петак, 16. јун 2017.

Venera u Biku od 06.06. do 31.07.2017

Kakav nam period donosi Venerino tranzitno kretanje kroz znak Bika? Da li  je ovo vreme disbalansa u emotivnim odnosima ili lažni osećaj sigurnosti?

Резултат слика за venus in taurus To svakako zavisi od natalnog položaja, aspekata i dispozicije Venere. Kada imamo nepovoljno postavljenu Veneru  u natalnoj karti ovaj tranzit može doneti blokade na seksualnom planu i probleme u emotivnim vezama.  Period od oko mesec dana koliko Venera boravi u Biku pojačava pritisak da nešto moramo uraditi ili istrpeti.
  Često je prisutan osećaj potisnute ženstvenosti i seksualnosti jer nam taj disbalans daje nepovoljno aspektovana Venera u natalnoj karti. Osobe koje imaju nepovoljno aspektovanu natalnu Veneru  dobro znaju koliko  teško podnose dane bez ljubavi, i  koliko mogu biti emotivno očajne. Zato i jeste bitno postići kompromis u ovom kratkom periodu dok Venera hoda kroz znak svoje vladavine.  Nepovoljni aspekti mogu dovesti do blokade u poslovnom I javnom angažmanu. Izazovi i promenljive okolnosti u finansijama mogu biti naglašene.
  Međutim kada su Venerini aspekti , položaj i dispozicija povoljni tada svesno koristimo svoje ženstvene atribute i ulazimo u zonu sigurnosti.   Ovo je čulna Venera kojoj je potrebna materijalna sigurnost da bi osećaj zadovoljstva bio  celovit. Upravo materijalna sigurnost ruši ličnu nesigurnost i budi kreativne potencijale koje bez stida izražavamo.  Tako će ovaj tranzit doneti  prirodu jake senzualnosti, čulnosti  i mogućnosti uživanja na  materijalnom nivou. Znamo da je vreme u kome  postoji nezadovoljstvo sa finansijama ali uprkos tome Venerin tranzit kroz znak Bika donosi nam period  uživanja i čistog hedonizma izraženog ličnim konceptom srećnog  života.
 Menja se dinamika i brzina, ali se ne narušava period dugoročnih stabilnih planova i dogovora.  Posle sveže, nezavisne, energične i  jake vibracije Venere u znaku Ovna  06. juna Venera ulazi u znak Bika gde ostaje  do 31.07.2017.  Obzirom da  Venera gostuje u zemljanom elementu ne budi  pozitivnu energiju  samo kod rođenih u znaku Bika. Eliksir uživanja ukusa mirisa I sreće  osećaju  Device i Jarčevi. Venera voli da boravi u  Biku jer  donosi koncept uživanja  svim pripadnicima zodijaka ali najbolje darove osećaju Device, Bikovi I Jarčevi. Dobra organizacija lakši dogovori na emotivnom i poslovnom nivou obeležavaju mesec u kome počinje leto.  Venerin tranzit kroz  Bika,daje nam sposobnost prepuštanja i uživanja,  međutim planeta ljubavi  uvek ima šta da kaže o novcu, imovini, sopstvenom osećaju sigurnosti. Dobar je period da povedemo računa o prihodima i rashodima, da bi mogli da izbalansiramo lične potrebe. Venera nam pomaže da donesemo racionalne odluke koje su vezane  za finansije. Prilagođavanje i dobra kalkulacija obeležavaju ovaj period Venere u znaku Bika. Tako će ova boginja  ljubavi  dok šeta kroz zemljani element  čulnosti, hedonizma, trajnosti  u zavisnosti od položaja i aspekta koje   pravi  ka natalnim planetama, u povoljnoj konotaciji , doneti stabilne i trajne finansije.  Dok u suprotnom ako su aspekti nepovoljni  uticati na  potpunu finansijsku  destabilizaciju.  Zato iskoristite ovaj tranzit i racionalno rasporedite novac. Ne ulazite u kredite zarad trenutnog zadovoljstva već  zadovoljite svoje potrebe sa onim što imate. Povoljan aspekt Marsa u Raku i Venere u Biku u prvom delu meseca daje pozitvnu  energiju emotivnog buđenja.  Mars podstiče planetu ljubavi  i  budi inicijativu strpljenja u emotivnim odnosima. Tako  ovih mesec dana iskoristite za rešavanje prepreka dugotrajnim dogovorima i prilagođavanjem. Ovo je vreme kada se ne reaguje na prvu loptu već se racionalno i polako isplaniraju aktivnosti. To nas često dovede do sreće i osećaja sigurnosti. Kada polako poređamo prioritete, prilagodimo se koliko je moguće emotivnom ili poslovnom  partneru saradnja može da traje veoma dugo.  
 Sada imamo mogućnost da se bar na kratko osetimo voljenim, da volimo, darujemo I radosno uživamo u svakom trenutku. Pokrenite emocije negujte svoj izgled priuštite sebi male luksuzne darove. 


Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...