недеља, 16. јул 2017.

Asto prognoze od 17.06 – 23.07.2017


Image result for mars in leoOva nedelja obležena je Marsom koji menja znak.  Napušta mesto svog pada u znaku Raka gde je boravio od 4. Juna da bi u četvrtak  20. Jula prešao znak  u Lava.
 Ponedeljak a Mesec u Ovnu na poslednjim stepenima i nepovoljnom aspektu sa Marsom i Suncem opominje nas da obuzdamo emocije i ne ulazimo u svađe.  Povoljan aspekt Meseca u Ovnu  i  retrogradnog Saturna u Strelcu malo olakšava današnji početak sedmice jer pojačava naše strpljenje i izdržljivost.  Radna atmosfera je u zenitu a to nam prija i vraća samopuzdanje.  Dan završavamo sa Mesecom u Biku i užitak kojem želimo da se prepustimo nažalost ne može oterati nervozu . Poslovne probleme doneli smo u svoj dom baš toliko da  se ne opustimo posle napetog i napornog dana.
 Utorak sa Mesecom u Biku u nepovoljnom aspektu sa Jupiterom u Vagi nabija nezadovoljstvo jer  želimo više nego što možemo da ostvarimo. Ograničena potrošnja čini nas neraspoloženim.S druge strane  povoljan aspekt Meseca u Biku i Neptuna u Ribama  pojačava intuiciju, pa je iskoristite za današnju kreativnost.  A  nepovoljan aspekt sa Merkurom u Lavu naglašava  nerazumevanje,  zato iskoristite dan za kreativnost rad.  Kada ugrabite slobodno vreme  dozvolite  da vas toplo julsko Sunce miluje dok pijete omiljenu kafu. Pustite misli da odlutaju prepustite se mašti i uživajte.  Odaahnite  Mars je na zadnjem stepenu Raka i oslikava slabiji energetski potencijal .  Osećamo se frustrirano bez vidljivog razloga. Nije dan ni za iskrene razgovore nećemo dobiti podršku. Mesec je ušao u Blizance ali ne donosi lakoću komunikacije. Sreda, čuvajte se ogovaranja.
 Međutim u četvrtak 20. Avgusta,  Mars ulazi u dinamičnog Lava, najavljuje posebno bučnu energiju a  tome doprinosi  i Mesec  u Blizancima.  Sada se sve menja, aktivno  pravimo planove.  Merkur zajedno sa Marsom obećava nove i zanimljive susrete i druženja.  Telefonom možemo ugovoriti dogovoriti i završiti sve poslove. Divan dan kada nismo prisiljeni da puno vremena posvetimo parkiranju našeg auta. U četvrtak sa nepovoljnim aspektom   Meseca u Blizancima i Saturna u Strelcu, osećamo se  dekoncentrisanim , nesigurnim i nezainteresovanim za okolinu.  Petak  pre podne oko 10 h Mesec ulazi u znak Raka i  hvata nas trenutna nesigurnost  koja se davi u okeanu emocija. Pročitajte  ljubavnu prozu pustite suzu , otpustite emocije i sveži  dočekajte subotu.

  U subotu počinje pravi letnji dinamizam jer se Merkur, Mars,  Severni mesecev čvor i Sunce druže u vatrenom Lavu.  Sunce u subotu ulazi u Lava i zajedno sa Merkurom, Marsom i Severnim mesečevim čvorom  podiže naše energetske zapise. Volja je jaka a inicijativa beskrajna, želimo da konzumiramo sve što se nudi.  Dobro smo organizovani i raspored nam je popunjen čak i za nedelju.  Samouverenost raste i daje nam mogućnost da za vreme vladavine Lava preuzmemo glavnu ulogu u pozorištu sopstvenog života.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...