понедељак, 14. август 2017.

Astro prognoze od 14.08. – 20.08. 2017.

Astro prognoze od 14.08. – 20.08. 2017.

Da li nam ova sedmica donosi romansu, tajnu ili karmičku vezu?

Related imagePonedeljak počinje mirno sa Mesecom u znaku Bika. Ceo dan podređujemo  svojim prohtevima. Ugađamo svojim čulima zadovoljavamo  i najmanje fizičke potrebe.  Baš danas kad je Mesec u Biku  želimo da nahranimo čula i osetimo emotivnu stabilnost.  A povoljan aspekt Meseca iz Bika sa Neptunom u Ribama daje nam finu mrežu emocija da potpuno  uživamo  u umetnosti muzici ili dobrom filmu. Ko kaže da je vikend rezervisan za odlazak u bioskop? 
Ovaj hedonistički egzaltirani Mesec  u povoljnom aspektu sa već  retrogradnim Merkurom opisuje  početak nedelje naglašeno osetljivim  jer nam donosi priče iz prošlosti. Možda  dok budemo uživali u svakodnevnom zadovoljstvu  ispijanja omiljene kafe unese malo intrige koja će popuniti  hedonističko popodne sa odanom prijateljicom.  
 Merkur u Devici ušao je u svoj retrogradni ciklus 13.08. koji traje do 05.09.2017. Tako će nam sem problema u komunikaciji u ovom periodu označiti ponavljanje telefonskih razgovora, sms poruka, izgubljenih mejlova. Proverite adrese na koje šaljete vašu poštu. 

A već  u utorak sve treperi od vulkanskog aspekta  Venere u Raku ( tranzitne)  i Plutona u Jarcu ( retrogradnog ).  Jaka, opsesivna i vulkanska energija  koju možete udahnuti punim plućima.
 Emotivna manipulacija ili karmička zamka vekovnih ljubavi? Jedan od kodova koji opisuje karmičke ljubavi,  jeste  aspekt izmedu Plutona i Venere.   Tajne zabranjene ljubavi, jake strastvene avanture, sveže  bivši partneri, posesivi, opsesivni, ljubomorni emotivni zapleti, sve se sada aktiviralo. 

 Ko može da očekuje ovakav događaj?  Osobe koje u natalnom horoskopu imaju  Veneru u aspektu sa , Mesecom, Saturnom ili  Plutonom.   Osobe koje su sada prozvane a natalno imaju aspekt Venere i Plutona mogu očekivati  vreo avgust.  Naravno da drugi aspekti  u natalnoj karti mogu preciznije opisati kakve vas emotivne zamke očekuju.Pluton u Jarcu ( opozicija ) sa Venerom u Raku, donosi fatalne ljubavi  koje ne mogu lako da se završe i onda kada to stvarno želimo.Ljubomora opsesivnost i jake strasti ubijaju ljubav.

 Čuvajte se  zamke  karmičke ljubavi jer ona naplaćuje dug iz emotivne prošlosti. Isto tako sada su na snazi jake seksualne energije  zato je više naglašena strast a ne ljubav.  Izvesno je  kad prođe ovo leto 2017, kod osoba koje su ovim aspektom prozvane u vremenu posle ove emotivne zamke ništa neće biti isto. Svejedno  da li vam je došla srodna duša ili lekcija,  ožiljak koji dobijete  ni jedan laser neće moći da ukloni.  Za osobe koje su u vezi a dodiruje ih ovaj aspekt , toplotni talas Lucifer je  dobar opis događaja koji treba da prebrodite.  Zato rashadite misli uspostavite ravnotežu da ne dođe do toplotnog udara u emotivnim odnosima. Ako ne sagorite i uspostavite balans sa partnerom jedino vam ostaje  osećaj izduvanog balona. Kada zajedno prekopate vulkansku lavu iz  prošlosti ukrcajte se na jedrilicu i plovite dalje zajedničkim snagama.

U sredu  ne osuđujte druge da ne bi čuli ono što nisu izgovorili o vama. Mesec u Blizancima  je u nepovoljnom aspektu sa retrogradnim  Merkurom u Devici i opoziciji ka Saturrnu. Device i Blizanci, zadržite za sebe, svoj kritički stav jer možete dobiti odgovore koji će vas oneraspoložiti. Izbegavajte  ogovaranje i kritike bez validnih dokaza.
U četvrtak nemamo granice u očekivanjima jer je Venera u znaku Raka u nepovoljnom aspektu sa Jupiterom u Vagi. Sada je bitno da prepoznamo svoje želje i jednu po jednu konzumiramo. Koliko je moguće smanjite očekivanja bićete mnogo srećniji I zadovoljniji. Drage Vage I Rakovi,  zaljubite se i ne razmišljajte o sigurnosti  u ljubavi ostavite to za septembar.
Petak je obeležen Mesecom u znaku Raka u povoljnom aspektu sa Merkurom i Neptunom u znaku Riba, nazovite svoju majku ili nekog iz bliske porodice, iako ste se skoro čuli, pružite sebi osećaj emotivne privrženosti. Uživajte u svom domu I porodici, potrebno vam je da osetite pripadnost.
U subotu Mesec je sve do večernjih sati još uvek u znaku Raka. Pravi nepovoljne aspekte sa Plutonom u Jarcu (retrogradnim ) i Jupiterom u Vagi,  ako se niste povezali sa genetikom tj svojom bliskom porodicom osetićete usamljenost i odbačenost. Jak osećaj nevoljenosti i nedovoljne ljubavi može vam vikend obojiti sivom bojom iako ste u sred avgusta.



  Polako u nedelju Mesec se  priprema  za totalno pomračenje Sunca  koje sledi u ponedeljak,  21.08.2017 u 20h I 30 minuta preko 28 stepena znaka Lava. Ovu eklipsu naglašeno osećaju: Lavovi, Vodolije, Bikovi i Škorpije, ali i svi vi koji imate neke planete na  28 stepenu  ovih znakova!


Uran iz Ovna pravi povoljan aspekt ka Suncu u Lavu zato udahnite I uživajte u orginalnom  danu magičnog leta. Mars iz Lava u povoljnom aspektu sa Jupiterom u Vagi  ponovo nas puni optimizmom, pokrenite se i uživajte.  La vita è bella.




Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...