понедељак, 15. мај 2017.

ASTROPROGNOZE OD 15.05 – 22.05.2017

ASTROPROGNOZE OD 15.05 – 22.05.2017


Резултат слика за natural beautyUživajte u prirodi i opredelite se za promene!!!


U ponedeljak nismo raspoloženi za intimne teme. Vreme je za ozbiljan rad i dobru koncentraciju. Zato danas možemo završiti  komplikovane zadatke. Već  u utorak naša kreativnost i praktična sposobnost  dolaze do izražaja jer je Merkur u znaku Bika. Tako je utorak dobar period za dogovore koji mogu postati dugoročni projekti.  Obzirom da je Bik između ostalog znak uživanja  , ručajte u prirodi  ili u nekoj etno bašti ako  vreme dozvoli.
Dozvoljena je  lagana vožnja bicikla ali molim vas ne zamarajte se, Bik voli da uživa nikakav napor !!!  Budite praktični, surovo realni, ipak je Mesec u Jarcu, dozirajte uživanje  u prirodi. Možda danas zasadite biljke koje će vam celo leto praviti udobnu zasenu. Spojite udobno I korisno ispunite aspekt Merkura u Biku.
 U večernjim satima utorka Mesec ulazi u Vodoliju, opuštamo se  nismo više realni već raspoloženi za priče o humanosti. Uzvratite uslugu dobrom prijatelju.  U sredu nepovoljan aspekt  retrogradnog Jupitera u Vagi i Neptuna u znaku Riba donosi zanesenost nerealnim lažnim planovima. Vage i Bikovi ne ulazite u emotivnu vezu sledi razočarenje. Vaša prevelika očekivanja dovode do nezadovoljstva. Tako je četvrtak obeležen emotivnim pričama iz prošlosti. Venera u Ovnu konačno počinje da daje rezultate. Opozicija sa retrogradnim  Jupterom je egzaktna. Emotivne prilike za Ovnove se nižu kao biseri.. Mogući su novi emotivni odnosi ali vodite računa da li možete ispuniti zahteve  partnera.  Obuzima nas jaka brza impulsivna energija. Želimo sve odmah i sada ali sumnja nas tera da  stalno preispitujemo  partnera. Možda ipak mnogo očekujemo ?  Često  partner želi ali ne može da dobaci do naših očekivanja. Kada nema želje za prilagođavanjem sa naše strane  odnos je baš komplikovan. Zato nas retrogradni Jupiter u nepovoljnom aspektu ka Veneri vraća u prošlost.  Ponovo preispitujemo naše odnose i mogućnosti  prilagođavanja.  Medutim za slobodne pripadnike Vodolije tranzitni  Mesec  podržava neobavezne veze ili lagani flert.  Ništa dalje od toga.
 Petak, Mesec u znaku Riba družeci se sa Neptunom daje energiju velikog apetita ka uživanju.  Nezasiti smo u hrani i piću. Nekim osobama  ovaj aspekt  donosi višak kilograma a drugima nepovoljne poene u vozačkoj dozvoli.  Aktuelna su  preterivanja, previše očekivanja, na pomolu su  zabranjene veze. Međutim povoljan aspekt retrogradnog Saturna i Urana podržava značajne promene koje su posledica realnih mogućnosti.   U subotu Sunce ulazi u Blizance,  dobra energija čeka i  Vage, Vodolije, Lavove i Ovnove. Škorpije i Jarčevi nemojte biti tvrdoglavi.

 Dobra komunikacija , druženje, odlična energija i volja Blizancima donosi dobre vibracije. Međutim ne uzimajte previše obaveza jer i vaša energija nije beskrajna. Mesec je  u nedelju  i dalje u znaku Riba obećava puno kontakata I druženja. Dok  Mesec ne prede u znak Ovna u kasnim večernjim satima  suzdržite se u preteranom korišcenju hrane i pića, smanjite očekivanja, uživajte u prirodi i danima vikenda. 

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...