недеља, 20. август 2017.

Astro prognoze 21.08. – 27.08.2017

Astro prognoze  21.08. – 27.08.2017

Novo svetlo u vašem životu !!!!!


Cela sedmica pred nama obeležena je  pomračenjem Sunca.  Totalna solarna eklipsa dešava se u ponedeljak 21. avgusta, u 20 sati i 30 minuta (u odnosu na našu geografsku širinu i dužinu). Značajan  aspekt konjukcije Sunca i Meseca jeste bitan jer predstavlja završetak jednog  i početak novog ciklusa u životu svakog pojedinca.
 Koliko, kako i na koji način se manifestuje solarna eklipsa? To zavisi od postavke celog natalnog horoskopa.  Bitno je u kojoj se natalnoj kući dešava pomračenje, koje aspekte pravi sa natalnim planetama, dispozitorom eklipse,  natalnim uglovima , ima li aspekt sa natalnim  Suncem ili Mesecom.   Pomračenje Sunca  donosi promene jer se simbolično tumači kao odbacivanje starih a prihvatanje novih obrazaca.  To je novo svetlo u vašem životu. Zato je na testu mogućnost izražavanja naše unutrašnje svetlosti, odnosno jačine svetlosti kojom osvetljavamo svoj životni put. Solarna eklipsa je suštinski pozitivan događaj jer daje dobar energetski podsticaj  za nove početke.
 U zavisnosti od toga u kojoj kući natalnog horoskopa  pada pomračenje, ta oblast života aktiviraće se u predstojećih šest meseci.  Sunce, kao  vladar pomračenja, simbolično predstavlja volju, moć, ambiciju, uticaj, društveni status.
 Naglašene su temeljne promene na poslu, u statusu, moći, vitalnosti, zdravlju, volji… Sunce kao vladar pomračenja rezultanta je istog. I upravo zbog te rezultante, svi znakovi zodijaka osetiće njegov uticaj. Međutim, najviše Ovnovi, jer je Sunce tu najsnažnije egzaltirano, Lavovi, jer je njihov vladar i događa se u njihovom znaku, kao i Vodolije kojima ova opozicija donosi sudbinske odluke.
 Solarna eklipsa stavlja nas na test. Naša unutrašnja motivacija i integritet su na ispitu.  Tako će osobe koje imaju planete na 28. stepenu Lava ili ascedent, jače osetiti uticaj pomračenja. Naglašene su temeljne promene na poslu, u statusu, moći, vitalnosti, zdravlju, volji…
 Ovaj planetarni događaj donosi potrebu da stvaramo novu sopstvenu budućnost.Pomračenje se događa u znaku Lava, u prirodnoj petoj kući zodijaka i biće u konjunkciji  sa Marsom  a u egzaktnom trigonu  sa retrogradnim  Uranom u Ovnu. Ovo je eklipsa jake motivacije, obnove a velikog samopouzdanja I kreativnosti. Zato treba iskoristiti ovaj planetarni momenat  da uposlimo svoju kreativnost , iskoristimo motivaciju I slušamo svoje srce koje nas vodi ispunjenju radosti u životu.. Pripremite se za akciju otpustite sve ono što vas povređuje i uzmite sve ono što oduvek volite, upravo ono što hrani vaše srce i dušu.
Utorak dočekujemo sa konjukcijom  Meseca u  Devici  I Merkura ( retrogradnog ), obavljamo dugo odlagani telefonski razgovor.  Ponekad možda treba neprijatnu stvar obaviti uživo a ne preko telefona ili poruka. Često nas neprijatne stvari ojačaju ali samo kada ih napokon završimo. Sunce je ušlo u znak Device I menja energiju  svakodnevne rutine.  Sada pred kraj leta ko nje uspeo da trenira ili ode do teretane nije kasno. Utorak je odličan dan da rezervišete svoje tremine  i dovedete svoje telo u fit formu. Prisutno nezadovoljstvo  doprinosi nervozi  koja obuzima I  strpljenja je sve manje. Preispitivanje I analiziranje ne samo prošlosti vec i dnevnih akcija veoma je aktuelno sve do petka. Sreda Mesec iz Device u nepovoljnom aspektu sa  još uvek retrogradnim Saturnom čini nas nezadovoljnim jer smo neadekvatno plaćeni. Čuvajte se nesporazuma sa nadređenim osobama. Zadržite  mišljenje za sebe. Kritike ostavite za posle 5. septembra kada Merkur izađe iz retrogradnog kretanja. Emotivno napeti, tvrdoglavi I uznemireni  dočekujemo četvrtak . Nepovoljan aspekt Meseca u Devici i Urana( retrogradnog ) iz Ovna čini nas napetim jer ne želimo nikakve kompromise u emotivnim i poslovnim odnosima.  Smanjite implusivne ispade opustite se u dugoj šetnji pored vode. Neka voda koja teče odnese vašu napetost. Petak napokon osećamo olakšanje, Saturn iz retrogradnog kretanja kreće u direktan hod. Eto nam lakše produktivnosti i kreativnosti.  Lekcije smo savladali i ostaje nam da sačekamo i taj 19. Decembar 2017, kada Saturn menja znak i ulazi u sedište, znak Jarca.  Mesec je u Vagi  u aspektu  sa Neptunom,  daje nam dozu romantičnosti i empatije. Vikend je obojen naglašenim sklonostima ka životnim zadovoljstvima. Kontrolisite svoje jake emotivne doživljaje. Ne preterujte sa alkoholom jer vam pojačava implusivnost.



Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...