недеља, 10. септембар 2017.

Planirajte budućnost - živite sada !!!!



Astro prognoze od 11.09 – 17.09.2017

Image result for live life
Tranzitni Mesec gostuje u znaku Bika. Ponedeljak je vaš dan uzmite sve što vam dolazi ugodite sebi.  Ne čekajte ništa I nikog živite sada.  Početak sedmice daje nam mogućnost da materijalizujemo neke zamisli. Naravno ne nešto veliko i krucijalno ali svakako ono što nas može oraspoložiti. Zato je ovaj ponedeljak  nastavak ugodnog vikenda.  Ko kaže da ponedeljak uvek mora biti radno obelezen. Dajte sebi jos malo sitnih,  ugodnih,  ukusnih pa i materijalnih ludosti. Učinite sebi zadovoljstvo budite radosni  pevajte uz omiljenu muziku dok  se vozite do posla.  Ponedeljak može biti radostan ….ponekad.   Čuvajte se opsesivnih misli ne popravljajte ne ispravljajte druge upozorava vas nepovoljan aspekt Meseca  sa Marsom I Merkurom u Devici. Nije vreme da budete formalisti, opustite se.  Šta znači forma bez sadržaja? Utorak je ugostio Mesec u znaku Blizanaca koji pravi nepovoljan aspekt  I sa retrogradnim Neptunom u Ribama. Zato je ovo vreme za greške I loše procene. Strpite se I ne donosite odluke koje nisu realne.
 Prepustite se ljubavi ali onoj dugotrajnoj čvrstoj,  stabilnoj. U tome vam pomaže povoljan aspekt Venere u Lavu i Saturna u Strelcu. Ovo je samo tren u kome možete postaviti dugoročne ciljeve. Iskoristite povoljan trenutak za planiranje sreće u stabilnim odnosima. Ovaj aspekt traži da reagujete sada i uzmete ono što vam se daje. Ne čekajte nešto što nije ni u bližoj perspektivi .

Image result for live nowU sredu  Sunce u Devici i Saturn u Strelcu  upozoravaju  da ne ulazite olako u moralne rasprave. Pogotove ne u raspravu o politici, novcu ili religiji. Ništa ne možete postići a energetski  možete biti potpuno iscrpljeni. Takođe  Mesec u Blizancima  pravi nepovoljan aspekt sa Plutonom u Jarcu i gura nas u ljubomoru  i jaku implusivnost. Ceo dan je potrebno da kontrolišemo svoju netolerantnost.  Sledećeg dana u četvrtak reakcije su nam sporije i mnogo blaže ipak je Mesec ušao u znak Raka. S druge strane osećamo se kao na toboganu emocija. Ništa nam ne odgovara, ni lepo ni ružno,  ni žuto ni plavo, ni toplo ni hladno. Jednostavno  preosetljivi smo  na spoljne uticaje. Ako želite da budete ekonomični , neraspoloženi , nerazumni , naivni,  iskoristite ovaj četvrtak. U petak prisutnu nervozu napetost i umor podržava nepovoljan  aspekt Meseca u Raku i Urana u Ovnu. Ne svađajte se,  ne vređajte druge danas je nemoguće da postignete bilo kakav kompromis. Rešenje nesporazuma tek u sledećoj nedelji. Vikend ispred vas obećava interesantan I neočekivan provod. Zato nemojte odbaciti pozive za druženje. Na početku sedmice Venera i Saturn u povoljnom aspektu obećali su  ozbiljnu ljubavnu priču. Ne smeta da planirate dugotrajnost i stabilnost ali živite sada.   Međutim vikend obeležava povoljan aspekt Venere u Lavu i Urana u Ovnu,  eto nam električne slobodne ljubavi.  Gori strast pa i za one koji su u dugim vezama ili brakovima. Iskoristite ovaj aspekt rezervišite svoje parče vremena na mestu koje ste uvek želeli. Makar to bilo i dva sata u obližnjem spa centru. Uživajte u dvoje očekujte neočekivano.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...