недеља, 30. јул 2017.

Astroprognoze od  31.07. – 06.08.2017
                                                                         Budite spontani, uživajte u stvarnom svetu !!!!!

Image result for italy beauty lake como

Nakon nedeljnog sekstila Venere u Blizancima i Urana u Ovnu,  ako vas je Amor pogodio baš na osetljivo mesto ne brinite strasti će još da divljaju obećava tranzitni Mesec u Jarcu.

 Međutim ovaj ponedeljak 31.07.2017 počinje sentimentalnim ulaskom Venere u znak Raka gde ostaje do 26. avgusta. 
Iz lepršavog perioda Venere u Blizancima sada ulazimo u vreme nežnosti. Planeta ljubavi  daje  vam utehu i kaže da usporite malo. Opustite se odmorite  od telefona,  poruka,  melova… Sada je vreme za nežnost,  empatiju,  strasti neka sačekaju malo.  
  
 Sa ovim sentimentalnim  aspektom povezujemo se sa udobnim,  sigurnim i poznatim porodičnim okruženjem. Dete u nama traži sigurnost i nežnost poznate sredine . Zato se okružite ljudima koji su  gladni nežnosti ,  pažnje, dodira i prijateljskih iskrenih dugih ljetnjih popodneva. 

  Ponedeljak i deo utorka Mesec u Škorpionu nije povoljan za početak novih poslova. Zato je bolje dovršiti stare i čekati da Mesec popodne ude u Strelca I donese svezinu I novi polet .

  Sreda obeležena nepovoljnim aspektom Merkura u Devici  i Meseca u Strelcu čini nas  preterano  osetljivim pa postajemo  sarkastični. Potrebno je da se  kontrolišemo da ne ulazimo u sukobe. Povoljan aspekt Meseca sa Marsom i Suncem u Lavu  daje  jak osećaj vitalnosti i to je ono što nas drži cele srede.   Danas nemojte dobrovoljno slušati tuđe laži nema razloga.  Nema potrebe da vas neko obmanjuje, brzo prolazi aspekt Neptuna i Meseca.

U četvrtak Uran počinje svoj retrogradni hod sve do 2. januara 2018. Mesec iz Strelca u povoljnom aspektu sa retrogradnim Uranom naglašava mentalni nivo i pojačava intuiciju. Planeta koja između ostalog vlada tehnologijom i naukom neće usporiti razvoj  nego  će tehnološki  skokovi biti manje bombastični. Retrogradnost simbolično predstavlja pogled u prošlost tako da možemo očekivati  manje virtuelnih a više  staromodnih ostvarenja  komunikacije.  Uran je vibracija visoke tehnologije ali u retrogradnom hodu može nas vratiti na stare načine komunikacije . Tako umesto bezbroj slika I virtuelnih veza sa url – om,  možemo se vratiti stvarnom živom dodiru, komunikaciji sa živom osobom preko puta nas. Dobro ili loše?  Procenite sami.

Petak sa Mesecom u znaku Jarca i nepovoljnom aspektu sa Venerom daje neraspoloženje zbog ljubavi. Ne očajavajte sve prođe pa i tuga zbog ljubavi . Nije tačno da ste nevoljeni to je samo trenutni osećaj hladnoće u srcu. Jupiter u kvadratu sa Plutonom u Jarcu pojačava nezadovoljstvo  u emotivnim odnosima. Ne preterujte neka tuđa pravila morate prihvatiti ako želite da nastavite dalje. Ako ne želite spremite se da prihvatitie posledice.  Finanijske transakcije su nepovoljne. Krediti , pozajmice u ovom periodu nisu preporuka.
Subota je obeležena konjukcijom Meseca i Plutona u Jarcu,mržnja i strast se prepliću.   Danas smo gladni emocija dubokih,  jakih,  intezivnih. Toliko intezivnih da osećamo bol ako ljubav  ne ispuni svaki deo našeg bića.  

 U nedelju držite se svojih stavova ne ulazite u moralne dileme.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...