субота, 10. јун 2017.

Pun Mesec u znaku Škorpije

PUN MESEC U SKORPIJI

 Tranzitni mesec u Škorpiji  pravi opoziciju sa Suncem u Biku.
Резултат слика за full moon Pun Mesec obeležava period od četrnaest dana, od mladog Meseca do Punog  i od punog do mladog Meseca. Obzirom da nekoliko puta imamo pojavu kada su Sunce i Mesec u opoziciji 10. maja gledamo pun Meseca u strastvenom magičnom znaku Škorpije. 
  Mesec u Škorpiji a Sunce u Biku prave planetarnu egzibiciju u mesecu kada se sve budi i cveta.. Važnost ove lunacije dobija značaj ako se nalazi na osetljivom stepenu ili tački u natalnom horoskopu. Kao i kada je u aspektu sa nekom planetom ascedentom ili vrhom natalne kuće u orbisu od pola stepena pre i posle događaja. Ovaj period  naglašeno  osećaju  rođeni u znaku Raka, Riba i Škorpije, a takođe i znaci u zemljanom elementu, Jarac Devica i Bik. Tako 10.05.2017 imamo opoziciju Sunca i Meseca,  sa 20. stepena Škorpije i Bika. Ova lunacija  donosi energiju isceljenja. Da li isceljujemo sebe ili druge zavisi od naše natalne karte i aspekata koje ova nebeska egzibicija pravi. Tome pomaže povoljan aspekt Meseca i Plutona u Jarcu.  Pripadnici znaka Škorpije osetiće naglašene vibracije Plutona koji izaziva jake  emocije prema ljudima i događajima. Ovo je period kada je  sve  intezivno, jako i naglašeno.   Vreme transformacija i promena. Pun Mesec u Škorpiji  u povoljnom aspektu sa Plutonom naglašava mogućnost ulaska u strastvenu vezu punu preokreta.  Ovo je uostalom najseksipilniji i najromantičniji pun Mesec.Tako da veze koje započnu u ovom periodu imaju jak naboj strasti uzbuđenja i posesivnosti.   Međutim ne prepuštajte se ljubomori i posesivnosti , to važi naročito za Lavove, Bikove, Škorpije i Vodolije.  Bolje je usmeriti svoje snage ka poslu koji može biti profitabilan bar onoliko koliko podržava Pluton. Ovo je period koji pomaže da neke stvari  završimo neke otpadnu, nestanu, a  nove  dođu i sve  pokrenu. Ovaj moćni magični Mesec u Škorpiji otvara vrata novoj i produktivnoj energiji.

Tako će ova lunacija Ovnovima doneti obnavljane ugovora ili poslovnih dogovora a moguće i nove poslovne saradnje. Uglavnom uzbudljiv period i zanimljive susrete. Bikovi  imaju pun Mesec u sedmoj prirodnoj kući pa mogu očekivati popularnost kod suprotnog pola ali i temeljne promene u odnosu sa stalnim partnerom. Jaka intuicija pomaže u poboljšanju odnosa sa partnerom. Blizancima dolazi dugo očekivana promena na poslu, a Mars u njihovom znaku dodaje energiju jačeg zalaganja. Ipak zadovoljstvo sa postignutim ciljevima obuzima ovaj vazdušni znak. Rakovi  mogu ući u emotivnu vezu koja podstiće njihov kreativni  dar. Emotivne promene donose osećaj sreće i zadovoljstva. Lavovi,  konkurencija  na poslu zadaje kratka neraspoloženja. Ambicija jača nego ikad. Device napokon  poboljšavaju svoje finansijsko stanje. Moguće kraće putovanje. Vage ponovo veruju u sebe i bude svoje talente. Nesigurnost nestaje i donosi nove poslovne uspehe. Lunacija za rođene u znaku Škorpije donosi velike promene u karijeri. Nove poslovne partnere i dobar vetar u leđa. Strelčevima se preporučuje oprez sa finansijama. Moguće je da započnu tajnu vezu. Jarčevima pun  Mesec donosi više druženja i bolju organizaciju na poslu. Vodolije posle dužeg vremena mogu da poboljšaju finansijsku situaciju. Ribe se napokon oslanjaju na sopstvene snage. Velika podrška u poslovnom okruženju.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...