субота, 5. август 2017.

Tranzitna Venera u Raku

Tranzitna Venera  u Raku

Image result for hearts images


Venera u znaku Raka od 31.07 – 26.08.2017

Dok je Venera šetala kroz Blizance imali smo lepršav period druženja komunikacije i površnih obećanja.To je vreme u kome smo mogli  biti razočarani jer se naša očekivanja nisu ispunila.   Sada se menja energija naših potreba, želimo dodir nežnost i porodično okruženje. Tu smo sigurni sve nam je poznato i nema mesta nezadovoljstvu. Venera   To je lična  slika naše unutrašnje  sreće. Tranzit Venere kroz prirodnu četvrtu kuću Raka naglašava pitanje intimnosti, nežnosti, brige, poverenja, bliskosti ali i iskušenja vezanih za porodicu. Kada je tranzit planete ljubavi praćen povoljnim aspektima ka natalnim planetama a naročito ako je Mesec kao vladar Raka dobro postavljen I aspektovan.Onda ovaj tranzit donosi  period harmonije sreće, empatije, porodična okupljanja I trenutke iskrenih dokaza ljubavi. Kada su aspekti nepovoljni a Mesec u natalnoj karti ugrožen ovaj period obeležava unutrašnje emotivno nezadovoljstvo , prepreke u odnosima, intimi, porodičnim dogovorima , imovini čestu promenu raspoloženja. Tako da  ovaj period donosi promenljivo  I krajnje iscrpljujuće ponašanje.

Image result for hearts images  Venerin tranzit kroz Raka za Ovnove naglašava pitanja porodice I doma jer tranzitira kroz vaše prirodno četvrto polje doma.  Venera naglašava povoljan period za putovanje I odlazak na odmor u porodičnom ili partneskom okruženju. Bikovi  dočekuju ovaj tranzit kroz prirodnu treću kuću a nepovoljan aspekt Venere sa Plutonom u Jarcu i Jupiterom u Vagi donosi prepreke u poslovnom I finansijskom delu. Dok će vaš vladar sa povoljnim aspektom ka Neptunu doprineti  izražaju kreativnosti. Zato razvijajte svoj kreativni duh a finansije stižu kasnije.  Blizancima je Venera u polju novca a sa nepovoljnim aspektom ka Plutonu u Jarcu I Jupiteru u Vagi upozorava ih da ne ulaze u poslovne I finansijske rizike. Stabilizaciju u finansijama očekujte od 21.08.2017. Planeta ljubavi stabilizuje emotivne odnose I unosi novu strast u veze. Rakovima Venera donosi lepotu, kreativnost, nežnost, empatiju.  Strasti I erotike neće nedostajati bar u ovom periodu od 31.07 – 26.08.2017. Čuvajte se prevelikih očekivanja u letnjim kratkim ljubavnim aferama.  Lavovi emotivna veza na vidiku. Tranzitna Venera prolazi kroz vašu kuću tajni. Mogućnost ulaska u tajnu vezu koja se kasnije pretvara u javni odnos. Lepi zajednički trenutci u partnerskim odnosima. Uživajte u darovima leta.  Device  timski rad će poboljšati vaše finansije. Velika mogućnost da iz prijateljstva uđete u lepu emotivnu vezu. Dugorocna  prijateljska veza otvara vrata ljubavi. Vage svoju Veneru dočekuju u kući karijere pa će to naglasiti saradnju sa novim poslovnim partnerom. Povoljni poslovi su vezani za modu, kozmetičku industriju I dizajn.  Za dugoročne ugovore sačekajte septembar kada je povoljan period za  temeljne dogovore. Škorpije tranzit Venere kroz devetu kuću zodijaka donosi odličan period za putovanje u inostranstvo. Zajedničko putovanje sa partnerom osvežava odnos I smiruje nesporazume.  Vodite računa o troskovima, ne rizikujte sa finansijama. Strelčevi  u ovom periodu  tranzita Venere kroz prirodnu osmu kuću naglašene su burne kratke letnje avanture. Očekujte poznanstvo sa osobom koja nije iz mesta vašeg rođenja. Jarčevi  dočekuju tranzit Venere u sedmoj kući braka I odnosa. Venera u povoljnom aspektu sa Neptunom donosi romansu ali I kasniji nesporazum u dužim vezama ili braku. Tome doprinosi nepovoljan aspekt  Venere u Raku I Plutona u Jarcu. Neke ljubavi mogu pretrpeti zahlađenje u odnosima. Kratka strastvena veza može doneti više štete nego lepote. Vodolije I Venerin tranzit kroz znak Raka naglašava promenu na poslovnom planu. Preokret I bolja finansijska situacija je na vidiku. Budite strpljivi. Dogovori I novi posao stabilizuje vaše finansije.  Tranzit Venere kroz  Raka  srodnom znaku Riba donosi više zabave, druženja, bolje ugovore I dogovore na svim nivoima koji su vezani za  prehranu,  marketing ili ugostiteljstvo. Moguce paralelne veze koje neće doneti očekivano zadovoljstvo. 

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...