje, govor, inteligenciju, način učenja, odnose sa braćom i  sestrama,svakodnevnim okruženjem prevoznim sredstvima,tehnikom. Način mišljenja se menja, obzirom na aspekte koje pravi može nam pomoći u ispravljanju odnosa i odluka za koje smo mislili da su odlične i prave a isto tako uvodi nas u svađu i lošu komunikaciju kad su aspekti nepovoljni.

Merkur gostuje u mračnoj, tamnoj,  strasnoj,  dubokoj,  upornoj Škorpiji. Sada radoznali Merkur počinje da postavlja nezgodna pitanja. očekuje iskrene odgovore,  Zato je ovaj period ispred nas obeležen traženjem istine duboko zakopane u dubinama Škorpije. Kome je istina važnija nego Merkuru u Škorpiji koji želi da iznese najitimnije i najdublje delove odnosa. Zato će komunikacija u svakodnevnici biti opterečena produbljivanjem svake reči.   Merkur tranzitom kroz osmi  znak traži odgovore pa se u ovom periodu  osećamo kao deteketivi. U pokretu, mimici,  reči,  tražimo skrivena značenja i simbole. Sumnja se uvlači u nas prema svakome i prema svemu. Merkur nas tera da  u komunikaciji stalno tražimo granicu između istine i laži. Uvek merimo koliko  laž ili istina može povrediti dragu osobu. Međutim Merkur u Škorpiji nas podseća da ono što realno jeste i što mi mislimo da jeste  ne mora biti isto. Tranzit Merkura podstiče nas da se više služimo istinom i napredujemo u razumevanju realnih okolnosti a ne da bojimo stvarnost našim subjektivnim viđenjem. Upravo zato ovo je period koji proverava poverenje. Poverenje koje smo nekada dali ili stekli ponovo je na testu.


Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...