недеља, 30. јул 2017.

Tranzitni Mars u Lavu od 20.07. - 05.09. 2017



Image result for rasel krou like maksimus
Mars ulazi u znak Lava 20. jula i ostaje do 5. septembra  kada prelazi u sledeći znak. Kakav energetski potpis možemo osetiti dok Mars gostuje u vatrenom Lavu ?

U ovom periodu boravka Marsa u  Lavu kada Sunce dostiže najveću moć na nebu budi se naša želja za isticanjem na svim nivoima. Mars  često opisuje snagu  volje, želje, izdržljivost, seksualnost a ponajviše fizičku spremnost . Tako će ova energična planeta podsticati sve naše potrebe. Sada  nema mere ni u jednoj aktivnosti svega je potrebno mnogo, toliko mnogo da i kada se preliva nije dovoljno. To je taj  Mars u  Lavu koji ne podstiče  samo veliko samoljublje, već budi apetite koji nemaju meru ni u jednom segmentu aktivnosti. Zato nam nije bitno što je ovo period odmora i relaksacije jer nam ovaj tranzit garantuje nezaboravne aktivnosti.  Ova  energična planeta uvek opisuje  ličnu energiju koja je potrebna za promene. Stoga  nam tranzitni  Mars  u Lavu daje dobar vetar u leđa i puni nas energijom koja menja sve što želimo.  Zato je ovo period jake ambicije koja nas gura ka velikom uspehu. Ovo je  povoljno vreme da zablistate iskoristite navalu adrenalina i pogodite cilj.

 Nije bitno što je vreme odmora i relaksacije Mars u Lavu garantuje  nezaboravnu akciju. Gostujući u vatrenom elementu on  dominira snagom volje i želje koja nema kompromis. Takođe je  dobar period za jak intezivan ljubavni I kulturni život jer  Mars u Lavu obećava dobar provod i jaku seksualnost.  Flertujte , zavodite ali ne precenjujte sebe jer  ne možete kanalisati negativne emocije.  Tranzitni Mars u nepovoljnom delovanju može  doneti svađe, varničenje i nesporazume. Dok će povoljno delovanje opisati  pojačanu aktivnost, zabavu, razonodu I naglašenu seksualnost.
 U periodu od 20.07. – 05.09.2017 tranzit Marsa kroz znak Lava Ovnovima  donosi pojačanu napetost uslovljenu nepovoljnim aspektom  izmedu Marsa i Urana. Osećanje  da nigde nemaju mira ni spokoja iako su promenili mesto boravka ih ne napušta. Izvesno je da će u drugom delu perioda iskoristiti pojačani naboj vitalne energije.  Fizička aktivnost  je esencija vašeg dobrog raspoloženja. Zato svoje slobodno vreme provodite napolju u prirodi. Više druženja i zabave garantuje period celog jula meseca. Čuvajte novac  i pokušajte da se ne zadužujete.
 Bikovi  su rezervisali  ovaj period za porodicu i porodične odnose. Sve što ste nekad uložili sada vam se vraća kroz dobre i napokon izbalansirane porodične odnose. Poboljšanje emotivnih odnosa. Upotrebite strpljenje rezultati neće izostati.
 Blizanci  kada se Sunce 22. Jula pridruži Marsu u Lavu vi dobijate ponovo samopouzdanje koje ste uspavali u prethodnom periodu.   Merkur do 26. Jula podržava Blizance da ostvare, postave i organizuju poslovni segment. Izrazite svoju kreativnost I zablistajte.Putovanje donosi svežinu u emotivnom odnosu.
 Rakovi   uče da preskaču prepreke  na poslovnom i emotivnom delu života. Kada se izborite sa preprekama čeka vas finansijski  oporavak.  U emotivnom delu strasti ne nedostaju ali ljubav nikako da se stabilizuje. Ne žurite sačekajte vreme uradi baš kako treba.
 Rođenima  u znaku Lava tranizitni Mars donosi pojačanu vitalnost i kreativnost.  Ljubavni život u fokusu donosi zadovoljstvo i sreću.  Novi projekti i poslovna saradnja donosi profit. Konzumirajte nove stvari ali ne rizikujte previše. Samoprezentacija donosi dobre dogovore. Vaše prisustvo se oseća iskoristite to i unapredite svoj život.
 Device će biti u prilici da dobiju podršku koju dugo očekuju.  Povoljne finansije očekuju pripadnike ovog znaka ako je posao vezan za trgovinu. Nemojte biti nesigurni pokažite svoju kreativnost I unovčite svoj trud.
 Vage posle dužeg opterećenja obavezama napokon olakšanje. Dogovor koji ostvarite sa starijim partnerima urodiće plodom. Finansije i dalje nisu ekvivalent uloženom trudu. Napetost u emotivnim odnosima i dalje je prisutna.
 Škorpije posle zastoja u finansijskom delu kreću u akciju. Mars i Sunce u vašem polju posla daju vam energiju motivacije i akcije koja vam donosi zadovoljstvo. Finansije se popravljaju u ovom periodu. Svakako bolja zarada u odnosu na protekli period. Emotivno lepi momenti zadovoljavaju vaše potrebe za nežnošću.
 Strelčevi kod vas je sve u početnoj fazi. Sve je novo i ljubav i posao,  projekti, dogovori, ugovori.  Fokusirajte se na svoje želje I planove,  čuvajte se preteranog rizika.
Jarčevi imaju nove ideje. Primenite ih i zagazite u promene koje će vam olakšati život. Ako ste zanatlija očekujte pomak  ili unapređenje u karijeri. Emotivne nesuglasice rešite komunikacijom.
Vodolije će posle dužeg vremena osetiti zadovoljstvo u poslu. Napokon povoljniji period u finansijskom delu. Povedite računa o troskovima.   Komunikacija,  druženje I upornost dovodi vas do cilja.
 Ribe prate srećne okolnosti. Nezaposlene Ribe lako dolaze do posla. Finansije povoljne ali ne i dovoljne.  Emotivno prisutni tobogan  naizmeničnih  uspona  I padova. Preveliki zahtevi partnera mogu da vas razočaraju.


Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...