недеља, 4. јун 2017.

Astro prognoze od 05.06. - 11.06.2017



 Rasipanje energije !

Резултат слика за rasipanje energije Nepovoljan aspekt Meseca u Vagi i Merkura u Biku kvari naše planove. ceo dan osećamo kao da se napredna tehnologija urotila baš protiv nas. Šaljemo poruke koje ne stižu, telefoni se gase, mejlovi se izgube. Sve to nas uvodi u nervozu i napetost. Dobro je što Mesec u kasno predvečerje ulazi u Škorpiju i u povoljnom aspektu sa Marsom menja težište našeg fokusa. Raspoloženi smo za intimne trenutke sa partnerom koji nas opuštaju posle napetog dana. U utorak Venera ulazi u Bika i donosi nam pojačanu čulnost i konzumiranje divnih ukusa i mirisa. Pitanja vezana za finansije nas neće zaobići ali je prisutna manja tenzija. Pojačanu senzitivnost dodaje i  Mesec u povoljnom aspektu sa Neptunom budi se jaka saosećajnost prema drugima. Ne dozvolite da vas današnje prepreke dovedu do nervoze. Nalazite povoljna rešenja.
 Sreda je rezervisana za odličnu komunikaciju iako smo povremeno rasejani. Merkur ulazi u Blizance  daje povoljnost i lakoću u pisanju druženju i dogovorima. Tako  danas  uz brzu kafu  možete naći zajednički jezik. Četvrtak je rezervisan za Mesec u Strelcu u nepovoljnom aspektu sa Venerom, Lagana emotivna napetost prisutna je veći deo dana. Opozicija Meseca u Strelcu i Sunca u Blizancima jeste slika Punog Meseca. Tako nam je petak natrpan obavezama koje nas izbacuju iz balansa.Jupiter je krenu u direktan hod pa  rasipamo energiju na sve strane da bi se na kraju dana osećali kao isceđeni sunđer. Iako je u subotu smanjena tenzija prisutno je vidno neraspoloženje. Mesec u znaku Jarca dočekuje nedelju, opet pravimo ambiciozne planove za sledeću radnu sedmicu.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...