четвртак, 6. април 2017.

DA TI KAŽEM KAKO SE DANAS OSEĆAŠ

Резултат слика за hurry up springDanas je nebo spremilo posebnu energiju za nas. Malo je 24h sata za sve ono što smo isplanirali. Subjektivni osećaj nedostatka vremena traje sve do večernjih sati. Danas se osećamo dobro raspoloženo naspavano i puni smo energije. Mesec u vatrenom elementu Lava u  povoljnom aspektu sa Suncem u Ovnu i retrogradnim Saturnom u Strelcu  dodaje poletnu energiju koju će svi osetiti.
Skoro nikad nije u pitanju jedan aspekt koji čini da neke stvari ili događaju budu obeleženi  ili naglašeni u jednom danu.
Tako je danas na nebu naglašena  egzibicija između  Marsa u Biku i Plutona u Jarcu. Moćne planete u jakom povoljnom aspektu,  deluju iz stabilnog zemljanog elementa i daju nam moć  transformacije vitalnosti  i jaku snagu izdržljivosti u promenama koje želimo da započnemo. To je jedna posebna energija koja daje temelj u promenama.  Ne samo u promenama već i u delovanju koje stvara početni impuls koji nas vodi do cilja.  Ovo nije aspekt kada hvatamo snove, sada hvatamo želje i ne dozvoljavamo da iskliznu kroz prste.  Ove moćne planete u povoljnom susretu daju nam snagu i moć da temeljno i zauvek sednemo na talas promena.  Mesec u Lavu u nepovoljnom aspektu sa Marsom u Biku doprinosi sporo, brzom kretanju. Mesec iz Lava jeste energičan ali strasti usporava  Mars iz Bika. Danas kasnimo na sve dogovore i sastanke jedino je izvesno da sigurno dolazimo. Iako je Mesec u Lavu energican, Mars iz Bika razvlači vreme kao testo koje koje vam se lepi za prste.  I tako stižemo ali naravno nikad u dogovoreno vreme. Danas se I Saturn pridružuje retrogradnom kretanju Venere i  Jupitera. On započinje svoj ciklus retrogradnog kretanja kao I svakih godinu dana, sada sa 27 stepena Strelca.  Tako u zavisnosti koje aspekte ima sa planetama u vašem natalnom horoskopu možete ga nazvati učiteljem ili mučiteljem. Svakako ovo kretanje Saturna  donosi ponavljanje lekcija ili obrazaca koje nismo do kraja ili dovoljno metabolisali.  Neki će od nas “ diplomirati a neki padaju na ispitu do sledećeg roka”.  Možda  već za dva dana dobijemo  šansu da ponovimo lekcije iz ljubavi i novca, jer će nepovoljan aspekt  retrogradne Venere u Ribama i Saturna u Strelcu naglasiti baš te oblasti.
  U večernjim satima kad Mesec napravi nepovoljan aspekt sa Uranom u znaku Ovna I obuzme  nas  emotivna nervoza  direktno ulazimo  u nepredvidljive situacije. Spremni smo za raspravu  a ne za opuštanje. Znamo da još nismo završili dan, imamo potrebu da sebi ugodimo bar pred spavanje. Kasna zabranjena večera jeste pogrešno rešenje koje dopuštamo sebi, jer ipak je Mars u Biku.  

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...