уторак, 2. мај 2017.

Astro prognoze od 01.05. – 07.05.2017

Astro prognoze od 01.05. – 07.05.2017

LJUBAV , AKCIJA , NOSTALGIJA

Резултат слика за moon in cancer 
Prvi maj, ponedeljak neradni dan ima li lepšeg praznika za mali predah? Beograd se umirio i zastao, obukao praznično odelo pa nas lagano  uveo u sporiji ritam. Na nebu tranzitni Mesec u znaku Raka puni nas osetljivošću, nostalgijom i promenljivim raspoloženjem. Napetost koja iskričavo treperi u vazduhu pomognuta je nepovoljnim  aspektom Meseca iz Raka i Plutona u Jarcu. Nismo se još ni rastegli kao strune a  savladava nas  glad za empatijom. Nostalgija za prošlim danima i toplinom doma gde porodica zauzima centralno mesto vuče nas ka korenima.
  Na nebu tranzitni Mesec u znaku Raka daje dah emotivnosti , nostalgije I prisnosti . Mesec u znaku Raka sem što naglašava emocije, donosi energiju nostalgije za prošlošću i razgledanje starih porodičnih slika.  Prvi dani ovog produženog vikenda obeleženi su emocijama ljubavlju brigom i negom za svoje bližnje.  Sunce u Biku doprinosi bliskoj i toploj atmosferi  koju isijavamo. Tako će većina ipak izabrati okruženje porodice u prvom  danu  praznika. 
Utorak je već pravi pozorišni dan jer Mesec ide kroz znak Lava, daje nam eksluzivu  neobaveznog ali teatralnog dana. Sada je na redu da ugodimo sebi jer već  sledećeg dana  idemo na nove radne zadatke. Zato danas zahtevajte izvoljevajte i prepustite se svemu što baš volite.Sreda a Merkur u Ovnu   kreće u direktan hod posle tri nedelje retrogradnosti. Sada je vreme da sve što smo isplanirali sprovedemo u delo. Zacrtane ciljeve ostvarimo  i napokon dogovorimo posao koji je bio u zastoju. Manje je tvrdoglavosti  lakše se postižu dogovori. Iz lagane dinamike ulazimo u četvrtak  koji je obojen  povoljnim aspektom  Sunca u Biku i Neptuna u Ribama. Tako ulazimo u dan inspiracije, kreacije i duhovnog mira. Meditirajte, pišite prozu ili poeziju, izrazite svoju umetničku kreativnost. Osetite beskrajno zadovoljstvo stvaranja sopstvenih umetničkih dela. Već u petak i subotu vraćate se u svakodnevnu rutinu jer se Mesec nalazi u znaku Device. Opet je empatija na dnevnom redu ali ne preterujte, dozirajte. Dobra energija za završavanje svih zaostalih nedeljnih obaveza.

Nedelju prati kratak nepovoljan aspekt Venere u Ovnu I Meseca u Vagi, zato ne inicirajte rasprave sa partnerom. Nije dan za dobru komunikaciju, jednostavno se ne razumete.  Razmislite pre nego što izgovorite  ili napadnete svog partnera. Potrošite taj aspekt , prigušite svetla, pustite muziku i uz plamen sveća zaplešite tango. Ćutite, znate i sami ponekad je to zlatna opcija.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...