недеља, 23. април 2017.

Bazar
Фотографија корисника Bazar
PONAVLJANJE ŽIVOTNIH LEKCIJA - RETROGRADNI SATURN OD 6. APRILA DO 25. AVGUSTA!
Najveći učitelj među planetama vratiće nas na životne situacije u kojima nismo dobro savladali lekcije. Mnogi od nas imaće problema i na poslu i u porodici, ali zato će neki naplatiti stare dugove, učvrstiti brak ili konačno završiti studije.
Da li je Saturn iskustvo ili karma u našem natalnom horoskopu? Možda pre tačka koja daje sliku uzroka i posledice. Postavka Saturna u znaku ili određenoj natalnoj kući često opisuje oblast života u kojoj imamo najviše izazova i lekcija.
Mnogo je stvari na koje može ukazati ova retrogradna planeta, međutim, često je izazov da kroz napor dođemo do razumevanja svoje prave uloge u životu. Retrogradnost je prirodan princip Saturna jer on simboliše prošlost, staro, polovno, istoriju, vreme, a najviše ponavljanje lekcija. Kod većine osoba, u natalnom horoskopu nalazi se retrogradni Saturn.
Tako je i naglašena pojedinačna životna priča kada on krene u svoj retrogradni ciklus. Nije neobično da svojom simbolikom može dati ponovljene životne situacije i obrasce. Bitno je kroz koju natalnu kuću prolazi jer to opisuje oblast života u kojoj ponavljate ili učvršćujete lekcije života.
Nastavak teksta potražite u novom broju Bazara.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...