понедељак, 4. септембар 2017.

Astro prognoze od 4.09. - 10. 09. 2017

 Astro prognoze od 4.09. - 10. 09. 2017

Related imageOva sedmica počinje sa Mesecom u Vodoliji. Pripremite se za druženje na mreži  i razgovore o budućnosti. Izvesni protesti na  javnim mestima, skupovima, izražavanje javnog negodovanja. Mesec u Vodoliji nosi neobičnu orginalnu i neočekivanu vibraciju. Zato je ovo povoljan period za neobične i originalne izraze vaše ličnosti.Uključite se u događaje koji su vas oduvek privlačili. ne plašite se sopstvene radoznalosti.  
 Možda da se pridružite nekim vebinarima kao učesnik ili posmatrač. Vodolijanski Mesec u povoljnom aspektu sa Saturnom u Strelcu i Jupiterom u Vagi daje nova znanja i neočekivane istine. Dozu jakog optimizma koja  je pomognuta novim i neobičnim planovima za budućnost.  Orginalne planove prati jak optimizam. Bez obzira što je cilj dalek i nejasan čemu doprinosi nepovoljan aspekt Neptuna i Sunca, uhvatite se za dobru Merkurovu energiju i krenite. Sunce u Devici u nepovoljnom aspektu sa Neptunom daje nejasan uvid i kraj poduhvata ali to kratko traje. Kada prespavate magla se podiže, vidici se šire.  Merkur iz znaka Lava kreće u direktan hod. Hteli to ili ne,  stvari koje su bile zakočene pokreću se i lagano ulaze u svoj tok.
Utorak samo potvrđuje dobru energiju novih planova, Merkur kreće u direktan hod i sada možete završiti sve započete dogovore. Zakažite sastanke, poslovne, emotivne, pošaljite mejlove i svoj najbolje upakovani cv.  Istog dana Mars iz Lava prelazi u Devicu gde ostaje do 22, oktobra,  vraćamo se svakodnevnoj rutini.  Ko se odmorio lakše prihvata obaveze a oni koji nisu još uvek imaju mogućnost da se posvete sebi i krenu na kraći put.
U sredu pun Mesec u Ribama.
 Opozicija Meseca u Ribama i Sunca u Devici 06.09.2017 obeležava period ispred nas.
 Mesec u Ribama  je nasuprot Sunca u Devici ( opozicija )  u nepovoljnom aspektu (inkonjukcije )  sa Venerom u Lavu, preko 13 stepena.
 To je planetarna slika punog Meseca koja donosi novu energiju,  Ovo je najsenzitivniji Mesec u najdubljoj vodi koji projektuje naše unutrašnje stanje. Sada kada  su emocije naglašene   a postoji nepovoljan aspekt ka natalnim planetama možemo očekivati  komplikovana emotivna stanja.  Patološke brige za nama najbliže.  Mesec je u nepovoljnom aspektu ( inkonjukcije ) sa Venerom u Lavu i doprinosi osećaju manjka zadovoljstva, seksualne potrebe i radosti.    Kada su aspekti ka natalnim planetama, uglovima, ascedentu, povoljni,  pun  Mesec u Ribama  simbolično opisuje kraj i novi početak emotivnih odnosa ,stvari , okolnosti i poslova. Suprotnost  Sunca u Devici i Meseca u Ribama daje nam  zadatak da konačno shvatimo šta želimo i šta nam je potrebno u emotivnim odnosima koje smo negovali zadnjih meseci. Pun Mesec  najajče osećaju Device, Blizanci, Strelčevi i naravno rođeni u znaku Riba. Ova egzibicija obećava puno prilagođavanja i  kompromisa. U nepovoljnim aspektima ovaj događaj donosi nelojalnost nedoslednost i sklonost samoobmani. Četvrtak i petak obeležava tranzitni Mesec u znaku Ovna i period akcije na svim poljima ima startnu poziciju. Aktivnost, akcija, sport i zdravlje zauzimaju prvo mesto.
U subotu posle jakih uvida i pogleda iznutra,  Sunce u Devici u povoljnom aspektu ka Rx Plutonu u Jarcu jača našu vitalnost i vraća nas u dobar energetski balans.  U nedelju 10. septembra Marsu u znaku Device pridružuje se Merkur gde ostaje do 30. septembra. Devicama Mars donosi jaku energiju koju će celog septembra usmeriti na promene u emotivnom, finansijskom i poslovnom delu. Pokušaji u promeni rutine najviše benefita donose baš vama. Brinite o svom zdravlju. A u međuvremenu ulepšajte svakodnevnicu sitnim pažnjama i poklonima.












Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...