петак, 19. мај 2017.

Jupiter opozicija Uran


Mesec promena i  neumerenih očekivanja


Резултат слика за jupiter and uranus Nestvarno, čudno,  autentično, drugačije nego inače  zvezdana egzibicija Sunca i Neptuna najavila je  ulazak u novu 2017 godinu.    
 Dovoljno  je da koristimo  taj mali energetski impuls  jer egzaktna opozicija Jupitera  i Urana u decembru 2016 nastavlja svoje delovanje  u januaru  2017 godine.
  Opisuje nategnute, nerešene situacije koje na kraju ipak dobiju holivudski  srećan ishod. Ovde je  Saturn umešao svoje delovanje povoljnim aspektom ka opoziciji  Jupitera i Urana. Dobrim aspektom daje  kap konzervativnosti i mogućnost ostvarenja nekih ambicija. Saturn  smiruje aspekt Jupitera i Urana, koji opisuje nemoguće kompromise. Međutim kada prođe oluja mnogih nategnutih kompromisa dobijemo dobar temelj za budućnost.  Povoljan odnos  Saturna i Urana donosi  promene, položaja i kvalifikacije koje pravdaju očekivanja.
Generalna energija u januaru i većeg dela 2017 godine obeležena je izazovnim aspektom opozicije između Jupitera u Vagi i Urana u Ovnu. Kaže se kako počne godina tako se i završi. A naša 2017 godina počinje ambiciozno, nestrpljivo i veoma neumereno. Želimo sve, želimo odmah i sad. Međutim nedostaje  mera  u aktivnostima pa se često  zagušimo obavezama  i ambicioznim željama. Treba se suzdržavati od preterivanja.
  Egzaktan aspekt ove dve planete već se dogodio krajem  decembra prošle 2016 godine. Isto tako  Uran je  29.12.2016 promenio kretanje, iz retrogradnog krenuo  je u direktan hod. Tako da promena pravca kretanja Urana opet donosi  ispite ličnih uverenja i promena. A promene donose nov način rada, nove radne okolnosti a  sa tim idu i veliki ustupci.. Ako niste spremni na kompromis od prosperiteta nema ništa.
Izazovan aspekt Jupitera i Urana na  osi odnosa, boji mesec i  godinu pred nama. Tako nam  sa jedne strane daje veliku želju za slobodom a sa druge potpuno konzumiranje nefleksibilnosti . Ovo je aspekt želje za velikom slobodom u svakom pogledu. Sloboda u ljubavi, sloboda u radnom odnosu, kretanju i organizaciji svog vremena.Tko je glavni fokus  na odnosima bilo da su emotivni ili poslovni . Važno je da se nešto promeni ali ne površno već  da stvar bude temeljno pomerena iz ose koja je stvorila naviku ili zonu konfora. Često želimo slobodu ali je drugima teško dajemo. To je jedan od kompromisa koji treba da metabolišemo.
  
 Jupiter nam daje smisao i  pruža nadu mogućnosti na subjektivnom Ili objektivnom nivou. Ako verujemo u sebe dobijamo šansu da diktiramo objektivnu stvarnost. Sa ovim aspektima  ovo je mesec sjajnih ideja , velikih prilika koje idu  zajedno sa velikim iskušenjima.
 Energija je veoma inspirativna a doprinosi Jupiter u Venerinom znaku Vage. Aspekt ove dve planete sreče i autentičnosti, donosi nam nezadovoljstvo ako ne konzumiramo orginalnost.
Takođe može nam nedostajati tolerantnost i razumevanje okoline. Mnogi će svoje ideje realizovati sami ili uz angažovanje osoba na koje ni u ludom snu nisu računali. Sistemi vrednosti  u odnosima bilo da su bračni, emotivni ili poslovni menjaće se periodićno.  Ciljevi se oblikuju odjednom  a izbori su neverovatni, potpuno novi.  Jupiter i Uran u nepovoljnom  aspektu izbacuju na površinu skrivene želje. Ambicije su jake ali da ne bismo postali žrtve istih potrebno je da imamo dozu strpljenja. Mnogi ce osetiti nedostatak ljubavi i razumevanja ne znajući da su oni inspirisali nesporazum. Emotivni odnosi će se krojitiiI prekrajati sve dok ne dobiju novo odelo.

Jupiter opozicija Uran obelezava novu 2017 godinu. Donosi nam entuzijazam, ambiciju,  slobodu i snažnu volju da promenimo sve što ne volimo. Veoma smo kritični ka svemu što smo do sada voleli I želeli spremni smo na promenu.  Preuzimamo više stvari na sebe nego što možemo da metabolišemo. Ne želimo ograničenja, volimo da očekujemo neočekivano. Velika prilika za razvoj u svakom pogledu. 

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...