петак, 19. мај 2017.

TRANZITNI MARS U BIKU

TRANZITNI MARS U BIKU od 10.03.-20.04.2017

Резултат слика за mars in taurus Duboko smo zagazili u proleće, a prvi dani lepog i toplog vremena naterali su nas da izađemo iz kuće i odemo u prirodu.  Mars je iz Ovna prešao u znak Bika 10. marta gde će gostovati do 20 aprila. Planeta akcije u stabilnom, sporom i opreznom Biku. Mars nas nije štedeo  dok je boravio u znaku Ovna. Tada  smo osećali  inicijativu koju smo podgrevali velikom hrabrošću. Nakon vatrenog, brzog nemirnog, aktivnog tranzita kroz znak Ovna, napokon predah. Sada nas obuzima mirna, dosledna, stabilna energija fiksnog znaka Bika. Energična planeta se ne oseća najbolje u znaku Bika,  Mars u znaku Bika je u izgonu. Tako kad šeta kroz zemljani element, uvek ima šta da kaže o novcu, imovini, nekretninama.  Povoljan aspekt Saturna i tranzitnog Marsa  u prvom delu meseca marta, daje fokus ka emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. U zavisnosti od položaja i aspekta koje Mars  pravi svojim tranzitom ka natalnim planetama, u povoljnoj konotaciji  donosi stabilne i trajne finansije,  dok u suprotnom potpunu destabilizaciju. Isti aspekt donosi pozitivne ishode koje smo baš dugo čekali.
 Sada je vreme da  se ne odustaje lako od cilja. Usporeni , dosledni, uporni , izdržljivi a pre svega tvrdoglavi i rešeni da uradimo stvari do kraja.  Bez obzira što  Mars u Biku naglašava tvrdoglavost  ovo je vreme hedonizma dobrog raspoloženja i snažnog osećaja zadovoljstva.. Često možemo izgovoriti da hedonizam jača organizam, jer se tako i osećamo. Tranzit Marsa kroz  Bika deluje na sve  znake zodijaka a najveći uticaj energične planete osetiće Bikovi, Škorpije,  Jarčevi i Ovnovi. Bikovi pokreću  rešavanje finansijskih problema ili ulaganja. Škorpije očekuje emotivno uzbudljiv period. Nije vreme za nove poslovne poduhvate.  Dok ce Ovnovi  imati dinamičan period sa izvesnim poslovnim promenama. Jarčevi blistaju na ličnom i poslovnom planu a emotivni deo  nije u fokusu.
 Mars nam do 20. aprila donosi generalnu energiju povećanog hedonizma  i  jaku  želju da uživamo u materijalnim stvarima. Nema mesta brzim ciljevima ni planovima. Ovde se sve dugo ali baš dugo planira i priprema. Ponekad dani izgledaju kao godina.
 Mars ulaskom u znak Bika uvek donosi opuštanje u  hrani, piću, sexu, uglavnom u  svemu što jeste eliksir zadovoljstva i hedonizma.
Marsov tranzit kroz zemljani element  naglašava materijalnu aktivnost, tako će se mnogi baviti finansijama. Sem fokusa na materijalni deo, nekretnine, novac, imovinu,  naš  spektar interesovanja se proširuje i na instiktivno poštovanje obilja. Mnogi će isplanirati najbolje korišćenje svojih ličnih resursa da bi obezbedili  sigurnost i udobnost.
 Tako će ova planeta akcije postaknuti  neke od nas da se izraze kreativno i stvaralački .  Ovo je period kada je važan lični osećaj zadovoljstva i sposobnosti da se uživa u životu. Zato je preterivanje veoma  izraženo. Povoljno vreme plodnosti  može nam doneti puno radosti za devet meseci. Iskoristite aktivnog Marsa u senzualnom Biku.
 Dobro je vreme za poklone i uživanje u svakom trenutku života.  Dok se kupamo u ljubavi i hedonizmu, velika tvrdoglavost kvari naše lepe trenutke uživanja u svakodnevnici.Zato će osobe koje ne žele da naprave kompromis, urušiti i više stvari nego što su izgradile..

Poznati sa Marsom u Biku: Michael Jackson, Madonna, Mariah Carey, Céline Dion, Mick Jagger, Robbie Williams, Charlie Chaplin, Bruce Willis…

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...