понедељак, 10. јул 2017.

Astro prognoze od 10.07. – 16.07.2017

Image result for live olympic games NEKA LJUBAVNE LETNJE IGRE POČNU !!!!!



Prošao je vikend ispunjen nervozom svađom i neusklađenom energijom. Baš kad smo hteli da predahnemo i dalje osećamo odjeke neraspoloženja. Sunce u Raku i  (retrogradni ) Pluton u egzaktnoj opoziciji daju pečat ne samo ponedeljku već i sedmici ispred nas.
 Sunce želi balans u porodičnim odnosima a Pluton naglašava karijeru, ugled,odgovornost. Ovaj planetarni kontakt oslikava suparništvo a naglašava ukorenjeni nedostatak usklađenosti. S druge strane naglašava dobro poznatu liniju između ljubavi i mržnje. Zato izbegavajte svađe koliko je god moguće.  Ova planetarna kombinacija oslikava  sve komplikovane, strastvene, tajne,  misteriozne i  emotivne veze. Čuvajte se najtoplije strastvene veze ovog leta podseća vas Pluton I Sunce. Ovo su jake strasti ,  zato neka strastvene letnje igre počnu. Ne dolazi nam ovako jaka energija svaki dan.
Međutim u zavisnosti  koje pravi tranzitni aspekt Sunca u Raku i Plutona u Jarcu ka natalnim planetama možemo očekivati disbalans u emocijama i odgovornosti .  Obzirom da ce Rakovi i Jarčevi najsnažnije osetiti ovu opoziciju savetuju se da ojačaju samokontrolu.  Veliki upliv disbalansa u odnosima  osećaju osobe koje su u braku ili dugoj vezi.
  Pritisak olakšava tranzitni Mesec u znaku Vodolije u povoljnom aspektu sa Venerom u Blizancima. Ugodite partneru pružite ljubav. Medutim ako ne možete, odvojite se i uživajte u danu pred vama, Uran vam pomaže. Osmislite svoje vreme. Uostalom niko sem vas ne može to bolje da uradi.
 Komunikacija ako je namećete nikako vam ne može doneti rešenje. Merkur u Lavu i Mesec  u Vodoliji su u nepovoljnom aspektu  nema dogovora već samo besmisleno nadmetanje .
 U sredu od aspekta Meseca i Saturna u Strelcu možete očekivati dogovor gde se i kada  kreće na put. Dobro isplaniran put doprineće obostranom zadovoljstvu. U sredu predveče u 18h 36min  Mesec ulazi u znak Riba i gradi blagi aspekt ka Uranu. Ne dozvolite da vas površno prijateljstvo optereti I unervozi. Dodatni loš aspekt Meseca iz Riba i Venere u Blizancima neće doneti uslugu koju priželjkujete. Susret sa proverenim prijateljem može vam ulepšati veče.
Četvrtak donosi lošu komunikaciju u poslovnom okruženju zato ne iznosite svoje mišljenje, ostavite to za neki drugi dan. Ne ulazite u verbalne sukobe ne možete pobediti.

Petak je rezervisan za početak strastvenih letnjih komplikovanih igri. Mesec na stepenu Venerine egzaltacije u povoljnom aspektu sa Marsom i Suncem u Raku otvara sezonu lepih ljubavnih događaja. Prepustite se strasti , Mesec ulazi u Ovna i u danima vikenda  daje početni impuls događajima koji su ispred nas.  Ne igrajte se dominacije igrajte u letnjoj  ljubavnoj avanturi  ako ste dovoljno hrabri. 

2 коментара:

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...