понедељак, 3. јул 2017.

Astro prognoze od 3. 07. – 09.07.2017.

Opustite se za vikend i prevarite zvezde !!!


Related imagePonedeljak nije dan akcije, energije i dobrog raspoloženja. Poslovne adute sačuvajte za  četvrtak.   Nedostaje  početni impuls snage i volje koji se gasi tek krajem sedmice.  Bez obzira na povoljne aspekte Meseca,  Sunca i Neptuna nismo raspoloženi za realni posao. Ponedeljak je dan kada  smo prisutni ali definitivno nismo tu. Mašta i kreacija pomognuta Neptunom  obuzima naše misli.   U  realnom svetu izgledamo manje energični . Umorni smo na kraju dana od raznih planova koje smo ostvarili u našoj glavi.
 Utorak je takođe  obojen tranzitnim Mesecom u Škorpiji koji garantuje sukobe sa nama nadređenim osobama. Možemo da pobedimo ali povređenog ponosa i ega.
 Sreda,  četvrtak i petak nose energiu Meseca u Strelcu koja garantuje pune ruke posla i prave letnje gužve svuda.
 Gde god krenete svuda vas čeka velika gužva.
 Međutim  sreda je dan kada Venera ulazi u Blizance i obećava dobru komunikaciju, diplomatska rešenja. Tako da možemo sačuvati prisebnost u datim gužvama.Venera  nam pomaže da uživamo u sadašnjem trenutku ne tražeći dugoročna rešenja. Činjenica je da ponekad brza rešenja mogu biti prava stvar u datom vremenu.  Venera u Blizancima i dalje olakšava komunikaciju svima koji su u dugim vezama.   Ovo je dan u kome  možemo postići  dogovore  koje nismo mogli ostvariti na početku nedelje.
Osvežite svoj izgled ili potpuno promenite boju kose, Merkur u četvrtak ulazi u glamurozni znak Lava doprinosi vašoj samoprezentaciji . Sada možete da izgledate kao milion dolara. . Koristite kreativne kompromise koje vam pružaju Merkur u Lavu i Venera u Blizancima.   Zabave, izlasci i koncerti neće nedostajati  to vam garantuje Merkur u Lavu. Tranzit Merkura donosi  period odmora i lepih putovanja, ali pre svega naglašava potrebu za ličnom prezentacijom i javnim priznanjem. Ako ste dugo želeli javno da se predstavite, sad je povoljan trenutak. Ovaj tranzit donosi nam opštu energiju samoprezentacije kroz lična iskustva koja jačaju ego i vitalnu snagu.

  Tranzitni Mesec u Strelcu završava svoju misiju u petak. Vikend  može biti veoma buran, dolazi do nesporazuma, nesklada u partnerskim odnosima. Zato pokušajte da prevarite zvezdane zakonitosti zakažite najdivniji spa  tretman u naboljem hotelu ali za dve osobe. Opustite se i prevarite vreme nesporazuma, sve je lakše kada tranzitni Mesec  iz Jarca pređe u Vodoliju i započne sledeću radnu nedelju.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...