понедељак, 29. мај 2017.

Astro prognoze od 29.05. - 04.06.2017

Novo je bolje od starog !!!!!

Резултат слика за slika plivacicePosle mirnog, intimnog vikenda osećamo jutarnju napetost. Možda zato što nam je  potreban još jedan dan odmora. Produžen vikend bio bi dovoljan da započnemo radnu nedelju raspoloženi.   Ponedeljak sa tranzitnim Mesecom u Raku u nepovoljnom aspektu sa Uranom u Ovnu, izaziva brzo buđenje  osećaj nervoze i napetosti a još nismo ni oči otvorili kako treba. Radna rutina i odlazak na posao neće popraviti naše raspoloženje. Vrlo verovatno da ta  blaga nervoza proističe iz nedovoljnog odmora koji nam je potreban. Kada imamo i  aspekt Marsa u Blizancima i Saturna u znaku Strelca. onda nam je garantovano napeto započela radna nedelja.  Ne znamo da li smo pošli ili smo došli.
 Medutim  u 14h 12min Mesec ulazi u znak  Lava i jača naše samopouzdanje želju za takmičenjem. Sada  slobodno možemo  reći da nam jutro počinje tek popodne. Veliki entuzijazam u drugom delu  ponedeljka  čine da se osećamo sjajno voljeno i vitalno. Popodnevno raspoloženje je baš na zavidnom nivou. Sitnu pažnju ili poklon možemo očekivati ali i učiniti nekom nama bliskom.
 Utorak budi sreću u nama jer se Mesec i dalje nalazi u Lavu. Utorak i sreda jesu  dani dobre sreće jake vitalnosti koje naglašeno osećaju vatreni i vazdušni pripadnici zodijaka. Ovo su dani akcije i odmora, uživanja sportskih, aktivnosti, sreće i entuzijazma. Svako upražnjava baš ono što najviše voli. Obzirom da uvek ima nešto da  remeti naš raspored.Tako je  danas je zadužen  aspekt između Merkura u Biku i Meseca u Lavu koji nas  dovodi do nerazumljive komunikacije. Nepovoljan aspekt Jupitera  u Vagi sa Merkurom u Biku takođe doprinosi prevelikim nerealnim očekivanjima. Učinite sve da vaše dete upiše željenu školu. Najlepše je da se obrazuje u onome što zaista voli. Mogući  nesporazumi sa decom i loša komunikacija sa osobama koje ne poznajemo dovoljno.
 Sreda je obeležena Venerom i Uranom u povoljnom aspektu sa Saturnom, doprinosi neobičnim okolnostima u partneskim odnosima. Mesec je i dalje u Lavu pa je isticanje ega i dalje prisutno.  Moguće su neplanirane emotivne veze koje su začinjene neobičnim uzbuđenjem.
 U četvrtak je  Mesec u Devici u nepovoljnom aspektu sa  Suncem u Blizancima opisuje manje optimistično raspoloženje i  nezadovoljstvo. Oprez odgovornost i realnost radi na našem strpljenju. Nemamo poverenja u sebe ni u druge. Sačekajte sve se može vrlo brzo stabilizovati.
 Petak je obeležen strujnim aspektima. Dan je odličan za akciju pokret i promene na svim nivoima. Ne čekajte ništa izadite na vazduh upoznajte neobičnu osobu zaljubite se i uživajte u mesecu koji najavljuje leto.
 Mesec je u Vagi i pripadnice ovog znaka su spremne na pokret jer je subota rezervisana za čudne stvari. Pristanite na izlaske i uzbuđenja koje niste ni sanjali. Čudni razgovori, ljudi okolnosti sve je nekako nerealno novo i nepoznato. Novo i nepoznato može biti baš ono što ste dugo čekali. Nove stvari ili okolnosti mogu vas odvesti na put uspeha i zadovoljstva.  U nedelju sa  manje optimizma i mašte krenite u akciju. Mars je ušao u znak Raka i donosi novu energiju pripadnicima vodenog elementa. Ne idite unazad gledajte ispred sebe jer je ovo povoljan period da ostvarite vaše planove. Počnite da koristite sve novine u vašoj svakodnevnici, duboko udahnite i zaplivajte u novoj reci života.





Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...